Jump to content
POLITISTI.ro

Forumisti din Bucuresti

Postare recomandată

Publicat

ultima strigare :D.... ramane miercuri (13 iunie) la ora 18.00...la Unirii, probabil vom merge prin Centrul Istoric.. :emo-yessir:

• Apreciez 1
Publicat

eu probabil ca dupa ora 1800 voi reusi sa ajung... vedeti cu locatia, ca sa vad cum naiba parchez... :D

Publicat

Daca aveti o anumita terasa "preferata"...propuneti. Varianta II, ne intalnim la 18.00 la Unirii in fata la McDonald's, sau la intrare pe str. Selari (Splai) si hotaram atunci. :emo-yessir:

Curtea berarilor...de ex. :beer:

Publicat

pot sa va propun "unirea -micul paris" et 4, zona spring time? dupa care ne reorientam in functie de preferintele majoritatii ?

Publicat

asa Serhente.. asa imi place.. spirit proactiv si determinare :D eu pe la 6 trebuie neaparat sa ajung sa fac ITP-ul la fi la Ilioara si apoi distractia....

p.s daca e cineva in zona sa ma pescuiasca si pe mine ca sa nu ma sufoc de la suc, nu ma supar.... :beer:

Publicat

La ora 18.00 ne intalnim la et. 4 in magazinul Unirea, "Micul Paris"....acum sa vedem cat de bine stam cu intuitia...sa ne recunoastem :). eu o sa vin cu benkb.

:beer::emo-yessir:

Publicat

bun.. atunci cand scap de faza cu ITPúl il sun pe benkb sa imi zica unde v-ati decis sa mergem ca sa vin la punct ochit punct lovit...

Publicat

Si uite asa ne-am intalnit 4 mari muschetari la o bauta :D

Ma gandeam ca ar fi frumos sa ne revedem si duminica asta, in jur de ora 18. Ce ziceti, ati putea ajunge?

• Apreciez 1
Publicat

sau sambata...? ca we asta nu lucrez...

hai ca a fost placuta intalneala... merci baieti ca m-ati asteptat... :beer:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Cu toata placerea kayne ;)

E ok si sambata, hai sa vedem ce zic si restul tovarasilor.

Dau, esti invitatul nostru weekend-ul asta :)

Modificat de benkb
Publicat

a fost doar "o cercetare prealabila" ;) ce va urma, depinde de preferintele si mai ales timpul liberl al elor care vor voi sa faca act de prezenta. cunosc destul de bine fenomenul intilnirilor forumistice (pe varii teme), iar daca la prima infatisare au fost doar citiva, este foarte posibil ca fenomenul sa "evolueze" ;)

Publicat

Tovarasi, noi sambata pe la 18 ne vom reintalni la Unirii sau IOR. Pana acum suntem 3 oameni. Cine mai doreste, cine mai pofteste... sa ne scrie :)

Publicat
:)) da, in cazul in care stati pana la 22...si dupa....voi ajunge si eu. :beer: iar daca veniti in IOR, cu atat mai bn, este si mai aproape, si poate trec sa va salut si in pe la 18 cand va adunati :):emo-yessir:
Publicat

Alecs.. placerea e de partea noastra... :) la cum se prezinta ploile, banuiesc ca va fi in IOR desi cine stie ce schimbari pot aparea... :D

p.s. daca vrei sa punem piedica cuiva, sa ne spui... :P

Publicat

hai, hai, mai multa organizare, se poate :) Si totusi parca se simte o letargie :hmmmt:... Ne auzim la telefon, eu la 14.00 intru in serviciu :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.