Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

Postare recomandată

Publicat

"..Am apucat Craiova Maxima, pe Balaci, Crisan, Donose, Ungureanu, Tilihoi, Beldeanu, Irimescu, Lung, Boldici, Stefanescu, Cartu etc .

I-am vazut jucand. Erau artisti. Nicodata nu se punea problema daca castiga la Craiova.

Ci la cate goluri..."

Si eu Elvis si banuiam ca Rodion Camataru este de partea cealalta a baricadei, dar am sperat sa nu fie asa...

Daca-ti aduci aminte, echipa nationala era construita pe scheletul Universitatii Craiova!!!!

Pacat, niste nenorociti au ucis speranta unui oras care a dat multi si mari jucatori de fotbal!!!

Ce naspa, iar castiga armata aia de mercenari campionatul...

Nu prea cred eu ca a fost penalti la Kapetanos...dar asta e viata...

Publicat

Parca ar fi primul meci castigat de CFR Cluj cu arbitrii ...

Publicat

Din aceasta cauza spun ca ultimele campionate , de cand cu ,,meleoanele" din liga campionilor ,se simuleaza fotbalul, iar campionatul este castigat de cine stie sa fure mai bine. Este o investitie profitabila. Bagi 2-3 milioane in arbirtrii si castigi 10 la sfarsitul campionatului.

Astia isi bat joc de gluma.

Teo la nationala erau titulari unii care nu prindeau 11-le la Craiova.

Aveam 13-14 jucatori la nationala.

Pentru ca i-am vazut pe ei jucand nu pot intelege campionatul de azi.

Iar cand ies pe afara ii bat echipe din Ciumbumbura.

• Apreciez 1
Publicat

Prelungiri! Parca se termina prea sec...finala UEFA Champions League!!!

Sa vedem cine va rezista pana la sfarsit...

Publicat

Bai frate, cum se pierde o finala....

• Membru
Publicat

Meritau mai mult cei de la Bayern sa castige finala....asta e, poate altadata :)

Publicat

Asa este, nemtii au pierdut meciul, nu au castigat englezii!!!

• Membru
Publicat (modificat)

Finala cupei Romaniei: Rapid - Dinamo

Pronosticuri?

Eu am pus 1, sper sa nu ma dezamageasca. :D

Modificat de BGeorge
Publicat

am vrut sa joc ambele marcheaza, dar nu l-am mai luat pe bilet; cred ca o sa se termine 0-0 primele 90 de minute iar apoi o sa castige Rapid dupa prelungiri sau dupa penaltyuri :)

Publicat

Domnilor este 1-0 pt.Dinamo...oare cine va castiga?

• Membru
Publicat (modificat)

A castigat Dinamo cupa. Am fost neinspirat sa pun pe Rapid :(

Modificat de BGeorge
  • Moderator
Publicat

Amical. Elveția-România 0-1

Unicul gol al fost marcat de debutantul Gheorghe Grozav, în minutul 56, care a reluat cu capul de la 10 metri o minge centrată din partea dreaptă de Gabriel Torje.

În minutul 6, un suporter român a intrat pe teren purtând un tricou pe care scria „Justice for Craiova”. Ăștia sunt peste tot, deja a devenit ceva banal. :ner:

România va mai disputa un meci amical, marţi, 5 iunie, de la ora 21.30, la Innsbruck, cu selecţionata Austriei.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Sa inceapa show-ul!!!

Un campionat echilibrat:

"După revelaţia Grecia în 2004,Euro 2012 se anunţă a fi turneul cel mai echilibrat din ultimele decenii. Franţa e încă în reconstrucţie, Italia se clatină, Portugalia e şubrezită, Anglia se plînge de aria de selecţie, iar victoria finală s-a tot amînat pentru Olanda. Cade Spania o dată cu Barcelona? Sau vor triumfa outsideri ca Rusia, Suedia sau Croaţia?"

P.S. Eu "merg" pe Germania!

• Membru
Publicat (modificat)

Argentina - Brazilia 4-3 , Germania - Portugalia 1-0, Messi = 3 , C.Ronaldo = 0 ... asta e diferenta intre cei doi ?!? :hmmmt:

P.S. Olanda - Danemarca 0-1 ... a venit si prima surpriza de la CE 2012!

Modificat de CYP79
  • Membru
Publicat

S-au terminat grupele, urmeaza sferturile de finala:

Cehia - Portugalia (joi, 21:45, TVR 1 şi DolceSport)

Germania - Grecia (vineri, 21:45, TVR 1 şi DolceSport)

Spania - Franţa (sîmbătă, 21:45, TVR 1 şi DolceSport)

Anglia - Italia (duminică, 21:45, TVR 1 şi DolceSport)

Sa inceapa show-ul!!!

Un campionat echilibrat:

"După revelaţia Grecia în 2004,Euro 2012 se anunţă a fi turneul cel mai echilibrat din ultimele decenii. Franţa e încă în reconstrucţie, Italia se clatină, Portugalia e şubrezită, Anglia se plînge de aria de selecţie, iar victoria finală s-a tot amînat pentru Olanda. Cade Spania o dată cu Barcelona? Sau vor triumfa outsideri ca Rusia, Suedia sau Croaţia?"

P.S. Eu "merg" pe Germania!

Apropo, tot pe Germania merg. :good:

Publicat

o finala Spania Germania cred ca va fi; si sper sa castige Spania; ei sunt favoritii mei :)

• Moderator
Publicat

Ma' da' cu Italia nu tine nimeni....? niciun tifosso pe aici ? :naughty:

• Apreciez 1
Publicat

Ma' da' cu Italia nu tine nimeni....? niciun tifosso pe aici ? :naughty:

A castigat aseara in meciul cu Anglia.

Publicat

Sunt fan Man. United si am tinut cu Anglia aseara. Am fost neplacut surprins de anti-fotbalul prestat de acestia si de usorul non-combat. Raman la parerea ca meciul, inclusiv spectacolul in sine, nu s-a ridicat la asteptarile ce le impun cele doua nume. Oricum, ambele semifinale sunt tari.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.