Skip to content

Cupa Politisti.ro la tir - ediţia 2012

94 members have voted

1. 1. Sunteti de acord cu organizarea concursului de tir politisti.ro, editia I-i?

• Da.
      96%
    • Nu
      0%
      0
    • Nu stiu, nu m-am decis.
      3%

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Felicitari.

Daca locatia a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra, am fi onorati sa va fim parteneri in viitor. Pana atunci, va multumim pentru ocazia de a gazdui prima editie a Cupei Politisti.ro si va invitam pe 13.10.12 la TacticalChallenge.

Cu stima,

CTS Tunari.

• Replies 388
  • Views 40.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Membru

Mă bucur că aţi reuşit să vă întâlniţi, îmi pare rău că eu nu m-am putut alătura vouă, însă deocamdată am parte de nişte evenimente mai puţin pozitive, şi trebuie să fac cumva să trec şi peste asta.

Felicitări tuturor, toţi sunteţi campioni în felul vostru, şi promit că la următoarea întâlnire, fie ea în poligon sau pur şi simplu prin ţară pe undeva, voi fi prezent.

Să auzim de bine.

Excelent tot! De la organizare pana atmosfera!

haha,,, foarte tare... acum mi-am dat seama de ce dadeam eroare... din cauza tricoului cu burta... :ner:

• Moderator
  • Popular Post

Și câteva imagini:

• Membru

A fost foarte bine zic eu si de apreciat eforturile depuse de cei veniti din colturile tarii.

• Membru
  • Popular Post
cupa2012.jpg
  • Moderator

Felicitări eti!

Data viitoare trebuie să-ți aperi titlul. :)

felicitari inca o data.. la anul cred ca vei avea ceva de furca.. :P

• Author

Felicitari participantilor,dar in special lui eti pentru prestatie. ma bucur ca a avut loc acest eveniment si sper ca la urmatoarea intalnire sa nu mai fiu absent.Ma bucur de impresiile si foto pe care le -ati postat si imi dau seama ca efortul vostru de a participa nu a fost degeaba.Felicitari inca o data tuturor. Toate cele bune.

A fost o mare onoare pentru mine aceasta tragere alaturi de voi, cei care ati participat,precum si placerea acestei intalniri.

Va multumesc,si astept urmatoarea editie.

Cu respect,

Arcan.

• Moderator

Arcan, mulțumesc pentru conector. :)

• Moderator

Ce ziceți, facem și o ieșire într-un weekend, pe post de întâlnire națională? Cine s-ar băga, există amatori?

Daaaaaaa :)

Exista!

Salutare!Bine v-am gasit..prieteni..äpropo...pe 13.10..in acelasi poligon la Joita..etapa din "Tactical challenge"..http://www.facebook.com/events/371812392899601/ seara frumoasa!!

In Moldova cand veniti, fratilor ? :)

• Moderator

Ai impresia ca se da vreun concert?

• Moderator

In Moldova cand veniti, fratilor ? :)

Corect este să alegem o zonă astfel încât cei ce sunt de prin orice colț al țării să parcurgă o distanță similară sau măcar apropiată. Măcar acum la început. Pentru că dacă fiecare ar susține ca întâlnirile să aibă loc în zona de unde este, să fii convins că toate ar avea loc în București. De acolo sunt cei mai mulți membri. Iar pentru mine, pentru tine sau alții, ce locuim în vreun colț al țării, ne va fi mult mai greu să ajungem. Cam asta e problema de care trebuie să ținem cont. :beer:

Sunt convins ca cei mai multi membri sunt din Bucuresti, dar putem da o sansa fiecarei regiuni din tara, fiecare loc e diferit si frumos in acelasi timp .... Cred ca am putea sa ne intalnim in grupuri mai mici, pe zone, iar cel putin o data pe an, o intalnire nationala

• Moderator

Corect. Se poate face și așa.

Eu ziceam mai sus de o întâlnire națională. Cum a fost și anul trecut, astfel încât să participăm cât mai mulți.

Pacat ca, ca si acum au raspuns afirmativ 76 de membrii, iar prezenta a fost de 20 %...dar,totul are un inceput..

iar primul si al doilea pas, au fost facuti.

Arcan, mulțumesc pentru conector. :)

Cu placere Marius.

,,Dar din dar se face raiul,, spune o vorba.

Si uneori vorbele vechi, reflecta adevaruri mari.

Si eu am primit, si dau la randul meu tot ce pot.Consider ca asa e bine.

Edited by arcan

Filmulet needitat

Super faine filmuletele! In rest ...Arcane.....mare dreptate ai! Si multam pentru insistenta ta de a participa!

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.