Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

Postare recomandată

Publicat (modificat)

A fost un meci superb,dar pentru gazde. Steaua sa zica merci ca nu au luat mai multe... Mi-a placut comentariul celor de la Pro Tv "Chelsea nu au fost extraordinari,au fost buni pe alocuri" (sau ceva de genul)...Cum naiba sa spui asta,cand un meci intreg englezii au stat calare pe noi? Am dat si noi,din nou,un gol din noroc (ca si in tur),si facem comparatii care nu-si au rostul. :doh:

Hegemonia Stelei va disparea de la anul,o sa vedeti...Hai Dinamo!!

Modificat de ImperfecT
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Pentru mine a fost incredibil sa cred ca echipa aia a putut s-o elimine pe Barca.

Publicat (modificat)

Pentru mine a fost incredibil sa cred ca echipa aia a putut s-o elimine pe Barca.

Si pentru mine,dar aici nu comparam Chelsea cu Barca,comparam Chelsea cu Steaua...

Sa fim realisti,am fost muult sub englezi,nu se putea mai mult...

Iar,daca tot veni vorba de Barca,anul asta nu o vad castigand Champions League. As merge pe Bayern sau Dortmund...

Modificat de ImperfecT
  • Membru
Publicat

Imperfect, Steaua a dominat Chelsea in Romania. A meritat victoria.

La Londra era normal sa fim dominati pentru ca ei erau obligati sa marcheze cat mai multe goluri. Diferenta mare de valoare nu e intre Steaua si Chelsea!

Asa ca...pregatiti-va de Champions League. :D

• Moderator
Publicat

Domnu' Imperfect, ai un comentariu, nu chiar perfect......de altfel si o echipa preferata, la fel de imperfecta. Sa nu mai vorbesc de parerile pe care le exprimi mai sus.

Ciocu' mic si joc de glezne, Steaua e Steaua si a demonstrat ceva, iar in adancul sufletului toti dinamovistii sunteti constienti de asta, dar la voi frustrarea se transforma in logoree.... Va lasam sa va pregatiti de Liga........a 2-a eventual

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

totusi, 3-1, + un penalty, care ar veni 4-1 si o ionterventie norocoasa a portarului... cat vine?

steaua are loc sa creasca, dar, o va lasa becali sa creasca? antrenorul e serios, dar il va lasa patronul in pace?

steaua e de rugaciune, "tatal nostru" la inceputul meciului pe stadion.

ok, e cea mai buna echipa a momentului, sa fim totusi nitel realisti.

s-a vazut ce demaraj si ce sprint aveau englezii? ce reuseau sa construiasca?

steaua + chelsea 1-0 e un rezultat de palmares. mai mult nu vad de la steaua.

n-o pot compara cu echipa care a eliminat statele unite, columbia, argentina.

n-are substanta. inca. si previziunile nu sunt tocmai bune uitandu-ma la cum gandeste cel care ia deciziile.

nici competitie nu va avea uitandu-ma la cei care iau decizii in fotbalul romanesc

cu parere de rau. steaua e ca si arena nationala.

foarte scumpa, construita in mijlocul orasului sa se poata incurca circulatia mai bine in timpul meciului si sa piarda ore cu politia sa dirijeze, construita cu arhitecti care n-aveau legatura cu fotbalul si deci, fara aerisire/oxigenarea gazonului, fara parcare pe masura.. fiecare sa se descurce, cu un gazon scump si prost.

dar ne place sa adauga asa ceva la zestrea bucurestiului.

sunt curios daca munca politiei, obstructionarea circulatiei sunt adaugate in costul unui meci pe stadion.

cam asa e si steaua.

ce are steaua bun acum e antrenorul. cat ii dati sa mai reziste?

eu cred ca max pana in iarna.

profesionistii nu sunt inghititi de manelari care se simt bine la volanul unui maybach cand li se pupa mana dupa ce dau 10 lei evazionati la cersetori.

olaroiu, dan petrescu, lucescu... vedeti careva vreodata ca unu din astia sa antreneze steaua cu becali patron?

e ca si cum as incerca sa amestec uleiul cu apa

Modificat de cezar1
Publicat

Steaua cu Olaroiu a avut un parcurs superb.. pana s-a bagat ciobanu.... la fel si cu Reghe.. din pacate.. :( cred ca asta a fost cantecul de lebada pentru o perioada..

Publicat

Steaua cu Olaroiu a avut un parcurs superb.. pana s-a bagat ciobanu.... la fel si cu Reghe.. din pacate.. :( cred ca asta a fost cantecul de lebada pentru o perioada..

Din pacate nu il stiu pe Olaroiu. Nu eram p-aici atunci, dar am auzit ulterior multe lucruri serioase.

Ca pana la urma nu conteaza, Steaua, Dinamo, Rapid..., lumea e orbita de meciul dintre galerii. Seriozitatea lipseste, profesionalismul, tenacitatea si motivarea, respectul jucatorilor.

Ce frumos ar fi Real - Barca aici in Romania, cu echipe romanesti. Nu s-ar putea?

Hmm, talente sunt, microbisti avem.

Cine lipseste in peisaj sa fie totul perfect? Pai tocmai ce zisei mai devreme.

Si din pacate fotbalul romanesc este o mostra, o radiografie perfecta, vizibila, a societatii romanesti.

Trist.. Trist pentru ca nu sunt multi marlanii. Dar din pacate, ei dau tonul.

Noapte buna.

Publicat

In aceasta seara avem un meci foarte important pentru calificarea la CM din Brazilia.

Asadar, avem Ungaria-Romania, transmis de TVR1 - 21:30

Hai Romania!

• Moderator
Publicat

EXCLUSIV. Rezultatul partidei Ungaria – România din seara asta.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Piturca isi bate joc de jucatorii care au jucat bine la echipa de club si nu ii foloseste titulari. Chipciu i-a dat o palma, una mare.

90 de minute Romania a jucat fara o linie de mijloc care sa ofere mingi de gol atacantilor. Sper ca Piturca sa fie demis cat mai repede si sa fie adus alt selectioner mai competent.

Modificat de BGeorge
Publicat

Putin dezamagit de jocul nostru dar e bine ca nu am pierdut.

Nu ca egalul ar fi un rezultat mare dar macar avem satisfactia ca am egalat in prelungiri la ultima faza a jocului si asta a fost foarte dureros pentru unguri.

Hai Romania!

• Apreciez 1
Publicat

Pentru cei ce nu au urmarit partida trebuie spus ca meciul Ungaria-Romania s-a terminat la egalitate, 2-2, pentru Romania inscriind Mutu si Chipciu.

Publicat

In seara asta avem Olanda-Romania, un alt meci din preliminariile pentru CM Brazilia 2014.

Un meci greu avand in vedere ca olandezii au un ascendent moral, ne-au cam invins la fotbal.

I-am invins si noi totusi, in 2007 la Constanta.

Meciul e pe TVR1 de la ora 21:30.

Hai Romania,izbanda este de partea celor ce indraznesc!

Publicat

Hmm, miroase a olandezi pe aici... :)

Nici nu a inceput meciul si ne predam?

Nu ma luati cu realismul, am mai auzit asta.

• Membru
Publicat

Nu-i vorba de predare aici pentru ca nu suntem noi pe teren. E doar o greata acuta pe care Piturca a provocat-o multor romani.

Publicat

3-0 va fi. Piturca isi va bate joc si de meciul asta.

asta era si prognosticul meu

Publicat

Fluier final, "olandezii" de mai sus s-au inselat, Olanda ne-a invins cu 4-0.

O Doamne, ce-am fost si ce-am ajuns...

Publicat

Mai omu'...

Jucam cu Oalnda, desi le-am furat tricourile..., Olanda, aia de se bate pentru campionatul modial. Desi sincer n-am vazut mare lucru nici la ei...

Noi jucam cu tricouri portocalii, spunem tatal nostru inaintea meciului. Acolo se termina profesionalismul nostru.

Fotbalul e o reflexie fidela a realitatii din Romania, nu uita.

N-ai cum fara manageri sa ajungi departe.

Mie mi-e frica sa ne calificam ca ne facem de ras acolo mai mult decat in preliminarii.

Daca nu ne calificam ne vom compara cu surprizele care nu s-au calificat. Mai usor de indurat decat sa o luam in freza de la toti in grupa.

Ceausescu a dat manageri mai buni, jucatori mai buni, motivatie, patriotism.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Scorul saptamanii vine din Germania. Bayern Munchen - Hamburger 9-2 :faint:

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.