Jump to content
POLITISTI.ro

Festivitatea de absolvire a celebrei promotii 2011

Daniel24

Recommended Posts

Initiez acest topic ca cine doreste sa posteze aici poze,impresii,comentarii despre festivitatea de absolvire si repartitia de dupa.cum a fost?unde ati fost repartizati?haideti sa facem acest topic unul in care sa ne spunem parerile referitoare la noile locuri de munca si zonele unde vom lucra :emo-yessir::beer:

voi incepe eu,am prins judetul pe care l-am vrut,acum sunt fericit ca in sfarsit s-a terminat cu acea dureroasa intrebare "oare cand vom fi incadrati?" si abia astept sa incep serviciul :beer:

• Upvote 3

• Moderator

Am văzut la televizor o știre despre festivitatea voastră de avansare. Și am remarcat acolo că cei de la CNP au împărțit agende și materiale promoționale.

V-au dat cumva și cereri de înscriere?

• Upvote 1

am tot cautat acea stire de pe realitatea parca si nu am gasit-o....ne poate ajuta cineva? :D

• Member

Eu imi aduc aminte cand am absolvit ca SNPPC organiza si tombola, daca te inscriai participai si puteai sa castigi ceva...garantat toate sindicatele/organizatiile au fost acolo cu tot felul de propuneri, cea mai tare propunere fiind posibilitatea de a lua credit pe viata si acu imi pare rau ca nu am luat un pliant din ala ca sa am sursa de amuzament :naughty: :ner:

• Moderator

Nu cred să aibe vreo importanță. Cred că cel mai potrivit ar fi să mergeți în cea de serviciu.

pai era snppc acolo si faceau inscrieri,plus ca au dat agende si pixuri pe mocca,si cine voia se inscria in sindicat,iar in cererea de adezziune trebuia scris si nr de telefon ca se facea tombola si 3 oameni castigau ceva dar nu a zis nimeni ce premiu e :ner:

• Member

Asa au facut si atunci :naughty: numai ca trebuia sa te inscrii in sindicat sa partici la tombola si te premiau cu un telefon mobil de la Nokia daca te sunau.

Legat de uniforma, in 2010, noi toti am mers in uniforma de gala cu camasa alba si la repartitie la DGPMB si dupa la Politia Sectorului, doua zile asa le-am pierdut si abia a treia zi am mers efectiv la munca

• Moderator

Păi ce festivitate se mai face?

Acum nu vă duceți și vă prezentați la serviciul de resurse umane?

oare va aparea pe youtube vreo filmare cu festivitatea absolvirii noastre? :hmmmt: ca mie imi merge greu site-ul realitatii ce l-a dat achiteim si nu pot vedea :(

noi eram in practica la sedinta cand promotia trecuta a inceput treaba si ei au venit in uniforma de serviciu(unul avea gradele de agent puse invers,cu liniile puse inspre gat nu inspre umar :ner: ),am facut sedinta noastra cu seful serviciului de M.R.U dupa care au ramas ei si au fost repartizati,fara nicio ceremonie,nimic.banuiesc ca si la noi va fi la fel :hmmmt:

eu am vorbit cu dirigintele meu si mi-a zis ca agentul-sef Catalin de la criminalistica a filmat iar fratele dumnealui a facut poze si ca in curand urmeaza sa se posteze pe internet ce s-a imortalizat :emo-yessir: