Jump to content
POLITISTI.ro

Problema legata de certificatul medico-legal


MadalinIonut

Recommended Posts

Buna ziua ! Am si eu o rugaminte. Am fost victima unei agresiuni, am primit 4 luni de spitalizare, am fractura de rebord mandibular . Dupa ce am fost externat din spital, mi s-au dat 4 saptamani de imobilizare a mandibulei, mananc cu paiul timp de o luna . Am depus plangere la politie, urmeaza urmarirea penala si urmeaza in continuare sa scot certificat medico-legal . Stie cineva individul respectiv ce imi datoreaza si ce acte sunt necesare pentru obtinerea unui certificat medico-legal ?

 

Link to comment

ce iti datoreaza stabilesti singur, in functie de cit ai cheltuit si cit te-a afectat fizic si psihic si cu ce sechele ai ramas; ptr.certificat medico-legal te prezinti la medicina legala de pe raza domiciliului  cu actele din spitalul unde ai fost internat(radiografii, foaie de internare, diagnosticul, iesirea din spital, etc.) si cu bani pentru taxa de examinare.

Edited by sorinel
  • Upvote 1
Link to comment

Da. Multumesc frumos ! Problema este ca tipul are 18 ani, nu are nici macar BAC-ul luat, ce sa mai vorbim despre un loc de munca sau ceva . Va fi in stare sa-mi plateasca aceste daune ? In cazul in care nu are de unde, ce se va intampla ? 

Link to comment
  • Member

Respectivul probabil are parinti, nu e problema ta de unde face rost de bani. In principiu, daca vrea o sentinta mai usoara, e in interesul lui ca tu sa nu mai ai nicio pretentie de natura civila de la el.

Link to comment

Am vrut sa scriu 4 zile, scuze. Deci 4 zile si 4 saptamani de refacere la domiciliu. Ok, deci aici nu mai conteaza de unde acesta face rost de bani. Atat am avut de clarificat . Va multumesc frumos ! 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.