Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

Postare recomandată

Publicat

da foarte penibil am ajuns; sa ne bata Bosnia pfff mi-a stricat toata seara sincer infrangerea asta; vai de steaua noastra suntem cu Lucescu Jr antrenor; s-a mai compromis inca o calificare la Euro,,,,

• Moderator
Publicat

Aveam nevoie neapărată de o victorie, iar băiatul lu' tata a adoptat o tactică penibilă. După acel gol nu am mai trecut de mijlocul terenului.

Păi dacă doream să câștigăm meciul, noi trebuia să fim acolo grămadă în careul ălora. În schimb, juniorul a considerat că e bine să conserve avantajul de un gol încă din prima repriză.

Publicat

In fiecare meci a adoptat aceeasi tactica, numai ca nu am observat noi. Oricum, la nivelul de echipa nationala de fotbal , suntem varza, vorba unui coleg, mai sus!

• Apreciez 1
Publicat

Cateva opinii pertinente ale microbistilor adevarati :

"Du-te Razvane!Ai avut destul timp si nu ai aratat nimic.Chiar nimic! Numai "preferinte", din pacate, dezamagitoare si "idei fixe", dar proaste! Rezultatul? Mai "urat"decat pe vremea lui Piturca! Talentul de antrenor, este clar acum, NU ESTE EREDITAR! Baga asta la scufita" - ipsilante

"Chiar daca ne vom califica la Euro 2012 la masa verde , va fi una fara pic de glorie , fiinca pe teren am aratat adevarata valoare a acestei generatii de ratati , plini de bani si de ifose!" -jack

"Razvan, te rugam frumos sa-l intrebi pe "tata" daca îi batem pe Luxemburghezii.Tu esti Boc al fotbalului Romanesc, trebuie sa scoti fotbalul romanesc din criză" - andrei91

" Am fost umiliti ! Nu de scor ci de jocul nostru "cu dosul in poarta" si "bum-bum" pe varfuri. Am fost umiliti de razvanel cracanel prin selectia facuta . florescu , rapa ,alexa ropotan ??? E adevarat si faptul ca n-avem valoare iar "patriotul" chivu nu doreste vre-o accidentare" - timisoreanul

"Razvane de ce nu cedezi, daca nu poti lasa-l pe altul, crede-ma esti penibil, nu esti in stare sa alcatuiesti o echipa nationala, esti prea mic pentru asta!!!!!" -xpert

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Care este diferenta dintre o buburuza si Nationala Romaniei?

Buburuza are mai multe puncte !!!

Publicat

De ce nu am dat gol in meciul cu Olanda...

Fragment din discutie la fata locului:

Piturca:

- Trage, Mutule!!

Mutu:

- Nu, ca m-am lasat!!

Publicat (modificat)

P.S.V.-Benfica 2-1 la pauza

Twente-Villareal 1-0 la pauza

Braga- dinamo kiev 0-0 la pauza

Spartak Moscova-F.C. Porto 2-5 final

Modificat de Dorin17
  • Apreciez 1
Publicat

Pai tocmai m-a scos porto de pe bilet ca pusesem x pauza sau final la Spartak cu Porto , iar rezultatul e ala care il sti.

• Apreciez 1
Publicat

Eu am pus asa:

P.S.V.-Benfica 1final/+3 goluri

Twente-Villareal +3 goluri

Braga- Dinamo kiev 1 final/+3 goluri asta e cel mai greu

Spartak Moscova-F.C. Porto am pus 2

Inca sunt in carti dar e cam greu la braga sa se mai inscrie 3 goluri si sa si bata.

Publicat

Antrenorul Danemarcei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul zice :

Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un pub, OK?

Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Danemarca, gol Sorensen in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si...

Romania 1 - Danemarca 1, gol Mutu, minutul 89.

Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Sorensen, disperat, cu capul in maiini...

Ce s-a intamplat, mai Sorensen?

Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 11!

Publicat

De UCL ce spuneti ? Aseara mi s-a parut ca nu prea au avut treaba cu fotbalul cele 2 echipe spaniole... Faulturi peste faulturi...

Publicat

A fost miza prea mare si s-a jucat....... prudent! Oricum Barcelona va castiga UCL.

• Apreciez 1
Publicat

Din pacate am pierdut vreo 5 mil pe Real Madrid...Toti au fost entuziasmati de victoria din finala cupei Spaniei si au ales sa mearga tot pe Real Madrid.

Publicat

A fost miza prea mare si s-a jucat....... prudent! Oricum Barcelona va castiga UCL.

La fel cred si eu, Barca campioana :D

Publicat

Ce instructie a facut Porto aseara cu Villareal! 5-1 e un scor pe care nu-l prea vezi intr-o semifinala!

• Apreciez 1
Publicat

Falcao si Hulk sunt in acest moment unui dintre cel mai bun cuplu de atacanti din lume.Sunt curios cata vreme vor mai ramane la Porto.

Publicat (modificat)

Nu-i asa ca trebuia sa joace fotbal?????

Modificat de Dorin17
  • Apreciez 1
Publicat

si eu zic ca Barcelona va lua CL; si de cand am vrut sa pariez pe ei ca vor castiga pentru ca aveau o cota buna in urma cu ceva timp, respectiv de la meciul cu Arsenal :(

Publicat

V-am spus ca Barcelona F.C. va castiga UCL!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

hai sa mergem si noi sa ne batem cu jandarmii :ner:

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

La meciul de fotbal dintre Craiova si Dinamo, ce a avut loc recent, au venit si cativa suporteri dinamovisti la Craiova.

Bineinteles, au fost perchezitionati si verificati de domnii jandarmi, la intrare in Craiova, precum si inainte de a intra in stadion. Le-au amenajat un tarc special si i-au purecat atat de bine incat ... dupa ce au intrat aia pe stadion, cei de la firma privata de paza care asigura ordinea in incinta stadionului, au si vazut/retinut/predat jandarmilor un suporter ce avea asupra lui materiale pirotehnice. :ner:

Surpriza cea mare a fost atunci cand l-au luat domnii jandari la verificat ... si au aflat ca individul e un coleg de-al lor. :lol: Omul e jandar prin Bucuresti si probabil asa se explica de ce nu au fost gasite acele materiale asupra sa.

Asa ca jandarii, daca nu au probleme ... si le fac singuri! :doh:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.