Jump to content
POLITISTI.ro
Dabangg

Protest - Abuzurile la care sunt supusi politistii dupa incidentul Perla

Recommended Posts

maxu08

nu inteleg, controalele respective sunt contrare legii?

 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
teolucian63

P.S.

Mai nou ne vor verifica la domiciliu resursele umane iar alte investigatii acoperite vor fi facute de catre DGIPI si CCo

Dabangg, cu tot respectul, verificarile acoperite nu vor fi facute niciodata de cei de la CCo(presupun ca ai vrut sa spui Crima Organizata), pentru ca si cei de acolo sunt politisti si nu au competenta pentru aceste verificari!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dabangg

desigur maxu08.total ilegale pe baza unei dispozitii sata de secretarul de stat.cum fac cei din conducerea M.a.i..sfideaza Constitutia si Legile tarii pe care au jurat sa le rasecte.si amu uitat.de ce nu ii verifica pe toti detinatorii de arme letale gen procurori judecatori ,parlamentari primari.iati spun eu de frica.

teolucian ii apreciez mult pe cei de la cco iar eu ii consider politisti alaturi de judiciar, ordine publica ,rutiera spre deosebire de nepolitisti ca dgipi resurse umane si toate structurile de suport din politie

crede-a informatia e reala

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
minutzu

Te contrazic. D.C.C.O nu va face verificări conspirate cu privire la deţinătorii de arme letale din rândul poliţiştilor.

Sunt de acord cu primul post al tău şi ţi-am dat un plus mare acolo. Sunt şi eu în cazul tău şi cam am aceaşi părere.

Edited by minutzu
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Elvis

Teo si Minutzu nu fiti atat de siguri.

Nu bag mana in foc ca fac verificari cu privire la politistii detinatori de arme letale dar pentru mine nu ar fi o surpriza daca s-ar intampla.

Cei de la CO fac tot felul de verificari si va spune unul care este patit.

Mai ales acum cand SOI-ul s-a unit cu SOS-ul, chiar daca cica nu ar mai tine de CO.

Share this post


Link to post
Share on other sites
livu

DCCO si DOS sunt 2 directii separate din cadrul IGPR.

DOS a fost in cadrul DGCCO, dar de cativa ani sunt directii separate in cadrul IGPR.

in nici un caz cei de la cco nu vor face verificari la detinatorii de arme in baza acestei dispozitiei a sefului igpr- sau cine a dispus aceste verificari-.

poate cei de la dos prin structurile de investigatii. eu as fi bucuros sa vina sa ma verifice cei de la investigatii, pentru ca macar ei stiu cum sa faca o investigatie, nu ca cei de la cadre - nu e vina lor nu am nimic cu ei, dar treaba lor nu este sa faca verificari in teren si atunci cand fac ceva ce nu stiu, sau nu au fost invatati sa faca, apar greselile.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
minutzu

Elvis, sunt 100 % sigur.

Share this post


Link to post
Share on other sites
arcan

Pai si unde dracu au fost CO , SIIPI si altii de nu au vazut brancardierul si veterinarul? Nimeni un vede ca aia nu au fost verificati/controlati ? Ca pana acum nici un politist nu a facut uz de arma personala ilegal?

Aaa...am uitat..in Romania e Miorita...Drobul de sare...etc etc...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dabangg

tot ce ni se intampla este pentru ca dormim pe noi sau in bocanci.in sua daca se lua asemena masura era dezastru.sau mai aproape in ungaria sau chiar moldova.politistii din sua sunt o casta impenetrabila.faptul ca ai impuscat un politist acolo inseamna condamnare la moarte.un raport al procuraturii americane pe 10 ani spune ca in 99 % din cazuri cand a fost impuscat mortal un civil politistii au actionat legal fara represiuni impotriva politistilor.dar noi suntem in romania iar pe noi guvernantii au urinat pe noi ,ne-au injosit ,ne,au defaimai ne-au terfelit in presa prin institutia DGA iar noi am acceptat docili acest tratament.meritam ce patim.sincer...

ca sa nu mai spun ca ne-au adus salariile la nivelul unui agent de paza la o firma mai mare.se doreste in continuare o politie slaba pentru a o controla politic ,economic ,infractional si din alte puncte de vedere.

 • Upvote 3
 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dabangg

asteptam mai multe replici din partea politistilor adevarati.celor de la ordine publica ,judiciar ,circulatie ,crima ,criminalistica si toti cei care sunt politisti adevarati cu exceptia celor de la sru ,dgipi , financiar ,control intern care au sabotat sistematic prima categorie si au facut informari ,verificari sesizari din oficiu etc.

avem inca dreptul de a ne exprima liber conform art.30 din Constitutia Romaniei pe care actualii sefi si cuvernanti deopotriva au calcat-o in picioare au sfidat-o si ne-au injosit.

ARTICOLUL 30

Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.

(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

in continuare dorsc sa stiti unde ma gasiti daca simtiti la fel.sprdiamantul,cioca dumitru,secrtarul general al sindicatului si presedinte al spr diamntul i.p.j.ilfov.orcice problema privitor la o cercetae prealabila ,consiliu de disciplina si altele nu ezitati sa ma contactati.0769054101.este telefonul meu chiar daca este interceptat ilegal de dgipi.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
bozo

Asta e o atitudine buna a unui lider sindical.

Haideti sa facem o petitie, daca tot esti dispus sa te implici. Toata lumea sa posteze idei aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites
LORD

Ti-am apreciat prima postare insa la cea de-a doua cand ai spus ca esti lider sindical, cred ca ar fi bine sa incerci in topicurile specializate ale organizatiilor de pe acest forum (la fel au si SNPPC,CNP ) daca tot esti oficial ar fi bine sa deschizi un topic separat al sindicatului pe care il reprezinti.

In alta ordine de idei, nu am auzit ca sindicatul tau sau celelalte sa protesteze atat de vehement la alte probleme stringente ale politistilor, limitandu-se doar la simple mimari (ca toti ceilalti de altfel ) vezi problema restantelor, vezi problema salariilor de merit care se acorda ilegal de trei ani, vezi discrimanrea dintre agenti si poitisti, etc.

Acum ca te-a muscat pe tine de partea dorsala, s-a trezit spiritul de revolutie in tine, este bine dar cu o floare nu se face primava, daca esti cu adevarat lider sindical trebuie sa ai puncte de vedere eficiente pentru toate problemele membrilor , nu numai in momentul in care acestea te privesc si pe tine, altfel imi miroase a demagogie .

In concluzie nu vreau sa polemizez cu tine dar fa un topic separat cu opiniile sindicatului tau, pentru a avea fiecare o imagine clara cel care citeste postarea ta, pentru a-si lua doza de precautie si a se vaccina impotriva demagogiei sindicale.

Edited by LORD
 • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dabangg

petitia este deja scrisa ,este ceea ce am postat plus intrebarea care este temeiul legal de a face aceste supraverificari si cine a dispus aceste verificari care nu sunt prevazute in legea 295/2004 pentru a face si o plangere penala impotriva celui/celor vinovati de aceste abuzuri

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Dabangg

A fost emisa o dispozitie sau ordin de catre conducerea IGPR, (are numar cu S) prin care au fost impuse aceste activitati, verificari etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dabangg

pentru lord:ma bucur ca ai citit si ai apreciat ce am scris.nu este nimic demagogic.poti sa te uiti pe site-ul nostru ca sa intelegi mai multe.te intreb la cate cercetari prealabile ai fost supus anul trecut.referitor la ce am facut pentru toti membrii in legatura cu salariile de exceptie acordate ilegal avem depusa plangere penala la dna ,da-mi mailul sa iti trimit planerea cu nr.de inregistrare un urma careia chesnoiu a fost destituit din functie,am atacat in instanta ordinul400/2004 ordin in baza caruia multi politisti au fost destituiti din politie si alte nenumarate procese pentru drepturile noastre inclusiv am atacat ordinul cu reorganizarea politiei.

anul trecut am aparat cred 10-12 politisti la cercetari prealabile si consilii de disciplina iar pe multi i-am scos nevinovati sau doar cu atentionare.asa ca eu cred ca am facut ceva.

stiu marius am numarul s/I/1827 din 06.03.2012 si este emisa de secretarul de stat.oricum in legea 295/2004 nu sunt prevazute aceste supraverificari asupra unei categorii profesionale.normal ar fi fost sa verifice toate categoriile de detinatori de letale.dar le e tare frica de parlamentari ,judecatori ,procurori si altii.dar lasa ca la fraieri merge...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Dabangg

Citeste aici: si vei intelege la ce se refera Lord in postul sau.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Catalin

Ca să vă dați seama că suntem conduși de niște plăpumari, care nu au nici în clin și nici în mânecă cu munca de poliție, vă pot spune că „mințile inteligente și luminate ce ne conduc” au elaborat un model de raport, după care s-a solicitat polițiștilor deținători de arme letale să facă fiecare un raport, în care să spună dacă sunt sănătoși la cap, dacă se află în stări conflictuale, dacă au probleme financiare, când au folosit pistolul și unde, etc. :doh:
Vă dați seama că „intelijenții” de la MRU, habar nu au ce presupune o investigație?
Vă dați seama că sunt atât de proști încât au compromis orice șansă de a se realiza o investigație adevărată și obiectivă?
Păi eu în școala aia de poliție, de care unii au încearcat să mă convingă că nu este neapărat nevoie, am învățat că investigația face parte din „ABC-ul” activității polițienești. Cel puțin eu așa îmi amintesc că am învățat la disciplina de specialitate în școală. Iar o investigație adevărată și obiectivă se poate face după ce cunoşti teritoriu și populația, nu de către orice șoarece de birou.
Iar investigația se face cu ajutorul unei legende, adică conspirat, pentru a te proteja de opiniile subiective, pentru a proteja reputația celor investigați și pentru ca cei vizați să nu cunoască adevaratul motiv al interesului pe care îl are investigatorul, astfel încât persoana investigată să nu afle că cineva s-a interesat de persoana sa și astfel să nu-și pregătească terenul, să nu-și instruiască apropriații, etc. Deci, dacă se dorea verificarea polițiștilor deținători de armă letală în mod profesionist și adevărat, aceste investigații trebuiau făcute sub un alt pretext care să acopere interesul real, efectuat la domiciliul fiecăruia sau în cercul de cunoscuți, unde să se solicite date despre mai mulți locatari sau cunoscuți, pentru a-l disimula pe cel ce-l interesează cu adevarat. Și printr-o astfel de investigație se putea stabili modul în care deținătorul armei letale este cunoscut la domiciliu, cercul de cunoscuți și locul de muncă, dacă are vicii, dacă are comportament deviant, dacă este violent, scandalagiu, dacă se află în stări conflictuale, dacă face parte dintr-o familie dezorganizată, probleme financiare, etc.
Nu cum au înțeles plăpumarii ce ne conduc să facă aceste verficări, prin care nu au făcut altceva decât să inducă anumite prejudecăți și temeri nejustificate vecinilor și să lase posibilitatea deținătorilor de arme să-și instruiască apropiații pentru a declara ceea ce „e bine”.
Dar asta e ... suntem conduși de niște persoane ce nu au nicio treabă cu munca de poliție, pentru că cine nu știe să facă o investigație, nu se poate numi politist, doar lucrază la poliție.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cristi

:ner: Si daca scriu in raport ca nu sunt sanatos la cap, ce se intampla?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dan

Rămâi în sistem ! Pentru că oricum se pare că numai cei "nesănătoşi" au mai rămas. :ner:

 • Upvote 2
 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dabangg

cata dreptate ai catalin.nici eu nu am inteles niciodata cum niste nepolitisti de la sru ne hotarasc soarta nouc politistilor care stim cun arata un hot ,traficant ,criminal spre deosebire de ei.

sa-iti spun una tare.am facut o trecere prin cv-urile actualilor sefi din IGPR si ce sa crezi 6 sefi sunt la baza ingineri si mai erau o gramada dar nu aveau cv-uri intrucat erau imputerniciti.

de asta o ducem noi prost si se iau hotarari impotriva noastra pentru ca nu au habar de ce inseamna politie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dorian

In atentia domnului Inspector General al Politiei Romane Liviu Popa, domnului ministru Berca si colegilor de la arme si munitii

Dabangg

Acid ca intotdeauna. Tot respectul. :emo-yessir:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • Administrator
   By Administrator
   Secţiunea privată a poliţiştilor a fost creată în urma propunerilor membrilor şi pentru a oferi posibilitatea poliţiştilor de a comunica între ei într-un spaţiu privat. Discuţiile din alte secţiuni ale forumului nu vor avea de suferit şi vom susţine în permanenţă dezvoltarea ariilor în care au acces toţi membri forumului.
   Accesul în secţiunea rezervată este permis doar poliţiştilor, (mai exact, conturilor de membru ce sunt confirmate ca aparţinând unui poliţist/ă), iar sigură şi unica modalitate prin care puteţi obţine confirmarea contului este să vă înregistraţi ori să asociaţi contului de utilizator de aici, adresa de e-mail oficială de serviciu (este vorba de adresa prenume.nume@jud.politiaromana.ro - adresa de mail cu care vă conectaţi în webmail.politiaromana.ro), după care postaţi pentru a anunţa acest lucru în topicul "Solicitări pentru confirmarea contului de membru" specificând că aţi asociat adresa de e-mai oficială contului de membru.
   ATENŢIE! - NU folosiţi adresa internă de pe Intrapol, cea de genul nume@politia.local pentru că aceasta din urmă NU FUNCŢIONEAZĂ pe internet) 
   Detalii despre adresa de e-mai oficială găsiţi aici: Cum se obţine e-mail oficial de serviciu @politiaromana.ro?
   Procedura privind asocierea unei noi adrese de e-mail contului de membru, o găsiţi explicată aici: Schimbarea adresei de e-mail asociată contului de membru
   Nu ne interesează să aflăm date cu caracter personal, doar dorim să ne asigurăm că dvs. sunteţi şi în realitate ceea ce afirmaţi.
   În conformitate cu prevederile legale, site-ul Politisti.ro protejează intimitatea şi confidenţialitatea membrilor săi. Nu vom dezvălui niciun fel de informaţii despre utilizatorii forumului către terţe părţi, fără acordul prealabil al acestora.
   Nu trimteţi solicitări pentru confirmarea contolui ori acces în aria privată prin intermediul formularului de contact "Contactaţi-ne" - pentru că nu sunt luate în considerare. Urmaţi procedura descrisă mai sus!
  • Administrator
   By Administrator
   Postaţi în acest topic solicitarea de confirmare a contului de membru numai după ce aţi asociat şi validat contului de membru o adresă de e-mail oficială de serviciu (prenume.nume@jud.politiaromana.ro).
   Multumesc pentru intelegere.
  • Cristi
   By Cristi
   Prin decursul anului 2015, la Postul de Poliție unde mi-am desfășurat activitatea în trecut, a fost primită o scrisoare din Penitenciarul Mioveni, județul Argeș, de la un cetățean încarcerat la vremea respectivă pentru săvârșirea unei infracțiuni de "lovituri cauzatoare de moarte". Omul și-a adus aminte că a avut anumite interacțiuni cu mine în trecut și a zis să mă "salute". La momentul respectiv nu am băgat în seamă această scrisoare, însă am înțeles că între timp individul s-ar fi liberat și ar fi revenit chiar prin județ. Am deschis acest topic pentru a sublinia, încă o dată, pericolele la care sunt expuși polițiștii români și de ce aceștia trebuie să beneficieze de protecție eficientă atât legislativ, cât și din prisma dotărilor. 
   Lectură "frumoasă"!

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.