Jump to content
POLITISTI.ro

La posturile sterse se sterg si punctele de reputatie

reddog

Recommended Posts

Dacă urmăreai şi citeai regulamentul vedeai că postările nu se şterg. Mai mult de atât s-a mai vorbit şi pe alt topic despre reputaţie. Aceasta nu "dispare". Ea va trece pe plus atunci când postările tale vor primi voturi pozitive. Încearcă să postezi lucruri utile care să fie apreciate, fără a jigni pe cei de pe forum sau fără a brava prin infantilism sau superioritate. Succes!

Ok,scuze.

Ma credeti sau nu,chiar ma deranjeaza asta dar nu acuz pe nimeni,fiecare este liber sa ma aprecieze cum vrea.

Le-am luat deoarece unii au considerat ca iau apararea jandarmilor si politistilor locali ceea ce nu este adevarat.

Mi-am exprimat doar o opinie dar ma rog,fiecare intelege ce vrea.

• Upvote 3
  • Downvote 1

reddog, ti-am dat eu un plus pentru ultimul post; din pacate majoritatea reputatiei se face in urma a cat de mult le place unora postul, neavand neaparat legatura si cu informatia transmisa, de aceea ai luat multe minusuri cand ai argumentat in favoarea unei categorii mai putin/deloc apreciate in comunitate.

• Downvote 3

username cred că tratezi puţin superficial subiectul. Acele voturi pozitive nu sunt rezultatul exclusiv al "plăcutului" sau "neplăcutului" posturilor unui membru. Informaţiile corecte, sfaturile de calitate, utile şi la obiect cred eu că primează în faţa a ceva care place unui membru doar pentru că este de acord cu acea postare.

• Moderator

reddog, nu trebuie sa acorzi mare importanta reputatiei, cu timpul, asa cum spune si Dan, situatia se va reglementa, iar membri activi, cei ce posteaza informatii corecte, sfaturile de calitate, utile si la obiect cu siguranta vor primi aprecierea celorlalti. Trebuie doar sa ai rabdare si sigur se rezolva "problema".

Multumesc username,sunt in urcare asadar... :clip:

Eu am intrat pe acest site pentru a gasi informatii utile nu pentru a ma contra cu cineva.

Si polemicile sunt bune uneori,dar nu cele sterile.

Am gasit politisti.ro cautand pe Google informatii despre arme.

Am citit topicurile despre armele personale si am decis sa-mi achizitionez un Glock19 dar decizia a fost destul de grea,imi facea cu ochiul si S&W M&P 9 C

Am facut totusi o alegere buna cumparand Glock19,urmatoarea arma poate va fi S&W M&P 40C.

Site-ul este o sursa buna de informatii chiar si pentru cei ce nu sunt politisti,cum este cazul meu.

Trebuie sa spun ca tatal meu a fost politist,deci ceva legaturi am cu Politia. :emo-yessir: