Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

Postare recomandată

Publicat

A fost seara echipelor romanesti.Galatiul egala italienilor de la Lazio,Steaua egala nemtilor de la Schalke,iar Rapid victorie in deplasare la Hapoel.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

FELICITARILE mele echipei IPJ Dolj care a castigat grupa 1 la Cupa Politiei Romane la fotbal si tuturor participantilor la acest turneu :beer: si succes la faza finala care se va tine la Oradea

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

Eu propun ca eventual sa primeasca si vreo prima politistii fotbalisti. S-a umplut politia asta de mingicarii lu' peste prajit!

Cine dracu sa mai prinda si infractori daca noi organizam cupe de fotbal ale poltiei.

• Apreciez 3
  • Displace 3
Publicat

Desi am pariat pe victoria Romaniei in seara aceasta cu Belarus, simteam asa..., cum va veni un egal la fel de umilitor ca si o infrangere! Felicitari lui Torje care a jucat frumos! Cu atacul stam bine, cu apararea mai avem de lucru! Pacat!

• Apreciez 1
Publicat

Lichelele gen Cristea nu au ce cauta in echipa nationala! Sa se duca la Bianca lui si sa-i lase pe mutu, torje si compania sa-si faca treaba. Aaaa, poa' sa-l ia si pe Moti dupa el.

• Moderator
Publicat

Cine dracu sa mai prinda si infractori daca noi organizam cupe de fotbal ale poltiei.

Tie-ti place berea si samanta de pe margine, mai greu cu alergatul, nu-i asa? :slapb:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Alergatul si conditia fizica nu sunt acelasi lucru cu fotbalul. Pentru a alerga nu inseamna obligatoriu ca trebuie sa bati mingea pe maidan.

Iar prin echipele lu peste prajit, tot niste orientati sau pilosi vei gasi. Pentru ca nu prea am vazut vreun fotbalistopolitist din asta care sa fie iesit din schimbul 3. Daca erau asa buni cu basica, atunci trebuiau sa mearga sa se faca fotbalisti, nu politisti. :slapb:

• Apreciez 1
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Nu poti pune egal intre folcloristii de la ansamblul Ciocarlia si cei care participa la aceste competitii sportive ocazionale, care nu au titlul de ocupatie permanenta.

Tu ai vreun hobby?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Cat de penibil a putut juca Steaua aseara! Oare cand va face Becali ceva si pentru fanii echipei si pentru echipa, adica sa plece si sa lase echipa unuia care sa vrea sa faca ceva cu adevarat?

Publicat

Din pacate au jucat foarte prost...asta e, sa speram ca isi vor "reveni" si sa ne faca mandri ca suntem stelisti...

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Tu ai vreun hobby?

Da, am. Hobby-ul meu sunt masinile. Sunt un fan inrait al marcii Reno. :naughty:

• Membru
Publicat

Ce S.F.-uri!!! :blink:

Astia n-au ce face cu banii ... sa mearga Base putin pe la ei cu cersitu' !

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Steaua - Larnaca 3-1 ...singura echipa din tara care s-a calificat in primavara europeana ... Felicitari !!!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.