Jump to content
POLITISTI.ro

Betivii care ajung la spital vor plati ingrijirile medicale


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Senatorii au votat un proiect de lege potrivit caruia prsonale care ajung la spital in urma consumului exagerat de alcool vor fi nevoiti sa scoata din buzunar peste 1000 de lei.

Cei care vor fi internati din cauza bauturii si nu isi pot plati serviciile medicale, vor fi obligati sa munceasca in folosul comunitatii.

Sunt foarte curios cum se va aplica aceasta lege, cum vor fi obligati sa munceasca?

Link to comment

ca si pana acum

Marius chestia cu munca in folosul comunitatii da bine la public. Nu platesti amenda faci munca in folosul comunitatii. Iti bati femeia faci munca in folosul comunitatii. .....

In plus daca intra in vigoare legea vor ajunge la spital doar cei in coma. Pana acum la un scandal mai reuseai sa trimiti betivul cu salvarea dar de acum daca e in stare sa zica un simplu NU celor de la salvare nu il mai iau.

Link to comment

Eu cred ca cei de la salvare vor lua chiar repede pe cei aflati in stare de ebrietate.E mare nevoie de bani in sistemul sanitar.Imi pun aceasi intrebare ca si Marius: cum vor fi siliti sa presteze munca in folosul comunitatii ?

Link to comment

... in general, "betivii" care ajung la spital NU au venituri lunare care sa se apropie de suma de 1000 lei. cum nici munca in folosul comunitatii nu ajuta cu nimic, propun sa-i declaram iobagi si sa-i trimitem la munca fortata pe latifundiile alesilor neamului, pentru ridicarea necontenita pe culmi tot mai inalte a nivelului LOR de bunastare materiala.

cine este pentru ? cine este impotriva, sa se abtina .... :ner: :naughty:

  • Upvote 1
Link to comment

@dunelu: nu cred ca cei de la SAJ se vor inghesui mai mult ca acum sa adune betivi... nu e nimeni dornic sa riste sa dea peste o persoana violenta, imputita care sa iti faca prapad in masina, sin din cauza careia trebuie sa te intorci la baza pentru decontaminare, in loc sa preiei alte cazuri si sa incasezi banii pe ele...

Link to comment

... , propun sa-i declaram iobagi si sa-i trimitem la munca fortata pe latifundiile alesilor neamului, pentru ridicarea necontenita pe culmi tot mai inalte a nivelului LOR de bunastare materiala.

cine este pentru ? cine este impotriva, sa se abtina .... :ner: :naughty:

Sau poate o mai punem de un canal, cum au facut comunistii cu opozantii lor, va amintiti?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.