Jump to content
POLITISTI.ro

Catalina Ponor devine subinspector in MAI.

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Sunt de acord ca a adus faima si prestigiu Romaniei, dar corect este ca statul sa-i arate recunostinta si aprecierea, rasplatind-o cum merita prin cu totul si cu totul alte metode, in niciun caz nu e just sa devina peste noapte politista fara sa aiba nici cea mai vaga idee despre aceasta meserie.

Politist trebuie sa ramana numai cel care prinde infractori, doar cel care si-a dorit de la bun inceput si s-a pregatit sa faca acest lucru, iar aceasta meserie sa fie recunoscuta ca atare, daca dorim profesionalism in acest domeniu.

Acest lucru nu ar fi nimic extraordinar, ar reprezenta o intrare in normalitate.

Daca cineva imbraca un halat de doctor intr-un spital, nu inseamna ca a devenit chirurg, ii trebuie si o pregatire pentru asta. De ce acest lucru nu e valabil si in cazul politistilor?!?

• Apreciez 2
Publicat

iti dai seama ca daca echipa de gimnastica apartinea de vreun club sponsorizat/detinut de Spitalul de Urgenta ii ofereau un post de chirurg cardiovascular. principiul este acelasi. nu?

Publicat

Eu stau si ma gandesc totusi, daca ar fi capabila sa ia decizii ca si politista, daca ii foloseste la ceva numirea in functia de subinspector pentru ca nu cred ca ii imbunatateste performanta! Oare a intrebat-o cineva daca vrea asta?

Publicat

Doamne Dumnezeule asta e mai prost decat Igas.

Am crezut ca este maximul posibil atins in MAI. Igas.

Insa m-am inselat.

Ba rusule, ba prostule, vezi ca este interzisa angajarea din sursa externa, iar in timp ce sute de copii au stat pe bara dupa ce au terminat scoala tu faci un ofiter la apelul bocancilor.

Cand am spus ca este cel mai bogat din guverniul Ponta si ca este o hahalera iubitoare de pedelei mi-au sarit unii in cap.

Domnule Ponta, vedeti ca incepe barca sa va ia apa.

• Apreciez 2
Publicat

Ce "viata de politista " are dna Lipa? Ce functie are?Ce face ea in Politie?

• Apreciez 2
Publicat

Aiurea. Insa in Romania nu ar trebui sa ne mai mire nimic....unii ajung ministri cu bacul luat la 24 de ani, altii sunt angajati in MAI fara sa aiba pregatirea necesara.

Nu am inteles ce legatura are sportul cu politia. Parca spuneau ca nu se mai fac angajari din sursa externa.

• Moderator
Publicat

Probabil că Rus trăiește cu impresia că a fost pus stăpân peste o moșie. Confundă administrarea și managementul unui sistem/instituție, cu deciziile unui proprietar față de propriile bunuri, iar această categorie profesională o confundă cu moșia lu' tacsu.

Publicat
Si popa ala ce canta e politist???Nu-i mai retin numele,am vazut poza lui in articolul de mai sus!Apropo de acesti cantareti care sunt si politisti ca de ex. fam.Rednic,ei au voie sa desfasoare si alte activitati pt care sunt platiti,ca ma gandesc ca pe la nunti nu canta gratis!La cati bani fac astia,salariul de politist reprezinta pt ei bani de hartie igienica!!!!
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Cântatul la nunți, botezuri, bairamuri, avorturi, divorțuri și alt gen de chermeze este asimilat „activităților cultural-artistice” și sunt permise de statutul polițiștilor.

• Apreciez 1
Publicat

Cântatul la nunți, botezuri, bairamuri, avorturi, divorțuri și alt gen de chermeze este asimilat „activităților cultural-artistice” și sunt permise de statutul polițiștilor.

Asimilat fortat!!!!Mie mi se pare un mod de a face bani!!!!!
  • Moderator
Publicat

Este o posibilitate pe care au avut grijă să o prevadă în lege, cel mai probabil din „dragoste și prețuire” pentru astfel de trântori cum sunt cântăreții transformați în polițiști. Dacă nu lăsau o astfel de portiță în lege ... nu mai puteau fi polițiști și deveneau incompatibili.

Publicat

Nu sunt de acord cu angajarea gimnastei ca ofiter de politie dar....exista o alta categorie mult mai nociva si anume pleiada de ingineri incapabili ajunsi sefi in politia romana,sigur gimnasta nu va fi atat de nociva pentru institutie fata de categoria de sefi la care m-am referit.

Apropo...la inspectoratul la care lucrez,acum vre-o 10 ani a fost adus un fost spotiv(baschetbalist) este un tip de treaba,istet,muncitor,face cinste uniformei pe care o poarta.

• Membru
Publicat

Pai eu zic ca persoanele astea din minister cu aceste idei nastrusnice sa le faca pe toate gimnastele,canotoarele ,fotbalistii.... politisti.

Si sa infiinteze o sectie de politie formata din acestia...ca doar in tara asta orice este posibil!

Publicat (modificat)

deci nu are ce cauta fata asta in M.A.I. ... :doh: e o aberatie ce se intampla; doar la noi in tara se poate intampla asa ceva; sa le fie rusine la astia cu mintile lor stralucite; nu are nici inaltimea necesara, ca si o parenteza facand haz de necaz :ner:

Modificat de dany85
Publicat

Nu este corect ce se intampla. Am colegi, care au liceul militar si academia, si cu toate astea au fost dati afara la reorganizare. Dupa 8 ani de sistem....e pacat

Publicat

cand eram elev in practica,imi zicea un domn ofiter ca fotbalistii clubului dinamo,danciulescu si trupa lui au grade de agent de politie,onorific sau nu,asta nu stiu :blink:

Publicat

baaaaaaaaaaaa se vede ca nu sunteti informati :doh:

danciu a prins unul din locurile pentru rromi :ner:

• Apreciez 4
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Tocmai de aceea duceți-vă la serviciul financiar și faceți raport să nu vă mai oprească acei bani din salariu pentru „susținerea activităților sportive”.

Nici nu stiam ca inca se mai retine acea suma de 3-5 lei, cat o fi, pt CS Dinamo. E bine de stiut ca poti sa soliciti acea retragere a sumei, ca in fond si la urma urmei nu sunt obligat sa cotizez la un club sportiv si nici nu lucreaza membrii lui cot la cot cu mine.

Ei trag la paralele, noi scoatem bani din buzunar si pt o coala de hartie, care ar trebui sa-ti fie garantata si furnizata de serviciul logistic. Asa cum ai dreptul la echipament in valoare de ... pe fiecare an, asa ar trebui sa ti se aloce si drepturi banesti pt birotica, dar in loc sa-ti dea, ei iti iau sau iti dau .... "uniunea europeana"

• Moderator
Publicat

Suma este de 2 lei în prezent. Și te poți retrage fără probleme. Nu au dreptul să-ți oprească acei bani dacă tu nu ești de acord.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Ridic ochii in stanga,sus, si vad metrul si ceva de manuale si cursuri pe care le-am adunat in cei trei ani de Academie.Ma gandesc ca in trei saptamani am examenul de licenta si trebuie sa iau din nou la tocit tot mormanul,pentru "sprintul" final..Am muncit trei ani+ pregatirea prealabila iar fata asta se duce si semneaza si...gataaa!! 5 minute si este ofiter de politie-subinspector!!! Dar mai stii..poate la examenul de licenta din 3 iulie va participa si ea,poate chiar in sala unde sunt si eu repartizat.. :faint:

• Membru
Publicat (modificat)

Asa este mars31m...astai ca si cum ai primi meritele in sport pe care le-a primit ea dar fara sa faci nimic!Dar nu inteleg de ce nu au facut-o jandarmerita,sau pomperista...si de ce naiba nu desfiinteaza cacatul ala de club Dinamo,sau macar sa-l desparta de minister!

Si sunt sigur ca bacul a fost luat asa cum a fost ...clar ca nu avea sanse la admiterea in Academie sau Scoala de Politie!

Modificat de cipri83
Publicat

Ridic ochii in stanga,sus, si vad metrul si ceva de manuale si cursuri pe care le-am adunat in cei trei ani de Academie.Ma gandesc ca in trei saptamani am examenul de licenta si trebuie sa iau din nou la tocit tot mormanul,pentru "sprintul" final..Am muncit trei ani+ pregatirea prealabila iar fata asta se duce si semneaza si...gataaa!! 5 minute si este ofiter de politie-subinspector!!! Dar mai stii..poate la examenul de licenta din 3 iulie va participa si ea,poate chiar in sala unde sunt si eu repartizat.. :faint:

stai si tu in spagat ca ea si poate scapi de examen. sau poti incerca figurile de la barna :)

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Pai ce treaba are scoala cu sportul? Sa fie recompensata pe plan sportiv cu medalii, diplome, bani, etc.

Daca e buna sportiva inseamna ca trebuie sa o faca ofiter de politie, sau sa ia BAC-ul fara sa invete?

Propun sa facem o petitie pentru desfiintarea clubului Dinamo din cadrul MAI sau despartirea acestuia de MAI. Sau sa redactam o scrisoare deschisa in care sa expunem aceste probleme si sa o trimitem catre mass-media.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.