Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Sincer... Habar n-am! E o lume noua pe care am sa o explorez mai exact de saptamana viitoare. Pana acum nu am facut decat sa trag in poligon, auirea asa... Si mai nou am aflat ca pot mai mult... Am tras si se pare ca imi iese cu tintele. Ideea e ca o sa fac cursul asta, sper sa-l trec... si dupa aia.... :)))) Mi-ar placea sa fiu in stare sa ma pot prezenta la un un concurs de IPSC. Dar pana acolo mi se pare cale lunga. Ca in orice sport, e cu munca multa... :) Ideea e ca am tras majoritar cu Glock. Deci mi se pare un pistol foarte bun!

Publicat

Ma gandeam acum... apropos de a purta sau nu un incarcator in pistol... incercati antrenamentele ipsc... astea cam rezolva problema...parerea mea... :)

Dar din nou,,, asta nu e o parere avizata... :)

• Displace 4
  • 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

astazi, intamplator, am stat un pic de vorba cu un baiat de la antitero... si a rezultat ca au trecut pe USP, considerand Glock'ul depasit fata de aceasta scula... voi ce parere aveti?

Daca te referi la BAT a SRI-ului vreau sa-ti zic ca sunt singura forta speciala unde un ''luptator'' s-a impuscat in mana in timpul serviciului pe aeroportul Henri Coanda iar alt angajat SRI de la administrativ s-a impuscat in gat la tragere in poligon. Poate ca sutele de cartuse trase lunar dezvolta anumite ticuri nervoase deci pentru ei Glock-ul nu e bun.

Modificat de thehan
  • Apreciez 4
  • Displace 1
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

Vreau sa ma antrenez putin acasa cu G17 si am tot cautat dar nu am gasit decat ceva in genul tintelor cu laser (cam scumpe cei drept) , o alta optiune fiind achizitionarea unei arme airsoft (stiu ca nu se compara dar cred ca ar fi utila). Voi ce idei aveti?

• Displace 3
  • Membru activ
Publicat

Cred ca doar o arma de tip airsoft ti se potriveste tie... Poti sa iti faci si poligon in beci, printre borcanele cu muraturi. 

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 2 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

domnilor ptr  mine glock este glock or fi alte pistoale  mai  bune hk bereta  si ................ insa   o data ce ai pus mina pe glock  si ai  inceput sa i afliii secretele vei ramine la glock

si cum se spune exista glock si alte pistoale

Modificat de catalinglock

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.