Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme cu inaltimea la admitere!

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Dacă tu te consideri într-un anume fel, e bine să știi că ceilalți nu te vor percepe în același mod. Important este să păstrezi un echilibru între ceea ce crezi tu despre tine, modul în care ești perceput și realitate. Dacă o persoană are o impresie bună despre ea însăși, asta nu înseamnă că și în realitate se întâmplă la fel.

Apropo, înainte să-i corectezi pe alții, uită-te la tine. Nu cred că ești cel mai în măsură să oferi lecții pe aici. Renunță la astfel de practici, e mai bine pentru tine.

cnteaza

Publicat

ATÚ, atuuri și (1) atale, s. n. 1. Carte (sau culoare) de joc socotită a avea cea mai mare valoare. 2. Element care, într-o anumită împrejurare, oferă cuiva un avantaj sau o șansă în plus. – Din fr. atout.

cu multa placere.

• Apreciez 2
Publicat

Ma consider o persoana care stie sa comunice si cred ca in limbajul abordaty nu am folosit cuvinte care sa denote "obraznicie" si "impertinenta". Numai un frustrat ar putea sa constate acest lucru.In fine, nu mai cnteaza. Am scris pe acest forum stirct pentru a fi informat asa cum am mai spus, nu pentru a intra in polemici cu oamenii.Asa ca apreciez raspunsuri la intrebarile mele, nu replici sarcastice, comentarii pe marginea subiectelor, de marginea santului,etc.

Apropos, se scrie "atuu", nu "atu".

Toate bune tuturor!

Gigele, tu poți să te consideri cum vrei, dar te asigur că îți lipsesc cei sapte ani din viața, bunul simț si ești prea plin de tine. Îți permiți să-i cataloghezi pe ceilalți frustrați, doar pentru că nu te apreciază așa cum vrei tu, mai mult, încerci să faci pe deșteptul remarcând o greșeală gramaticală, când absolut toate posturile tale de pe acest site sunt o mizerie din acest punct de vedere.

Îți dau un pont, încearcă să stai pe vârfuri, doar așa cât să lași impresia ca nu ești complexat din cauza înălțimii.

Ps: Noi zicem şi scriem corect atu. Un atu. Atuul, de la atu + ul. Atuuri, atuurile, de la atu + uri, atu + urile.

Întelegi?!?!

• Apreciez 3
Publicat

Haideti sa nu-i distrugem imaginea de sine a baiatului, este tanar, adolescent - of, ce perioada complexa in gandire si comportament, are timp sa isi echilibreze toate senzatiile, perceptiile si reprezentarile cu privire la lucrurile din viata. Pana una alta mai ai timp sa recuperezi acel centimetru printr-o viata echilibrata, prin alimentatie sanatoasa, prin odihna si prin foarte, foarte mult sport. Numai ca atentie si la sporturile care le practici caci halterele, de exemplu, nu te vor ajuta deloc. Profesorul tau de sport iti poate fi un foarte bun indrumator in acest sens, sau poti cere parerea oricarui instructor de sport autorizat. Si pe langa toate astea, burta pe carte, iti spune o persoana cu inaltime 181 cm. Spor!

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Va salut pe toti. Imi doresc sa dau la Campina de aproape 2 ani de zile. Din nefericire au fost doi ani tulburatori si nu am putut sa particip atat in 2011 cat si anul acesta pentru ca era deja prea tarziu. Am inceput deja antreamente pentru probele sportive si teoretice pentru ca nu vreau si nu imi permit sa dau gres.

Problema mea cea mare este ca m-am masurat descult, nu la taliometru si am constatat ca am 1,69 si 0,5 cm. Ati spus destul de clar ca nu se fac derogari dar cred ca in ceea ce ma priveste ar fi cam crud sa fiu respins datorita unei lipse de 0.5 in conditiile in care asta este ceea ce imi doresc sa fac in viata.

Putin off topic daca tot sunt aici, am citit in alt topic chestii referitoare la dentitie. Eu am avut intre caninul si cel din fata stanga un ciot care mi-a fost scos la dentist. Sper sa nu fie o problema. Si ultima problema ar mai fi un tatuaj destul de mic si de discret pe antebratul mainii stangi. 3 politisti de la Udriste mi-au spus ca nu am de ce sa imi fac griji in privinta lui.

Nu doresc de la voi decat o parere intrucat oricum ma voi duce la locul de testare medicala pentru detalii suplimentare. Apropo, pentru Bucuresti, care este acesta?

Va multumesc si multa bafta

Modificat de hayabusa689
Publicat

Cu fisa medicala nu ai de ce sa-ti faci probleme la dentitie, si nici la scoala la proba medicala.

Mi-amintesc cand am dat eu admitere, la proba medicala am fost la oftalmologie si inca vreo doua cabinete. Pe fisa aia de examinare era trecut si examenul stomatologic, si cand am intrebat pe cineva de pe hol de acolo putin in gluma "la dinti unde ne mergem?" mi-a raspuns "vino incoa sa vezi ce dinti iti dau eu". Atat.

Nu te impiedica nimeni sa devii politist daca ai un dinte lipsa.

Referitor la tatuaj din cate stiu eu nu mai sunt restrictii, am avut colegi in scoala care erau rai , erau tatuati, chiar am de gand sa-mi fac si eu unul.

Publicat

Ok, multumesc mult pentru informatii. Mai ramane de vazut cu inaltimea. Am sa incerc sa imi fac o programare la directia de sanatate MAI ca sa stiu daca ma apuc serios de antrenamente si de invatat.

• 1 an mai târziu...
Publicat

Ce se intampla in cazul agentilor de politie, in situatia in care doresc sa dea admitere la Academie? E valabil si pentru ei criteriul de inaltime? Teoretic nu ar trebui sa opereze aceste prevederi.

Publicat

@hayabusa689, sunt convins ca poti obtine acei 5mm daca faci sport un an de zile. Daca ai posibilitatea, inscrie-te la inot sau ia parte la antrenamente de handbal. 

• 5 luni mai târziu...
Publicat

Postez in continuarea acestui topic pentru a nu mai deschide unul nou pe aceasi tema.

Anul acesta, conform unei hotarari din data de 25 aprilie s-a modificat limita de inaltime:

-minimum 1.65 m barbatii

-minimum 1.60 m femeile

Publicat

Acum intre un tip de 1.65 m si unul de 1.7 m, nu este mare diferenta.

• Membru
Publicat

Nu e mare diferenta dar daca zicem asta putem spune ca nici intre 1.65 si 1.60 nu e mult s.m.d.Apropo anul asta cred ca o sa fie o cuncurenta mult mai mare deoarece cei care nu au putut sustine examenul de admitere din pricina inaltimii ,anul acesta vor veni daca nu cumva s-au reorientat :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.