Jump to content
POLITISTI.ro

FOTBAL - Coltul microbistilor - discutii despre sportul rege

Postare recomandată

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Wesley Lopes, marcatorul unicului gol din partida cu Steaua, spune că rezultatul din Ghencea o readuce pe FC Vaslui în calculele pentru titlul de campioană a României.

Publicat

Steaua era clar favorită și inițial a părut că va câștiga, mai ales că stadionul a fost plin și atmosfera foarte bună... Eu cred că Stoichiță nu este antrenorul potrivit. Oricum nu mai contează sezonul este compromis, Steaua iar se luptă (iar!) pentru locurile 5-6... :doh:

• Apreciez 1
Publicat

In liga 1 rezultate pentru castiguri mari la pariuri ! Steaua si CFR Cluj au luat bataie acasa astfel ca Dinamo a profitat si a trecut in frunte.Ce va fi mai departe ? Vom trai si vom vedea.

Publicat

Chelsea face surpriza si intra in finala . Barça - Chelsea 2-2 !!!

Publicat

Iata ce inseamna un fotbalist de exceptie...Torres! Dar de fapt s-au aparat toti si au blocat Barcelona in drumul catre finala!

Oare Abramovici va acorda prime substantiale?

Publicat

ieri ma gandeam sa pariez 100 lei pe Barcelona si Real ca merg mai departe...se pare ca am fost inspirat totusi ca nu am mai facut-o, pentru ca altfel mi-o luam in freza :D s-a cam terminat cu "extraterestrii" lasa sa mai ia si altii trofee; nici diseara nu m-as mira ca Bayern sa-i scoata pe Real; o'm vedea

Publicat

Bate Real deseara la handicap! Bayern nu are nici o sansa pe Bernabeu!

Publicat (modificat)

meciul de aseara cam asa a fost :beer: B)

post-480-0-10968400-1335351712_thumb.jpg

Modificat de ora86
  • Apreciez 1
Publicat

Ai dreptate . Chelsea a folosit tactica lui Cartu (autobaza in poarta ) !

Publicat

Lovituri de departajere in meciul Real Madrid-Bayern Munchen!!! Oare cine merge mai departe?

Mi-ar place sa mearga in finala Bayern Munchen! Ar merita asta!

Sortii au decis!!! Spaniolii au RATAT 3 lovituri!!! Si cine... C.Ronaldo, Kaka si Sergio Ramos...Oricum Bayern are toate sansele sa castige finala, mai ales ca joaca acasa!

Publicat

N-am mai vazut asa ceva din 1986,cand Steaua i-a luat trofeul de sub nas Barcelonei, la ei acasa!

Publicat

Totusi loteria penaltiurilor a facut dreptate.Per ansamblu bavarezii au fost mai buni ca Realul.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.