Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

CYP79

Recommended Posts

• Member

Am deschis acest topic pentru cei care indragesc sportul rege.

Ce parere aveti despre calitatea fotbalului din Romania? :doh:

• Moderator

Calitatea fotbalului din România este similară restului societății. Lucrurile merg la fel și pe acolo. :D

• Upvote 3

Cata, super replica. Cred ca ai spus tot ce era de spus in topicul asta. :lol:

Eu tin cu Steaua, cu toate ca nu-l suport pe Beeeee-cali. :P

• Member

hai Craiova! calitate in fotbalul romanesc eu nu vad, se joaca doar sa nu uitam ca exista acest sportemo-yessir.gif

Eu sunt galatean, deci sunt fan "Otelul", avand si abonament. Incerc sa ajung la fiecare meci al echipei de pe teren propriu si sa stiti ca atunci cand bate Otelul, mai uit 5 minute de problemele cotidiene. Asa ca "Fortza Otelul" !!!!

• Member

Mari emotii pentru Steaua in seara asta....celelalte echipe oricum nu aveau prea mari sanse. :(

Dezamagire....ma asteptam la o seara de neuitat a fotbalului romanesc. :doh:

In alta ordine de idei, foarte grea grupa C.F.R.-ului in Champions League. Daca reusesc 4 puncte, pot sa spuna "saru-mana"!

Grupa E

Bayern Munchen

AS Roma

Basel

CFR Cluj

Edited by JUVENTUS1979

• Moderator

15 septembrie:

Bayern Munchen - AS Roma

CFR Cluj - FC Basel

28 septembrie:

FC Basel - Bayern Munchen

AS Roma - CFR Cluj

19 octombrie

Bayern Munchen - CFR Cluj

AS Roma - FC Basel

3 noiembrie:

CFR Cluj - Bayern Munchen

FC Basel - AS Roma

23 noiembrie:

AS Roma - Bayern Munchen

FC Basel - CFR Cluj

8 decembrie

Bayern Munchen - FC Basel

CFR Cluj - AS Roma.

• 2 weeks later...
  • Moderator

După cum spuneau și tricolorii prin conferințele de presă, înainte de meci, am văzut o altă față a naționalei noastre. :doh:

Eu am avut impresia că „băiatu lu’ tata” cum vedea pe unu că mișcă ceva pe teren îl și schimba imediat. Senzația mea a fost că ăla mic de la Dinamo, a fost singurul care mai mișca ceva pe acolo, dar la prima schimbare Răzvănel l-a scos de pe teren. :huh:

Cel putin aceasta a fost impresia mea.

• Moderator

Cârţu este noul antrenor la CFR Cluj. Dar sincer nu cred că va sta mult pe acolo.

Care sunteți din Cluj, de curiozitate, să mergeți pe la antrenamente și o să vedeți o combinație de fotbal cu pălmoace și pumni aplicate jucătorilor. Îi bate de-i usucă. :D

• Moderator

Și la final tot așa a rămas.

Cârțu a schimbat din componența echipei, nu au mai fost titulari cei care apăreau în această postură și pe vremea lui Mandorlini. Și din fericire, a fost o formulă câștigătoare.

Bravo lor!

• Moderator

Nelu chiar crezi că a avut timp în cele două zile Cârțu să-și pună amprenta asupra jocului echipei? Să fim serioși.

Singurul lucru pe care oricare antrenor îl putea face era numai acela de a băga în teren pe acei jucători care i se par că ar fi cel mai în formă. Eu personal am o impresie bună despre calitățile de antrenor ale lui Cârțu, iar povestea asta cu autobaza i-a fost atribuită nemeritat după părerea mea de către jurnaliștii ăștia de doi lei pe care îi avem. Dacă te vei uita la echipele pe care le-a antrenat Cârțu, putem observa că de obicei el a avut ca obiectiv numai salvarea de la retrogradare, era chemat la o echipă ca o soluție de salvare. Iar dacă acele echipe ajunseseră în situația de a retrograda, mă îndoiesc că aveau jucători de calitate, de la care un antrenor să aibă ceva pretenții.

Sunt intrutotul deacord cu tine insa din ce am observat la Cirtu deviza lui este cel mai bun atac este apararea !!!

Edited by dunelu

• 2 weeks later...
  • Moderator

Acestea sunt optimile Cupei României:

Voinţa Sibiu - FC Timişoara

Alro Slatina - Dinamo

Steaua - Sportul Studenţesc

Gloria Bistriţa - Unirea Urziceni

CFR Cluj - FCM Târgu Mureş

Astra Ploieşti - Rapid Bucureşti

Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova

"U" Cluj - FC Braşov

Desi tin cu Craiova, egalul de ieri al Stelei m-a lasat indiferent. Echipa care poarta acum numele asta nu mai e ce-a fost si doar palmaresul aminteste de trecut. Este o echipa mediocra, fara sclipiri si fara prea mult talent. Iar cand vine vorba de conducere, no comment. Colegi stelisti, nu vreau sa va suparati pe mine, dar va meritati soarta. Ati inghitit ani de zile prostiile debitate de Gigi. Ce va trebuie voua este un alt patron si o alta echipa (jucatori).

Despre Craiova nu pot comenta prea multe. Ma tem de meciul cu U Cluj de azi mai mult decat meciul care l-am jucat cu Rapidul. De ce? Simplu - noi, oltenii, cand batem o echipa la scor (Tg-Mures), incepe sa clocoteasca sangele in noi. Si, inevitabil, se gaseste o echipa slaba sa ne aduca cu picioarele pe pamant (Victoria Branesti, Pandurii, etc). Am incredere in Piturca, dar nu ma astept la rezultate imediate. Poate sezonul viitor, acum nu mai e mare lucru de facut. O clasare in primele 10 echipe ma multumeste pe deplin.

• Moderator

Craiova a bătut cu 3-0 ieri pe Univesitatea Cluj. Au jucat bine, cu mai multă încredere, după părerea mea. Se vede mâna lui Pițurcă, care cu toate că în privința caracterului, ca om, este infect ... d.p.d.v. al meseriei, știe joaca. Știe să-și motiveze jucătorii, știe să le dea încredere, să creeze aceea concurență, etc.

Cu alte cuvinte, se observă un progres în jocul și atitudinea echipei.

La fel de adevărat este și faptul că ieri, celor de la Cluj, nu le-a ieșit nimic. Au avut o zi proastă, au fost de nerecunoscut față de jocurile pe care le-au făcut până acum.

Dinamo-Otelul 1-2 !!! Dinamo in cadere libera ! Are trupa,are antrenor dar n-are ... arbitri !!!

Am votat si eu Craiova dar , cu asa o stringere de inima de nu mai gaseam mouse-ul . :ner: Nu stiu ce naiba au jucatorii astia dar par destul de impiedicati , fata de istoricii care au facut fotbal in Banie . Nu mai au talentul si chemarea spre performanta care se regasea odata pe vremuri . Iar ca o parere personala cel mai mult nu suport , angajamentele luate cu mare pompa la inceputuri de campionat si apoi apar niste plingaciosi care pretind ca soarta , arbitrii si ghinionul le-a adus un loc codas . Eroare . Asta este valoarea lor care ,ar putea sa mai urce putin daca obiectivul nu ar fii banul si ispita de noapte care ai macina . :ner: Dar jocul lor de acum este asa o meserie . Altadata era vorba de sportivitate , glorie si de ce sa nu recunoastem si de destui bani . :clip: