Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Senatorii au votat un proiect de lege potrivit caruia prsonale care ajung la spital in urma consumului exagerat de alcool vor fi nevoiti sa scoata din buzunar peste 1000 de lei.

Cei care vor fi internati din cauza bauturii si nu isi pot plati serviciile medicale, vor fi obligati sa munceasca in folosul comunitatii.

Sunt foarte curios cum se va aplica aceasta lege, cum vor fi obligati sa munceasca?

Publicat

ca si pana acum

Marius chestia cu munca in folosul comunitatii da bine la public. Nu platesti amenda faci munca in folosul comunitatii. Iti bati femeia faci munca in folosul comunitatii. .....

In plus daca intra in vigoare legea vor ajunge la spital doar cei in coma. Pana acum la un scandal mai reuseai sa trimiti betivul cu salvarea dar de acum daca e in stare sa zica un simplu NU celor de la salvare nu il mai iau.

Publicat

Eu cred ca cei de la salvare vor lua chiar repede pe cei aflati in stare de ebrietate.E mare nevoie de bani in sistemul sanitar.Imi pun aceasi intrebare ca si Marius: cum vor fi siliti sa presteze munca in folosul comunitatii ?

Publicat

... in general, "betivii" care ajung la spital NU au venituri lunare care sa se apropie de suma de 1000 lei. cum nici munca in folosul comunitatii nu ajuta cu nimic, propun sa-i declaram iobagi si sa-i trimitem la munca fortata pe latifundiile alesilor neamului, pentru ridicarea necontenita pe culmi tot mai inalte a nivelului LOR de bunastare materiala.

cine este pentru ? cine este impotriva, sa se abtina .... :ner: :naughty:

• Apreciez 1
Publicat

@dunelu: nu cred ca cei de la SAJ se vor inghesui mai mult ca acum sa adune betivi... nu e nimeni dornic sa riste sa dea peste o persoana violenta, imputita care sa iti faca prapad in masina, sin din cauza careia trebuie sa te intorci la baza pentru decontaminare, in loc sa preiei alte cazuri si sa incasezi banii pe ele...

Publicat

... , propun sa-i declaram iobagi si sa-i trimitem la munca fortata pe latifundiile alesilor neamului, pentru ridicarea necontenita pe culmi tot mai inalte a nivelului LOR de bunastare materiala.

cine este pentru ? cine este impotriva, sa se abtina .... :ner: :naughty:

Sau poate o mai punem de un canal, cum au facut comunistii cu opozantii lor, va amintiti?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.