Jump to content
POLITISTI.ro

Festivitatea de absolvire a celebrei promotii 2011

Postare recomandată

Publicat

E trist ca cei care si-au dorit sa mearga acasa au ajuns in alt judet, important este ca sa ii faceti sa se simta ca acasa :)

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

in bacau am colegi din maramures,sibiu,valcea,vrancea,buzau si zalau :blink: e cam greu pt ei la inceput dar timpul trece,toate se vor rezolva :clip:

Publicat

Pai daca sunt activi aici pe forum din ei si au nevoie de ajutor sa spuna, eu ajut cu ce pot, pentru ca stiu ce inseamna sa fii strain in alt oras ;)

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

eu am colegi din Bihor, Arad si Hunedoara.. iar eu sunt din Neamt .. :blink: o sa fac in asa fel incat acomodarea sa le fie cat mai usoara :)

Publicat

colegii mei de sectie s-au acomodat,si-au gasit chirii,le place Bacaul :clip: deja am primul arestat,dupa o cursa de 400 de metri :emo-box:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

dragi colegi,am si eu 2 nelamuriri:1.unde pot gasi dispozitia sau legea dupa care sunt organizate sectiile de politie rurala? 2.noi,agentii cu tresa pe umar de 2 zile,timp de 6 luni avem voie sa facem acte procedurale in nume propriu? :hmmmt:

In legatura cu cea de-a doua dilema .... Poti lua declaratii, poti intocmi procese-verbale, poti cita persoane, dar nu ai voie sa intocmesti RTUP-uri, referate de NUP, sa dispui expertize, etc decat dupa ce ai primit avizul de numire ca organ de cercetare penala al politiei judiciare, chiar daca inca mai esti in tutela.

De aici in colo esti pe picioarele tale si nu are voie nimeni sa-si bage nasul in dosarul tau, nici macar seful sau tutorele tau, decat procurorul. Seful poate sa-ti indicatii doar in cazul dosarelor cu AN-uri si asta pana sa inceapa urmarirea penala. . . daca vorbim de o lucrare repartizata tie, evident.

Modificat de Ben
Publicat

deci avem voie de toate,oricum ne-a zis seful ca vom face dosare penale cu grad redus de complexitate doar cand vin avizele judiciare si celelalte treburi pt care am facut rapoarte :clip:

Publicat

cat e salariul la debut dragi viitori colegi?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

De unde să ştie ei dacă sunt încadraţi de câteva zile ? Şi ce legătură are cu topicul ?

Publicat

wow,dragi colegi,voi chiar munciti,nu mai posteaza nimeni pe aici :hmmmt:

• Moderator
Publicat

Poate in localitatea unde isi desfasoara el activitatea e mai multa liniste, poate are o situatie operativa usoara, dar asta nu inseamna ca nu munceste.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Nici nu am zis ca nu munceste, ma asteptam sa imi raspunda, sa imi dea peste nas si asa mai departe. ^_^ Tare as vrea sa fiu contrazis, pentru ca am observat, cel putin la nivelul subunitatii unde activez, ca noii colegi se adapteaza de minune si sunt foarte dornici de munca, lucru care ne urneste si ne mai invioreaza si pe noi astia mai batraiori. Nu am avut nicio intentie sa il jignesc pe colegul nostru mai mic ci doar i-am atras atentia, intr-un mod persiflativ si neinspirat, intr-adevar, ca nu a folosit o exprimare inspirata. Imi cer scuze pe aceasta cale.

• Apreciez 2
Publicat
cat e salariul la debut dragi viitori colegi?

Ai sa vezi drag coleg peste cativa ani cand vei intra ín ''paine'',poate iti spune cel mai mare din 'ph'' care e salariul :ner:

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

pt Cristi si Marius,ba lucrez si deja e multumit seful de mine,insa azi si ieri am avut liber si deh,formul e forum,am intrat sa mai vad ce zice lumea si am gasit aceleasi treburi,nimeni nu a mai postat nimic.eu stiu ca toata lumea munceste,insa in timpul liber,5 minute putem gasi sa ne impartasim experientele,cristi,nu ai de ce sa iti ceri scuze,manganul nu il frec eu,il freaca altii :ner:

imi cer eu scuze pt exprimarea me,trebuia sa zic "dragi colegi,faceti-va timp liber din timpul liber pt 5 minute si mai postati si voi pe aici" :clip:

• Apreciez 2
Publicat

Salutare la toată lumea. Referitor la ultimele posturi cu toții știm că în funcție de situația operativă unii muncesc mai mult decât alții, inițial pare un raționament logic, însă pentru unii nu e. În primele zile de muncă efectivă, care vorba aia sunt de acomodare, s-au întocmit în jur de 10 pvcc și s-a constatat și o I flagrantă plus alte reclamații și plângeri pe baza cărora se vor efectua verificări și cercetări în funcție de specificul celor sesizate. Așadar eu unul personal nu mă plâng. Baftă!

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat (modificat)

depinde de fiecare zona operativa,eu exact in prima mea tura am fost la o perchezitie,de unde am fugit pe camp vreo 400 de metri(fiind cel mai sprinten :ner: ) dupa autorul furtului si care se ascundea,insa cand nu s-a mai putut tine ascuns a luat-o la fuga,am avut inca 2 arestari,scandal cu "indienii",cu maini rupte,capete sparte,geamuri si usi sparte,acest scandal a aparut la protv,deja sunt vedeta :ner: si legitimari si pvcc cu nemiluita :clip: acum o juma de ora am venit din tura 1,am facut un cfl plus sedinta de am zis ca o sa ma mut cu pat cu tot in sectie :ner:

Modificat de Daniel24
  • Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

@ daniel 24......cred ca chuck norris, sherlock holmes, starsky & hutch sunt deja invidiosi pe tine.....la cate ai facut intr-o saptamana.... daca o tii in ritmul asta s-ar putea sa il prinzi si pe omar haysam .....(ps. nu mi-o lua in nume de rau... dar lasa-i pe altii sa te laude :emo-yessir: )

• Apreciez 3
  • Displace 7
Publicat

nu vreau sa il prind pe omar,dar nici nu ma laud,eu zic doar ce am facut la treaba,si nu scriu doar ca sa ma laud,doar ca aia e situatia operativa la mine,noi ,cei noi,deja suntem tratati ca ceilalti de la sectie,ni se cer zeci de lucruri,si trebuie sa percutam ca sa fie bine :clip:

am fost repartizat la cea mai intinsa sectie de politie rurala din bacau,si ni se cer multe si trebuie sa facem sa fie bine :mellow:

Publicat

din 63 cati am fost repartizati pe judetul Bacau,3 si-au dat demisia :blink: au prins zone bune unde au fost repartizati insa nu stiau asta.cum naiba sa faci 2 ani de scoala si sa mai si astepti 10 luni de amanare ca apoi sa iti dai demisia? :blink: probabil au o stare materiala foarte buna si au facut scoala de politie pt a avea habar ce pot pati cand sunt opriti in trafic de colegii de la rutiera :doh: in fine,e treaba fiecaruia ce face in viata :ph34r:

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

wow,voi nici timp liber nu aveti,5 minute sa mai postati si voi :hmmmt:

• Apreciez 1
Publicat

Acum au intrat in ''paine''..nu mai au timp de nimic!!!

Publicat

asa este la inceput... :) eu ma bucur de entuziasmul lor si sper sa ii tina cat mai mult! :emo-yessir:

Publicat

cand am creat acest topic,m-am gandit ca vor fi multe vizualizari ale lui,ca va bate la vizualizari si comentarii "soarta absolventilor promotiei 2011" pentru ca acum avem despre ce comenta, nu cum era inainte "cand ne incadreaza?". :emo-box: ca toti vor posta parerile lor ,primele impresii despre locul unde au fost repartizati,ce evenimente mai deosebite au avut in schimburi si tot asa. :ph34r:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.