Jump to content
POLITISTI.ro

Festivitatea de absolvire a celebrei promotii 2011

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Eu am terminat la Cluj in 2007 si proful de criminalistica pe toata perioada scolii ne spunea sa ne luam haine cu vreo doua numere mai mari ca vom merge la posturi si vom face "marmita"! :ner:

Stia el ceva!

Modificat de cipri83
Publicat

Am văzut la televizor o știre despre festivitatea voastră de avansare. Și am remarcat acolo că cei de la CNP au împărțit agende și materiale promoționale.

V-au dat cumva și cereri de înscriere?

Ne-au dat cadouri insa nu au insistat cu cereri de adeziune, oricum o respingeam instantaneu.

Publicat (modificat)

Sa inteleg Octavian ca pe acest topic isi pot spune parerea decat parintii si absolventii?

Am murdarit acest topic pentru ca am spus cum am vazut eu aceasta ,,festivitate"?

Sau pentru ca Arcan a spus ca nu mai vrea politisti scunzi.

Eu unul am fost dezamagit .

Daca tie ti-a placut pentru ca fiul tau a depus juramantul dupa 2 ani de scoala si 10 luni de asteptare.........

Sper ca fiul tau sa fi prins judetul si sa fi venit acasa, pentru ca daca nu s-a intamplat asa poti tu sa-i spui in fiecare zi cat este de bine acum prin aceasta intreprindere, argumentele cu care vei incerca sa-l convingi ca este extraordinar sa fii politist se vor intoarce impotriva ta.

La aceasta ,,festivitate deosebita" au fost rare cazurile cand am vazut acesti copii fericiti.

In rest multa dezamagire ,lacrimi si frustrare, pentru ca desi unii au avut medii peste 8,50 nu putut sa mearga acasa iar altii cu 7,00 s-au dus direct in orasele resedinta de judet.

Iar daca tu crezi ca sunt ironic sau ca mai am sperante te inseli amarnic.

Cat priveste nedumeririle tuturor forumistilor cred ca am incercat, atat cat am stiut eu, sa-i lamuresc mult mai mult decat ai facut-o sau cat o vei face tu care ai multi mai multi ani de politie decat mine.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Sfatul meu este să nu vă grăbiți și să vă înscrieți. Așteptați măcar o vreme să ajungeți în teritoriu și să vedeți acolo, care sunt liderii locali și cât de receptivi sunt ei la problemele oamenilor/membrilor. Pentru că asta contează cu adevărat, nu o pârlită de agendă, calendar sau altceva.

• Moderator
Publicat

Mulțumim din suflet. :D Eu fix acest mesaj văd:

Acest conţinut este indisponibil momentan

Pagina pe care ai solicitat-o nu poate fi afişată acum. Aceasta poate fi temporar indisponibilă, link-ul pe care ai apăsat poate fi expirat, sau este posibil să nu ai permisiunea de a vizualiza această pagină.

• Membru
Publicat (modificat)

Ce ciudat, mai Cataline, si eu vad acelasi lucru... avem cumva probleme cu laptoachele? :naughty:

Elvis, inteleg ca domnisoarele din poza ta aveau un buchet de flori in mana, insa domnii?!?

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Cel ce a urcat clip-ul pe facebook a stabilit setările de confidențialitate astfel încât numai cei din lista lui de prieteni pot vedea clip-ul.

Publicat (modificat)

Cristi prefer sa ma abtin sa-ti raspund si o sa mai pun niste fotografii decat sa mi se spuna ca murdaresc topicul.

Dar aparatul foto nu a fost al meu......cand le primesc le pun aici.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Detasamente de agenti, nu de elevi. Ce voce are prezentatoarea, te doare mintea... :naughty: Super, in rest. Eu nu am avut parte de defilare decat la juramant.

P.S. : "Uite-l, manca-l-as mama..." ^_^

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
Publicat

Detasamente.........Cristii vezi ca ai inceput sa vorbesti ca mine si tu esti enervant de tanar.

Sa fie vreo reminescenta comunista.........detasamentele?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Frumoasa defilarea fetelor :)...cam off topic...sunt urati cu draci pantofii, cred ca si incomozi :hmmmt:

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Cerasela sunt sandalo-pantofi.

Daca mie ca barbat mi s-au parut extraordinar de urati...........

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

copreddog,am fost 63 de agenti la ipj bacau,azi,ne-au repartizat pe toti pe rural,am prins bine,la 15 km de bacau,de maine incepem treaba :emo-box::good: o colega de-a mea si acum a zis ca o dor picioarele de la sandalele alea :blink:

• Membru
Publicat

Detasamente.........Cristii vezi ca ai inceput sa vorbesti ca mine si tu esti enervant de tanar.

Sa fie vreo reminescenta comunista.........detasamentele?

Chiar au fost organizati pe detasamente datorita numarului mare de elevi, dar din ce am inteles eu, doar pe durata festivitatii de acordare a gradului.

Publicat (modificat)

Am vazut si masina de Valcea.Cu ce a gresit copilul ala de a ajuns la Bacau?

Modificat de copreddog
  • Apreciez 1
Publicat

nu au mai fost locuri la valcea pentru toti :mellow: am colegi care au prins de la timisoara la suceava respectiv timisoara-vaslui :blink:

Publicat

dragi colegi,am si eu 2 nelamuriri:1.unde pot gasi dispozitia sau legea dupa care sunt organizate sectiile de politie rurala? 2.noi,agentii cu tresa pe umar de 2 zile,timp de 6 luni avem voie sa facem acte procedurale in nume propriu? :hmmmt:

Publicat

ce pas de defilare e asta?

nu are nici un farmec, nu simti nici o emotie

nici o sincronizare, varza

• Apreciez 4
  • Displace 6

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.