Skip to content

Cupa Politisti.ro la tir - ediţia 2012

94 members have voted

1. 1. Sunteti de acord cu organizarea concursului de tir politisti.ro, editia I-i?

• Da.
      96%
    • Nu
      0%
      0
    • Nu stiu, nu m-am decis.
      3%

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Moderator
  • Popular Post

• Replies 388
  • Views 40.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

And the winner is.... eti :)

• Moderator

Dacă vreti imagini cu prestația proprie din poligon, da-ți un semn și se rezolvă.

Excelent si inca o data felicitari castigatorulu! Pai eventual ar fi fain sa faci un colaj cu toti participantii! Chiar daca sunt imagini de la concurs sau de la mansele de antrenament! + fetele....neaparat! ;))))

• Moderator
  • Popular Post

+ fetele....neaparat! ;))))

Excelent Domnu'!!!!! Acum cred ca se vor simti cu adevarat membre ale forumului! ;)

Apropos ca tot era vorba.........pe cand o cupa la pusca cu luneta? Ar fi interesant! Ma rog........pareri personale!

• Moderator

Nu cred că găsim poligon pentru lunetă.

Poligon pentru carabina se gaseste, stiu vre-o 2 in tara cu lungimi mari, unul este pe langa Brasov are ~1000 m dar pretul pentru inchiriere este de ~4000 lei pe zi cu carabina si munitia ta si numai de luni pana vineri, trebuie sa ai un venit cu mult peste medie sa te poti distra :(

• Moderator

dcrist nici nu îmi imaginam că nu ai să vii la micul nostru eveniment, mai ales că ești membru vechi aici, cu o pasiune recunoscută pentru arme. :huh:

• Membru

Pentru carabina ne trebuie doar poligon, de arme ma ocup eu, munitia o platim in mod egal sau o alta solutie sa multumeasca toata lumea.

Si mie imi pare foarte rau ca nu am ajuns, as fi vrut sa particip dar au intervenit alte probleme si nu am putut ajunge, nu imi place sa promit dar sper ca data viitoare o sa fiu prezent.

Poligon pentru carabina se gaseste, stiu vre-o 2 in tara cu lungimi mari, unul este pe langa Brasov are ~1000 m dar pretul pentru inchiriere este de ~4000 lei pe zi cu carabina si munitia ta si numai de luni pana vineri, trebuie sa ai un venit cu mult peste medie sa te poti distra :(

Pai se da cu totul la carabina?Sau poate e o greseala?Sper ca nu 4000 ron inchirierea.

• Moderator

Eu așa înțeleg, 4000 doar închirierea poligonului, cu arma și muniția ta. Depășește cu mult posibilitățile noastre. :(

~4000 lei numai poligonul, s-a interesat un prieten care are o carabina Winchester in cal.308 si vroia sa traga la distanta mare, i-a trecut, a zis ca se multumeste si cu 200m :)

40 de milioane de lei vechi??? Cred ca e o gluma, serios.

In alta ordine de idei, am uitat sa multumesc pentru ochelari lui Reddog.

Red, mare multumire.Sunt fenomenali ochelarii. Raman dator cu niste ,,suc,, vorba lui Kayne...

Felicitari tuturor participantilor. Imi pare rau ca nu am putut participa, dar problemele de la serviciu nu m-au lasat.Astept cu nerabdare etapa urmatoare.

Multumesc lui Aim pentru videoclip.

Cu placere, arcan!

...buna ideea celui care a organizat competitia..felicitari tuturor celor care au participat ,mai ales ca unii au venit de la sute de km...data viitoare o sa incerc si eu sa vin.. mai ales ca stiu destul de bine locatia..Am vazut si tragerea celui care a castigat...foarte frumos

"string-ul",dar nu mi-a placut gestul de la final cand a terminat de tras...oricum felicitari..poate vine si la competitiile de gen...:)..Toate bune!!

• Membru

Care ar fi gestul neplacut? am ridicat pistolul in sus, nu mai aveam nimic in el. :pfft:

nu mai aveai nimic in el ..asa e...!!

:emo-yessir:

• Moderator

radian știe el ce spune și are dreptate. Pe la competițiile de anvergură astfel de gesturi sunt drastic penalizate, la fel și pe la competițiile structurilor speciale ale poliției din țară sau străinatate, nu se acceptă așa ceva. Numai că acum nu trebuie să dramatizăm și să facem astfel de comparații, pentru că nu ar fi deloc corect, dacă avem în vedere că a fost prima ediție, fără mari pretenții, la care au participat membrii acestui forum. Principalul scop al acestui eveniment nu a fost de a face vreun clasament ori de a demonstra cine este mai tare ori mai bun, ci acela de a învăța unii de la alții, de a ne perfecționa. Și cred că toți cei ce am fost prezenți acolo am avut de câștigat.

Ce trebuie să remarcăm noi și trebuie să fim mândri de acest lucru este faptul că polițiștii de rând, chiar și fără un antrenament adecvat, nu se fac deloc de râs când este nevoie să tragă cu pistolul.

Polițistul ăsta de rând, atât de hulit și bălăcărit de toată lumea, chiar dacă are parte de trageri de antrenament rare și cu cartușe puține, face față chiar și așa, iar eti este o dovadă vie a acestui fapt. Felicitări eti!

eti.. meriti toate aprecierile..ai un ritm bun..precizie f buna..tot respectul..nu stiu din ce structura faci parte...dar regulile de siguranta(fie ele tabu sau nu)... se aplica pt orice politist (si nu numai) ce calca printr-un poligon....stay safe!

• Membru

ok, data viitoare voi fi mai atent, dar si eu am ramas surprins de ... mine, am mai multe degete la maini, decat trageri cu pistolul, asta in 11 ani de politie si nu din vina mea, as veni si din concediu la trageri, dar...nu avem munitie, sper in viitorul foarte apropiat sa am trageri mult mai multe cu armele, mai ales cu pistolul, nu de alta, dar la anul vreau sa particip la editia a II-a a cupei :)

Felicitari Vio! :emo-yessir:

• 1 month later...
  • Membru

Multumesc Tyro, sper ca la urmatoarea cupa sa participi si tu sau poate la inceputul lunii februarie la o "intalneala" cu totii!

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.