Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

Postare recomandată

Publicat

Am auzit aseara o expresie care face toata diferenta, cum ca "Dumnezeu a creat lumea, mai putin Olanda care a fost creata de olandezi.". Daca asta este spiritul lor nu mai este nimic de adaugat.

• Membru
Publicat

Elvis nu sunt selectioner, dar daca eram, as fi inchegat echipa urmatoare: Tatarusanu/Pantilimon - Tamas, Goian, Chiriches, Latovlevici - Adi Popa, Bourceanu, Chipciu, Torje - Tucudean si Marica/Grozav.

Nu doar Xavi-Iniesta-Messi pot juca tiki-taka. :)

PS. Van Gaal, pe cand antrena Bayern Munchen a spus ca atacul incepe cu portarul iar apararea cu atacantii.

Noi aseara nu ne-am aparat si cu atacantii.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Forza Steaua ! ne calificam, insa cel mai important e ca se contureaza o echipa frumoasa...Si cu putina rabdare, poate luam si campionatul si va fi bine si in primvara, "in Europa"

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Iaca nemtii erau sa-i "ingroape" pe spanioli aseara. Sper ca diseara CFR-ul sa le dea turcilor macar doua goluri in primele 30 minute, pentru a-i descumpani complet si a castiga relaxati.

Publicat

Singura regiune care nu a fost calcata si supusa de turci a fost Ardealul. In secolul 21 insa, ne-au snopit. Am jucat ca niste "ciubote sparte". Manchester U. ne dau pe putin 4.

Simona, chiar imi pare rau de M. Lucescu si de Sahtior Donet. Sa iei gol in ultima secunda de joc...poti face diabet instant sau chiar un AVC.

Publicat

Eu eram convins că CFR-ul va pierde, diferența de valoare în favoarea turcilor este semnificativă. Mare noroc cu ploaia de la Istanbul, altfel cred că ne băteau și mai rău !

Deși sunt stelist înfocat sunt foarte rezervat și cu privire la șansele Stelei în partida din Norvegia. Un egal cu Molde ar fi foarte bun!

Publicat

Molde nu mai joaca cu rezervele in seara asta; am pus la pariuri pe Steaua deci le urez succes ! :emo-box:

• Membru
Publicat (modificat)

Joaca Steaua zici ca e... Steaua :pfft:

Modificat de BGeorge
Publicat

Mda...o sa vedeti o alta "Stea" la iesirea din grupe,cand vor avea adversari,nu figuratii. O sa vedeti atunci ca am ramas tot jos cu fotbalul,ca intotdeauna...

• Apreciez 3
  • Displace 6
Publicat (modificat)

1 Steaua 4 3 1 0 7-3 10p

2 VfB Stuttgart 4 1 2 1 4-4 5p

3 FC Copenhaga 4 1 1 2 2-4 4p

4 Molde 4 1 0 3 4-6 3p

Acesta este clasamentul la zi

Modificat de dunelu
  • Apreciez 3
  • Membru
Publicat (modificat)

SimonaEla, Steaua e singura echipa romaneasca din Europa care nu e doar de figuratie. Daca te uiti putin peste toate grupele, Steaua e printre cele mai puternice 8 echipe care au primit cele mai putine goluri, dar care a si marcat. :good:

Sa ne bucuram de fotbal pana la urma!

LE. Daca Steaua va castiga grupa are sanse ca in "16"-imi sa joace cu o echipa mai slaba, deci un lucru bun pentru noi. :clip:

Are nevoie doar de un egal la Copenhaga si grupa e castigata :D

Modificat de BGeorge
  • Apreciez 2
Publicat

Va rog "nu mai dati in mine"! :D

Stiu ca sunt multi stelisti pe aici,dar nu vreau sa supar pe nimeni.. :)

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Nu a dat nimeni in tine, dar nu sunt de acord cu ceea ce spui. Nu ai de unde sa stii cum va juca Steaua in 16-imi

Publicat

Iti spun eu cum va juca: cu un om mai putin, ca ceilalti sa aiba impresia ca joaca de la egal la egal.

Au jucat cum a facut-o Galata la Cluj. Bravo lor! Si sunt fan Manchester U.

• Moderator
Publicat

Steaua se impune la Constanta fara probleme....Bravo baieti, Forza Steaua ! Sezonul asta nu avem adversar :good:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.