Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Un meci foarte bun facut de Steaua. Bravo lor, si-au dorit mai mult aceasta calificare. :beer:

Publicat

in sfarsit vedem si noi steaua stralucind

Vezi ca se scrie cu "S" nu cu "s".

Foooortza STEAUA!!!!

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

STEAUA e singura echipa care ne mai face sa fim mandri ca suntem romani cand vine vorba de Europa si e singura care a reusit sa tina stindardul sus, si chiar daca a mai luat bataie in U.C.L. sau E.L., niciodata nu s-a facut de ras. Si daca ne gandim la ce nivel e Romania ca tara, Steaua e undeva departe.

Acum va veni Chelsea, poate ne elimina, e normal pana la urma...Insa nu conteaza echipa s-a autodepasit si orice ar fi dupa aceasta dubla, vom tine capul sus.

Publicat

si eu sunt stelist da cand il vad pe behecali la tv parca iti trece tot cheful. Oricum cinste lor

• Moderator
Publicat

Frate, pe banii lui cam are dreptul sa comenteze.... Nici eu nu-l am prea mult la suflet, dar asta e. Lasa-l pe el, ca nu a jucat el. Echipa are niste jucatori extraordinari care si-au dat sufletul pe teren si un antrenor, care personal, imi place foarte mult... Meserie stie, si cel mai mult imi place ca e retinut in declaratii si vorbeste la obiect si ramane mereu cu picioarele pe pamant.

:emo-yessir:

Publicat

Atacantul lui Juventus, Nicklas Bendtner, a fost arestat sâmbătă noaptea, la Copenhaga, pentru că a condus pe sens interzis. Conform site-ului bt.dk, internaționalul danez a fost oprit de poliție în jurul orei 2 noaptea, fiind surprins pe Strand pe sens interzis și ulterior descoperindu-se faptul că alcolemia era peste limita admisă legal.

Accidentat de mai mult timp, atacantul a mers în week end în țara natală și sâmbătă a ieșit într-un bar alături de un prieten. Dimineață Bendtner a fost eliberat din arestul poliției și a postat un mesaj pe twitter: "Dragi prieteni. Am fost sancționat pentru conducere sub influența alcoolului, azi noapte. A fost o noapte liniștită și îmi pare foarte foarte rău pentru cele întâmplate. Nu e bine să bei și să conduci. Îmi asum întreaga responsabilitate."

Publicat (modificat)

Sa fim realisti...Chelsea e mult sub valoarea ei si mult sub multe echipe care au venit in Romania pana acum (de exemplu,comparati jocul londonezilor cu cel al lui Stuttgart). Au jucat foarte slab,chiar penibil...

Tare ma tem ca Chelsea ne spulbera acolo,desi n-as vrea! :(

Meciul nu a fost prea atractiv,doar scorul a fost si este...

Modificat de ImperfecT
Publicat

Mergand dincolo de fotbal, Romania a aratat ce pot face oamenii ei daca au un manager serios pentru care scopul e sa scoata cat mai mult din valoare lor.

Din pacate in romania e lipsa de asa ceva.

Chelsea nu va lasa neterminata povestea asta. Poate doar antrenorul sa-i enerveze dincolo de limita pe jucatori...

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Asa e Cezar...

Am vazut ce s-a intamplat aseara cu Inter,acasa sunt foarte buni englezii...pur si simplu s-au urcat pe italieni,oaspetii sa zica merci ca au scapat cu 3 primite..

Alt exemplu ar fi cel al lui Man. Utd,care in deplasare s-a lasat calcata in picioare la Real Madrid,dupa ce daduse un gol,dar in retur au fost peste spanioli,pana cand Nani a fost eliminat pe nedrept. Chiar si asa,Man.Utd a dat mari emotii madrilenilor,atacau si cu un om in minus.

Chelsea a venit la egal aici,acolo o sa fie prapad...o sa se arunce peste noi din primul minut.

Modificat de ImperfecT
Publicat

E okay, i-au facut fericiti pe romani. ma bucur pentru cei care au fost pe stadion.

Sincer, sa stii ca romanii n-au aratat mare lucru nici la Sevilla in 86. Ducadam a castigat cupa prin noroc.

Inca n-am vazut in Romania seriozitate. Lipsa de management..

Si nu e suficienta seriozitate 1 an, aia trebuie construita. An dupa an.

Sa comparam Steaua cu Chelsea ar trebui sa comparam valoarea in bani a echipelor. Poti?

Poti compara un A8 sau un McLarren cu un Logan?

O poti face din prisma unui vehicul eficient. De a ajunge din punctul A in puctul B cat mai ieftin.

Pentru aia francezii au nota 10+ de la mine, nu cred ca exista o alta masina in lume judecata de pe banca eficientei, mai "buna" decat Loganul.

N-am vazut inca echipa de ingineri sa reuseasca ce-a reusit francezii cu Loganul.

Din prisma timpului A-B pe pista sau A-B confort sau siguranta.. aia nu mai e comparatie.

Chestia e ca Reghecampf, incearca sa se bata cu A8-ul pe pista. Nu e suficient.

Cand la A8 ai o problema la demaraj, bagi masina in garaj, o repari caci STII de unde vine problema, si iesi pe pista.

Daca Loganul castiga intre timp.., e okay, asta e. Dar nu le compara.

Grozav este ca au avut noroc cu Ajax, ca au o victorie de palmares, dar sunt sute sau mii de mile pana cand zici, Steaua, o echipa serioasa.

Sa presupunem pentru o secunda ca Becali ar fi patronul lui Chesea.

Cred ca maine trei sferturi din echipa ar fi facuta bani, restul ar invata crezul.

Asta e, suntem la inceput, avem impresia ca patroni, si asta, voi politistii trebuie s-o stiti mai bine ca oricie, caci aveti zilnic contacte cu ei, ca patronii insusi, avand bani, au si teorie si practica si experienta de piata...

Aia se castiga domnii mei, invatand de la piata, cercetand, gandind noi strategii, incercand zii de zii, nu tinand crucea in mana in timpul meciului.

Dumnezeu ti-a dat creier nu doar sa gasesti drumul catre biserica, ci sa evoluezi cu el.

Oricum, in viata asta pe care o duce Romania, aseara, s-a petrecut un eveniment important.

Scorul asta nu il poate sterge nimeni. Steaua-Chelsea, Romania-Anglia.... 1-0.

Si pentru asta ii multumesc unui om serios care-si ia slujba in serios din Romania, Reghecampf, cum le multumesc si altor seriosi, Lucescu, Dan Petrescu..., oameni care n-au loc in Romania. Nu le recunoaste nimeni valoarea.

Pacat doar ca simbolul romanilor ca tenacitate ramane... Mutu. Mult talent si, altceva, nimic. Pacat...

Publicat

Deseara marcheaza Steaua, cota 1,90! O sa vedeti! Iar daca se intampla, este greu ca Chelsea sa dea 3 goluri Stelei... Forta Steaua!!!!!!!!!!!

• Membru
Publicat (modificat)

Chiar daca nu s-a calificat Steaua, merita felicitari pentru parcursul pe care l-au avut!

Modificat de BGeorge
Publicat

Dac-ar avea un patron adevarat ar putea inchega o echipa care in 2 ani sa joace de la egal cu orice echipa faimoasa si care sa fie folosita ca si coloana vertebrala pentru nationala.

And now, Ladies (or lady) and gentlemen, let's cash in some players (and the coach maybe)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.