Jump to content
POLITISTI.ro

Forumisti din Bucuresti

Postare recomandată

Publicat

ok.. da unde in Piata? ca e mare.. :P sa nu zica astia dupa ca o punem de un protest spontan in fata guvernului.... :ner:

• Moderator
Publicat

Kayne dupa ce stabiliti sa ma suni si pe mine si sa-mi spui. :good:

Multumesc.

Publicat

Poate ar fi mai bine sa va vedeti in fata Palatului si de acolo va orientati pe loc. Ca... prea multe optiuni nu prea sunt pe acolo :D

Publicat

La iesirea din metrou.

Dar sa ne dam numerele pe privat sa ne contactam, altfel iar incepem cu "am fost ieri dar nu era nimeni".

Publicat

Da, ai dreptate, daca iesim la metrou la victoriei fiecare prin alta gura de metrou, dup-aia cum ne vedem, ca sunt la 10 km distanta una de alta.

Ne sunam, acolo, ce mare lucru. Dar sa fim mai multi.

Publicat

datorita conditiilor meteo nefavorabile, intalneala se amana pentru o data ce va fi anuntata posterior...

Publicat

Am vorbit cu Marius si el a zis ca pe miercuri la 20.30 ar putea sa mai stea cu noi. As propune sa ne intalnim atunci la unirii ca data trecuta, si cine stie... poate dam si un bowling :D

Pe weekend oamenii au obiceiul sa mai fuga de p'aici :)

Publicat

Merge miercuri la 18:00?18:30?

Si sa facem schimb de numere, ca altfel ne intalnim orbeste.

Publicat

incarcam miercuri, dar nu promit nimic.. am avut numai parte de surprize neplacute zilele astea cu stat peste program.. :(

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Pai discutam in functie de posibilitatile fiecaruia. Eu as prefera de dimineata, dar pot ajunge si mai tarziu. Ar merge la spring la victoriei...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.