Jump to content
POLITISTI.ro

Cupa Politisti.ro la tir - ediţia 2012

94 voturi

1. 1. Sunteti de acord cu organizarea concursului de tir politisti.ro, editia I-i?

• Da.
    • Nu
      0
    • Nu stiu, nu m-am decis.

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Dupa cum am mai spus intr-un alt topic consider oportun sa organizam un concurs de tir la care sa participe membrii comunitatii politisti.ro. Cred ca ar fi un bun prilej sa ne intalnim si sa mai schimbam impresii despre noi si munca noastra, nu doar pe forum. Cu siguranta ne vom etala "jucariile" care vor fi centrul atentiei dar si apttitudinile si experienta, astfel ca va fi o intalnire benefica. Binenteles concurs este un titlu generic, poate fi o intrunire sau orice altceva, important este sa ne intalnim intr-un poligon si sa tragem. Pot participa si persoane din afara sistemului, ma refer la civili, sau nu. Asta va ramane de stabilit ulterior. Putem sa organizam pe regiuni, iar ulterior sa ne intalnim la o finala, asta daca vrem sa-i spunem concurs.

Deci, se baga cineva? Start vot!

Modificat de Marius
  • Apreciez 4
  • Membru
Publicat

vin si eu cu jucaria mea (si ma refer la pistol, nu va ganditi la prostii)

Publicat

Pentru regulament ne putem insira din cel al concursurilor la care am participat, dintre noi. Ori putem elabora in comun unul propriu, binenteles care sa respecte cerintele legale.

Publicat (modificat)

Poate sa vina si unul care nu are arma, dar doreste sa participe?

Este vorba de mine, nu de altcineva!!!

Modificat de teolucian63
Publicat (modificat)

De acord cu placere.Cand ne adunam sufucienti, ar trebui stabilit locul si regulamentul.Apoi de comun acord data.

Parerea mea.

:good:

Modificat de arcan
Publicat

Orice idee este bine venita, asa ca aveti curaj, postati aici parerile voastre.

• Administrator
Publicat

Am trimis mai multe mail-uri cu propuneri de colaborare la câteva poligoane de tir, prin care am solicitat sprijinul lor pentru organizarea acestui concurs "Cupa Politisti.ro la tir"

Pâna acum am primit un singur răspuns, ce conține acordul de principiu al reprezentantului unui poligon din Pitești. Aștept să văd dacă vom mai primi răspunsuri și de la alte poligoane.

De asemenea voi încerca să contactez și alte persoane juridice în vederea atragerii unor sponsorizări (mă gândesc în special la firmele ce ne pot sponsoriza cu muniție) și vom vedea ce iese.

• Moderator
Publicat

As veni si eu, dar nu am pistol personal. Ma imprumutati si pe mine careva? :naughty:

• Moderator
Publicat

Nu e nicio problema, eu voi pune arma mea la dispozitie.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Sunt primiţi şi cei ca mine, care au tras doar de vreo 3-4 ori în viaţa lor?

• Membru
Publicat

Cum ai tras numai de 3-4 ori? Parca ai terminat scoala de politie.

Publicat

:ner: Bozo,noi astia de avem scoala de politie terminata acum,am tras de 3-4 ori in viata noastra,daca tin bine minte,am tras 16 cartuse pana acum :ner:

• Membru
Publicat

pff...incredibil ce se intampla. Si inainte erau tragerile putine, dar acum chiar e bataie de joc.

Oricum nu cred ca e vreo problema atat timp cat invatati dinainte masurile de siguranta, ca asta conteaza cel mai mult.

• Apreciez 1
Publicat

Am trimis mai multe mail-uri cu propuneri de colaborare la câteva poligoane de tir, prin care am solicitat sprijinul lor pentru organizarea acestui concurs "Cupa Politisti.ro la tir" (. . . )

De asemenea voi încerca să contactez și alte persoane juridice în vederea atragerii unor sponsorizări

Sa incearcam in mai multe locatii din tara. Eu recomand sa incercam pentru zona Bucuresti si limitrof, poligianele de la UTI si Joita, Am fost, am tras, mi-a placut. Pentru sponsorizari sa incercam sa atragem sindicatele in primul rind, dupa care societatile care pun ofera spre vinzare armele si accesoriile (gen Glock si reprezentantii, etc. ).

Inca ceva. Cam din ce zone ale tarii suntem (judete) suntem.

Eu, zona Bucuresti - Ilfov.

• Apreciez 1
  • Administrator
Publicat

Am trimis mail și la cele două poligoane menționate de tine, mai exact către:

• Clubul de Tir Sportiv Tunari București - Poligonul Joita
  • Complexului de tir UTI

dar până acum nu am primit niciun fel de răspuns.

În plus, azi am trimis și către mai multe societați ce au ca obiect de activitate comercializarea armelor.

• ARROW INTERNATIONAL SRL
    • LOTUS DISTRIBUTION & SERVICE S.R.L. - Glock Romania
    • Viper Spirit SRL - www.vipershop.ro
    • Viper Concept - www.balistic.ro
    • MLD GUNS - www.mldguns.ro
    • Așteptăm răspunsurile lor.

Dacă aveți și alte propuneri, nu ezitați să poatați aici si vom trimite și acolo.

Publicat

Vin si eu ca sa fac "galerie" si sa mai invat cate ceva de la voi, daca e permis accesul civililor bineinteles :)

Publicat (modificat)

Nu fac reclama, doar postez ca si exemplu http://www.tacticalchallenge.ro/stagii/stagiul-1/.

STAGE-1.jpg

TACTICAL CHALLENGE – ETAPA IV

Complexul de tir “Anatolie Salceanu” – Joita

STAGIUL 1

Start din P1 cu pistolul in holster , incarcator cu sase cartuse, mainile pozitionate in dreptul marcajului, la semnal incarca si angajeaza cu cate doua focuri, in secventa tactica T1, T2, T3, apoi deplasare rapida la P2, unde in sertar este al doilea incarcator, se incarca si se angajeaza dupa acoperire Plate 1 – Plate 6.

Necesar cartuse (minim): 12 (doua incarcatoare)

Depunctări:

Se noteaza timpul de executie al fiecarui stagiu, la care se aduna 0,5 secunde pentru lovituri in zona 2 (a tintelor de carton), 1,5 secunde pentru lovituri in zona 3, si cate 2,5 secunde pentru fiecare plate, popper sau alta tinta reactiva nedoborata.

Pentru greseli de procedura (angajarea in alta ordine, cu un alt numar de focuri, nerespectarea schimbarii tactice sau cu retentie, nerespectarea acoperirilor, incalcarea marcajelor, start prematur) se acorda 3 secunde penalizare pentru fiecare caz in parte.

Pentru nerespectarea regulilor de siguranta, a regulamentului poligonului, comportament nesportiv, se poate lua decizia de elimina competitorul in cauza.

Cel mai bun timp rezultat dupa cumularea tuturor stagiilor este invingator.

Poate fi una dintre probe.

Am participat la citeva etape si sunt multumit de calitatea oamenilor, dar si a tragatorilor.

Modificat de Administrator
Publicat

Dorian are dreptate, sa ne identificam un pic ca locatii....

Bucuresti, Sector 3 / Salajean

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.