Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Ce parere aveti despre meciul Steaua-Copenhaga ?

Eu cred ca Steaua va castiga. :emo-box:

• Membru
Publicat

Turcii nu s-au ridicat la asteptarile mele. Cu Olanda au jucat mai bine :)

Important e ca nationala a castigat. :beer:

• Moderator
Publicat

Romania - Turcia, 1-0.

Baiazid Ildirim and Pasa Hassan unlike this.

:good:

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

”Am făcut o figură frumoasă”

Gigu Grozav and Gică Hagi like this

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

:))

El e el, el trebuie să fie el ...

Fiecare om ... suntem diferiţi

Se va identifica ... cu el însuşi

:shock:

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

BGeorge pe langa ca esti pesimist esti si turc?Inainte de acest meci nu te-ai uitat la nationala sa vezi ca are jucatori noi,tineri,de perspectiva?Sau ai fost ocupat cu meciurile Turciei,"a carui joc nu s-a ridicat la asteptarile tale"!

• Membru
Publicat

Nu sunt turc, dar trebuie sa recunoastem ca nu am fost mai buni ca ei, nu am avut multe ocazii, doar una in care portarul lor a gresit, iar noi am bagat-o in poarta.

Nu stiu daca ai vazut meciul Olanda-Turcia. Atunci Turcia a pus probleme si si-a creat ocazii, spre deosebire de meciul cu noi cand abia daca au avut 3 ocazii clare de gol. I-am prins intr-o zi nefasta pe turci.

Cat despre selectionata noastra, ma abtin avand in vedere ca marele selectioner Piturca ii convoaca in continuare pe Mutu si Cocis care nu contribuie cu nimic pe teren. Ai vazut ce a facut Cocis la ocazia aia singur cu portarul? Daca nu ai vazut, iti spun eu...si-a batut joc de ea sutand mult peste poarta.

Am avut noroc cu apararea si cu cei 2 mijlocasi: Bourceanu si Pintilii.

Cat despre jucatorii tineri...sa-i lasam sa joace fotbal. :)

• Membru
Publicat

George, fotbalul se joaca pe goluri, daca turcii eram mai buni, ne bateau, noi am dovedit ca am fost mai buni. iti dau dreptate cu Mutu, asta nu are ce cauta pe teren la Nationala Romaniei, el e cu prafurile....

Publicat

BGeorge de obicei joci ce te lasa adversarul sa joci.

Vezi ca suntem unii pe aici care ne mai pricepem.

Daca nu l-ai urmarit pana acum pe Piturca fi putin mai atent, doar nu te asteptai sa-i atace in valuri pe turci cu trei inchizatori?

Dar daca ne-au prins ei intr-o zi nefasta?

Ce ocazii au avut turcii?

• Membru
Publicat

Cocis intradevar nu are ce cauta,nu inteleg de ce naiba il tot convoaca?In schimb parerea mea ca noi am fost mai buni ca turcii si puteam sa le dam si 2 cel putin!

• Membru
Publicat (modificat)

Mai mult de 2 goluri nu puteam sa le dam pentru ca nu ne-am creat ocazii la poarta lor.

Elvis, daca vrem sa castigam ceva pe viitor ar trebui sa schimbam sistemul asta cu 3 inchizatori. Norocul nu va fi intotdeauna de partea noastra.

In timpul meu liber ma mai uit la meciuri si vad ca tot mai multe echipe adopta stilul ofensiv gen "tiki-taka".

Turcii au avut 3 ocazii importante: una la inceputul meciului, alta prin minutul 70 daca imi aduc bine aminte si una in min 90+5.

Oricum vom vedea mai multe dupa meciul cu Olanda ;)

@ Marius: Impresarul lui Cocis e Tiberiu Petris. Acest Tiberiu Petris e si impresarul lui Florescu.

Cred ca e implicat si in cazul "Valiza" in care Becali a incercat sa "premieze" niste jucatori.

Modificat de BGeorge
Publicat

BGeorge noi romanii suntem nemultumiti si pentru ca respiram.

Departe de mine gandul ca as fi vreun fan al lui Piturca, nu pot uita ce i-a facut Craiovei, insa tu crezi ca el nu ar vrea ,,tiki-taka"?

Imi spui si cu ce jucatori ?

Pai daca turcii au fost cuceritori atacand tot timpul iar noi parjoleam recoltele si otraveam fantanile, vine acum vrajitorul Piturca si schimba istoria.

Imi spui cand a jucat Romania tiki-taka?

Asta este materialul, cu asta lucreaza si pana acum are 9 puncte din 3 meciuri.

Daca ia 1 punct cu Olanda, eu as vrea 3, suntem in carti. Sa te vad atunci ce mai spui de tiki-taka.............

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Ma gandesc ca impresarul asta o fi partener de barbut cu Nea Pitzi :))

Pt ca nici Cocis, nici Florescu nu au ce cauta la nationala si totusi i-am vazut convocati de..."destule ori" :angry:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.