Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Răzvan Lucescu a părăsit naţionala. Drum bun! Nu te regretăm!

Nu este făcut pentru a antrena naţionala, ăsta-i adevărul! Valoarea fotbaliştilor bosniaci era aceeaşi şi în martie, numai că atunci a băgat echipa cu fundul în poartă şi i-a lăsat izolaţi în atac pe Mutu şi Marica!

Să fim serioşi, calificarea la Euro 2012 este compromisă! Să nu ne entuziasmăm de pomană.

Lucescu jr. a dat dovadă şi de egoism. Dacă tot îşi pregătise terenul să plece la Rapid, de ce nu a lăsat locul altuia pe banca echipei naţionale înaintea meciului cu Bosnia, care să meargă şi în turneul din America de Sud? Succesorul ar fi avut ocazia să înceapă o reconstrucţie a echipei, să testeze jucătorii pe care îi dorea.

Da, dar nu mai putea ieşi Răzvănel pe calul alb al victoriei! Un caracter infect, de sătean!

PS: Cică Hagi este noul antrenor al naționalei României ... sărim din lac în puţ :doh:

Publicat (modificat)

Poate sa vina si Mourinho....., cu numai 3 jucatori nu vom face nimic in veci.

Modificat de tudose
Publicat

Hagi -antrenor si Iordanescu director tehnic la nationala .

Publicat

Clar Romania-Paraguay ne bat si paraguaienii lason colo de viata,fotbalul din Romania ii la pamant.

Publicat (modificat)

Mai este mult de munca pana sa ajungem acolo, la turneul final! Si avem nevoie si de sansa! Poate un nou antrenor sa duca Romania acolo unde ne-o dorim cu totii!???

Modificat de Dorin17
Publicat

Nu neaparat la un turneu final ca nu o cerut nimeni asta dar macar in semifinale,ca imposibil nu este daca o ajuns Paraguay in sferturi de ce nu am ajunge si noi.

Publicat

Victor Piturca este noul antrenar al nationalei , acesta a semnat un contract pana in anul 2015.

Publicat

Poate face Piturca ceva treaba, caci are antecedente in domeniu si stie ce are de facut!

Publicat

Imi amintesc ca Victor Piturca a fost dat afara de la Nationala pentru ratarea calificarii la mondialele anterioare .Acum a devenit mai profesionist ?!?

Publicat

Ii perfect Victor Piturca pentru Nationala Romaniei speram sa faca treaba,dar trebuie sa aiba si un pic noroc. :D

• Moderator
Publicat

Eu as fi preferat un antrenor strain, pe considerentul ca ala nu ar mai fi fost ancorat in "caracatita" fotbalului autohton. Cred ca selectia s-ar fi facut mult mai obiectiv.

Publicat

Nu da Nasul si acolitii lui afacerea pe mana unui antrenor strain !

Publicat

Piturca a venit cu interes la nationala, i-a facut un contract lui Sandu de o sa-l falimenteze la fel cum a facut cu Mititelu. Piturca nu e prost stie sa negocieze. Eu sper sa faca treaba buna si pana la urma sa ne calificam la turneul asta. Cred ca sunt singurul care mai crede in calificare, poate din cauza ca sunt nationalist, e de vina zona de unde sunt si tema discutiilor politice pe voievodarea Romaniei.

Publicat

Pai Piturca are nevoie de bani pentru cazinouri, asa ca eu cred ca contractul l-a facut beton, in favoarea lui!

Publicat

Poli Timisoara si Bistrita pot ramane in liga 1 dar trebuie sa mearga la TAS asa le-a zis Mircea Sandu,o zis ca el nu isi risca meseria doamne... :doh:

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Meciul Romania - Argentina ANULAT, avem o superfederatie de milioane, nu stiu ce mi cauta Sandu acolo.

• Moderator
Publicat

Preliminarii CM-2014: România în grupa D, cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia, Andorra

Publicat

O grupa destul de buna , in afara de Olanda . Asta in cazul ca se gindesc si cei de la nationala sa joace si fotbal . In afara de cei cu laleaua :D , ceilalti nu sunt de netrecut de ei . Au sanse mari daca sunt seriosi si se concentreaza si ei putin . Chiar si la baraj daca iasa pe locul doi si tot au sansa , acum ramine sa vedem . :good:

Publicat

am putea trece de grupa asta, dar asta ramane de vazut

Publicat

pff...am uitat sa spun ca Sibiul ca a promovat pe prima scena fotbalistica apropo :P si inceputul suna promitator, respectiv 1-1 cu Steaua si azi 0-1 la Astra; e bine chiar foarte bine :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.