Jump to content
POLITISTI.ro

Forumisti din Bucuresti


benkb

Recommended Posts

Sper ca nu sunt singurul caruia nu-i place sa se rezume la un user si atat. M-am gandit ca poate ar fi frumos sa ajungem intr-o zi sa ne cunoastem fata in fata, asa ca va propun sa scrieti aici toti cei care sunteti din Bucuresti. Poate ajungem si noi vreodata la o plimbare, un suc, o poveste... ca de, oamenii printre oameni se simt bine :)

  • Upvote 2
Link to comment
  • Moderator

Pe vremuri, frecventam foarte mult un forum auto și acolo se formase un obicei al întâlnirilor dintre forumiști în localitățile importante. Participam aproape la fiecare, săptămânal și formasem un grup de prieteni adevărați. Era frumos, stabilisem o zi a săptămânii și în fiecare weekend ne vedeam dimineața la cafea. Cu timpul ajunsesem un grup destul de mare, chiar și acum mai păstrez legătura cu unii dintre ei, am legat prietenii adevărate, am fost ajutat și am ajutat și eu la rândul meu. Ar fi frumos și aș participa dacă ar exista amatori aici la mine, mai ales că aici m-aș întâlni cu colegi de-ai mei. În București vouă vă este mult mai ușor de realizat pentru că sunteți mai mulți.

Link to comment

Mai degraba antisociali :))

Ce ziceti de o intalnire miercuri seara? Lucrati, aveti liber? Ar merge sa iesim la un suc...

Link to comment

na.. lumea mai e si sch 2, mai are si de dat cu aspiratorul prin casa, de spalat masina, de facut mancare.... sau alte activitati.... eu de exemplu, daca as fi in locul unui coleg care sta intr-o zona linistita, si as avea curte... as face un mare gratar acum.... :beer:

Link to comment

tragi spre ior :naughty: ? ideal ar fi ceva mai spre centrul bucurestiului, undeva sa fie facil de ajuns si celui din chitila si celui din colentina...

Link to comment

Serhente... cu maxima placere... :D stii ca mi-e greu sa refuz o oferta de nerefuzat.. :P eu sunt liber.. alecs vad ca si eu.. nu stiu de Bozo.. cine mai doreste cine mai pofteste... hai ca e cald raaau.... :D:beer:

Link to comment

Baieti, eu luni si miercuri nu lucrez. As propune undeva la 19 luni sau miercuri sa ne vedem pe la unirii sau la frufru, langa Intercontinental. Si la IOR am vazut ca e o terasa draguta la care am tot zis ca merg si n-am apucat. Cel mai bine ar fi sa spuneti fiecare cand ati fi liberi si in functie de asta sa stabilim exact locul si ora. In restul zilelor ies de la lucru la 20.

Edited by benkb
Link to comment

Pe la 18, are ceva? Miercuri? Stiu ca suna ciudat, dar nu prea imi pot permite sa stau tarziu, pentru ca ma scol cu noaptea in cap (si ma trezesc mai tarziu, cand realizez ca deja sunt la munca de vreo 2 ore).

  • Upvote 1
Link to comment

daca va hotarati, fac si eu un efort si vin, chiar daca nu stau pana la sfarsit pentru ca sunt sch 3.... eu sunt liber joi si vineri :D.

Link to comment

Pai hai sa vedem cati am putea Miercuri la 18:

1. Instanty

2. Alecs

3. Benkb

4. ...

Cred ca ar fi ok sa propuneti si o locatie sau sa alegeti una din cele propuse pana acum.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.