Jump to content
POLITISTI.ro

Posturile populare pe forum - popular post -


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator

De astăzi, în urma unor modificări la sistemul de reputație al forumului vă pot anunța că în cazul posturilor ce primesc un număr egal sau mai mare de zece puncte (plus-uri) de reputație pozitivă, vor deveni automat posturi populare, acestea fiind marcate prin acest semn:

popularpost.png

Deci această pictogramă va apărea în mod automat în partea din dreapta sus a postului ce este apreciat de membri forumului și acumulează cel puțin 10 plus-uri.

În consecință vă rog ca în cazul în care găsiți un post care vi se pare bun sau conținutul său vă este util ori pur și simplu vă place, nu ezitați să folosiți sistemul de reputație al forumului, mă refer în special la aprecierile pozitive, pentru a-i încuraja pe ceilalți să posteze lucruri utile și conținut de calitate. Numai în acest fel acest forum poate să devină util pentru noi toți.

Așa arată un astfel de post:

168wynm.png

  • Upvote 2
Link to comment

Foarte interesantă ideea Cătălin. Eu aş propune chiar şi un clasament al celor mai populare postări. Aşa vom identifica mai uşor cele mai bune şi mai apreciate postări. Ceva de genul cel mai interesant post al zilei şi cele mai populare posturi din toate "timpurile", iar aceste topicuri/clasamente să fie undeva vizibile tot timpul pe platformă, dacă aceasta permite.

  • Upvote 2
Link to comment
  • 4 months later...
  • Administrator

Eu aş propune chiar şi un clasament al celor mai populare postări.

Începând de astăzi avem un astfel de clasament.

post-3-0-58889000-1345569745_thumb.png

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.