Jump to content
POLITISTI.ro

Abuz din partea politiei rutiere?

Postare recomandată

Publicat

deci dodo ... asta e

ca sa fac o gluma pe tema topicului: Cred ca o sa iau chilotii lu nevasta-mea din torpedo ca nu se stie cand da politistu peste ei

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Și ca să continuăm glumele pe tema topicului ... nu uita să o rogi să-i spele înainte să-i poarte, dacă tot i-ai păstrat pe acolo.

• Apreciez 2
Publicat

Art. 97 nu isi are rostu deoarece nu am refuzat sa inmanez placuta de inmatriculare,nu stiam ca o vrea si am aruncato,nu mi sa cerut de la inceput !

Părerea ta. Eu cred că poliţistul a fost chiar indulgent. Tu nu ai refuzat să înmânezi plăcuţa, doar ai aruncat-o în boscheţi. Asta ce vrea să însemne, că poliţiştii trebuia să îţi "demonteze" plăcuţa din boscheţi ?Tinere, lasă aceste impresii de tipul ţăranilor cu volan de Renault pe Dacia Nova. Dacă tot ai circulat mult prin Anglia de ce nu ai comentat şi la poliţiştii de acolo? Mai are rost să îţi spun că măturau cu tine pe jos şi mai stăteai şi 1-2 zile pe la "facultate" ?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.