Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

Postare recomandată

Publicat

cine naiba da meciul..?! eu sunt pe dolce si deja fac pitici ca nu gasesc nicaieri...?!?!

Publicat (modificat)

Digi Sport 1!

Si eu am cautat pe net si asa am aflat!

Modificat de teolucian63
  • Apreciez 1
Publicat

minunaaaaat... ar trebui sa ma mir ca in grila dolce nu exista digi sport...? :( merci teo !

• Moderator
Publicat

Hai ca te tinem noi la curent aici si iti povestim meciul.

Scorul este 2-1 pt Steaua, dupa ce a condus Dinamo cu 1-0.

Este evident ca pe dinamovisti ii fura pe fata albitrul, in timp ce stelistii au avut un noroc chiar. Cam aceasta ar fi istoria meciului.

• Apreciez 2
Publicat

aaaataaaaat!!!! 3-1 !!!!!

merci Cata!! sunt datot inca o bere.. :D:beer:

Publicat

Bine ca a castigat Steaua, pacat ca au ratat atat...trebuia sa fie vreo 5-2!

• Apreciez 1
Publicat

si totusi un final frumos..... atmosfera si chiar jocul mi-au amintit de Ghencea in zilele bune..... felicitari ambelor echipe!!

Publicat

Parca au dorit mai mult victoria cei de la Steaua....

Ma gandesc, oare de ce se baga Negoita si le promite prime dinamovistilor, cred ca stie ca nu va da banii...

Publicat (modificat)

Cand echipele armatei si militiei vor disparea, am aceiasi parere si despre CFR Cluj, impreuna cu Dragomir si Sandu, doi securisti, vom avea in sfarsit un campionat curat.

Pana atunci simulam fotbalul.

Modificat de Elvis
Publicat

Recunosc ca am adormit inainte sa se termine prima repriza dar au avut grija colegii sa ma informeze la prima ora ca au castigat stelisti :) nu am nimic cu dinamovistii/ alte echipe care e mai bun sa castige :)

Publicat (modificat)

Cerasela ai gresit, urasc Dinomo mai mult decat echipa Steaua.

Le-as desfinta iar pe stadioanele lor as ridica doua biserici.

Poate asa fotbalul din Romania ar mai avea o sansa.

Dupa cum ai vazut sunt din Craiova iar aici exista decat o singura echipa,,Campioana unei mari iubiri" iar iubirea noastra a devenit legenda din cauza unor securisti impostori cocotati in cele mai mari functii din fotbal.

Daca as fi tinut cu Dinamo fiind nascut si crescut in Craiova ar fi trebuit sa fiu un extraterestru transfug, iar tata cred ca ma renega.

Modificat de Elvis
Publicat

Imi pare rau ce se intampla cu echipa voastra, nu sunt eu in masura sa discut problemele astea si nici nu ma privesc, doar ca sunteti putin rautacios si taios.

Publicat

Pai cand vine vorba de hoti nu pot sa fiu decat taios si ,,rautacios".

Publicat

Nu sunt vinovati jucatorii/ antrenorii de ceea ce fac/zic finantatorii echipelor.

Publicat (modificat)

Dar sunt ,,beneficiari"..........

Sau complici.

Modificat de Elvis
Publicat

Elvis, spune-mi si mie care este atmosfera in Craiova in legatura cu dezafilierea echipei Universitatea Craiova, se vorbeste de infiintarea unei alte echipe de fotbal cu ajutorul lui Rodion Camataru, Sorin Cartu,etc. Sunt curios cam care ar fi ceilalti etc.

Am crescut cu echipa asta(tatal meu vitreg este oltean din Slatina si sustinator al echipei Universitatea Craiova) deci chiar ma intereseaza...cel mai mult m-a durut cand a luat-o netoiu, cam de atunci a inceput declinul...

Publicat (modificat)

Teo declinul a inceput inca de pe vremea lui Ilinca care vindea jucatori la fel cum vindea frigidere.

Dar macar ala stia sa vorbeasca, a mers mai mult pe la scoala.

Cand si-a dat seama ca nu mai poate sa o tina i-a vandut-o lui Netoiu.

Rodion Camataru este pe mana cu toti interlopii din Craiova , prieten la catarama cu Solomon primarul penal.

Astia care se lauda acum ca fac echipa tot timpul au sapat la temelia lui Mititelu.

Daca iubeau Craiova, sloganul lui Solomon acum in campanie asta este,,Iubesc Craiova", puneau umarul nu aruncau cu rahat..

Iti vine sa crezi?

O iubesc dar o fura cat pot.

Atmosfera in Craiova este apasatoare, si o spune unul pe care tatal lui il lua prin tara pe unde juca Craiova cu ,,specialele" de la combinat.

Am apucat Craiova Maxima, pe Balaci, Crisan, Donose, Ungureanu, Tilihoi, Beldeanu, Irimescu, Lung, Boldici, Stefanescu, Cartu etc .

I-am vazut jucand. Erau artisti. Nicodata nu se punea problema daca castiga la Craiova.

Ci la cate goluri.

Aceste jigodii care conduc fotbalul au fost bine primiti tot timpul la Craiova, iar Dragomir, jegosul , este oltean.

Nu le-a parut rau de un oras intreg si au ales sa se lupte cu ,,Mititelu" ce nume predestinat.

Dar cand oltenii au votat acum pentru dezafilierea Craiovei ce sa mai vorbim!

Dar asta s-a incercat de ani de zile, destramarea unei ,,mari iubiri".

Ce nu a putut sa faca Ceausecu au facut securistii scoliti de el.

Un Dragomir, un Sandu, un Netoiu etc.

Iar patronii si impresarii de prin Bucuresti care se jelesc de nmama focului de grija Craiovei sunt niste hahalere.

Ei au fost tot timpul beneficiarii pepinierei de talente de la Craiova.

Singura noastra sansa este sa vina cineva cu foarte multi bani si cu multa minte.

Speranta inca exista la Craiova ,insa pe Central statuia lui Oblemenco plange..................

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

CFR Cluj invinge cu 3-2 pe U Cluj si este noua campioana !

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.