Jump to content
POLITISTI.ro

Colectia de avatare - politisti.ro

Catalin

Recommended Posts

• Moderator

Dacă ai poze frumoase și mi le trimiți, facem. Iar dacă vreți unul unicat/custom, adică cu o poză a voastră sau mai deosebită, la fel, se rezolvă, doar să-mi spuneți cum și să-mi trimite-ți poza pe privat.

Am folosit pozele pe care le-am găsit și mi s-au părut frumoase.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • Moderator

Am mai făcut câteva avatare în stil retro ... ce să-i faci, îmi place să butonez prin photoshop, mă relaxează teribil.

Dacă doriți unul personalizat, care în loc de „Politisti.ro” să conțină nickname-ul vostru de pe forum, spuneți-mi și se rezolvă.

Sper să vă placă:

craftedpolitistiro.pngpeppermintpolitistiro.pngretversepolitistiro.pngwinningpolitistiro.png

• Upvote 3
  • Moderator

Am încercat să adaug și ce mi-ai zis, dat nu am fost deloc mulțumit de ce ieșea. Așa că am renunțat.

etipolitistiro.png

Ăsta e link-ul unde e urcată fotografia. Îl poți lua cu copy/paste și pune direct acolo la avatar.

http://img11.imageshack.us/img11/7831/etipolitistiro.png
[/CODE]

• Upvote 1

Catalin, esti tare!!! Pe cuvantul meu daca nu faci niste chestii nemaipomenite!!!

Apropos de avatare, foto pentru timeline covers...azi butonam mailul si am vazut ca un prieten de pe Facebook m-a inscris in "lawenforcementgroup", unde toti sunt politisti, in special din State, iar dupa ce i-am multumit tipului, am postat acele fotografii aranjate de tine pt.timeline...la care am adaugat mentiunea ca apartin forumului din care fac parte, iar reactia lor a fost ca sunt nemaipomenite si mai vor! M-am bucurat ca am putut sa le dau exemple din "familia" noastra...iar la fotografiile cu DPIR, SPIR, am dat titlul "Romanian Police Special Forces" si pot sa-ti spun ca am fost f.mandru!!!

Cinste tie si celorlalti care faceti acest forum sa functioneze!!!

• 2 weeks later...

winningpolitistiro.pngse poate personaliza va rog cu userul meu?

Va multumesc!

Edited by cristiand20
  • Moderator

cristiand20politistiro.png

http://img840.imageshack.us/img840/83/cristiand20politistiro.png
[/CODE] rusypolitistiro.png
[CODE]
http://img10.imageshack.us/img10/5500/rusypolitistiro.png

Foarte tare. :good: Dar nu reusesc sa-mi pun avatarul nou. Imi apare tot cel vechi.

Edited by cristiand20
  • Moderator

Eu îl văd deja. Browser-ele moderne folosesc un cash pentru a nu reîncărca toată pagina de fiecare dată. Dă-i un refresh de câteva ori și o să apară. ;)

Catalin, crezi ca se poate sa-mi personalizezi si mie avatarul?

Multumesc mult!!!

• Moderator

Teo facem, nu e problemă, dar mâine. Acum sunt intrat pe mobil. Mâine promit că rezolvăm.