Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Salut! 

Credeti ca m-ar pune in probleme acest tatuaj la admiterea in scoala de subofiteri?D2AFAD33-6C69-4848-A53A-2406FC11C9A2.jpeg.96e2d94edc24442192cfbe46c83e1572.jpeg

• Moderator
Publicat

Sincer ...e cam la limita, părerea mea

Pt ca este posibil sa se vadă în uniforma de vara.

Îmbrăca-te si tu într un tricou sau o cămașă și vezi dacă se observa în partea de sus lângă clavicula și acolo unde e vârful crucii.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Buna ziua, vreau si eu sa stiu dpdv al unei persoane incadrate daca uniforma de vara poate contine si camasa cu maneca lunga. Peste tot apare ca tatuajele sa nu fie vizibile in tinuta de vara, dar nu pot purta camasa cu maneca lunga?

• Moderator
Publicat

Expresia "ținuta de vară" se refera la cămășile cu maneca scurtă.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Salut, fac MMA de aproximativ 2 ani jumatate si as vrea ca la anu sa incerc sa intru la subofiteri la Campina si eventual sa intru si la mascati / S.A.S. Intrebarea mea este urmatoarea, exista posibilitatea sa fiu respins pentru un tatuaj pe care il am pe spate mai jos de ceafa care nu e vizibil deloc ?

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua! As dori sa stiu daca sunt acceptate tatuajele vizibile. Am doua facute pe ambele antebrațe, pana in 5-6cm.

• Moderator
Publicat

Ordinul M.A.I. nr. 140/2016
Anexa nr. 2 - Recrutarea polițiștilor
Secţiunea a 3-a Condiții legale și criterii specifice de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ
Art. 6 alin. (4) -  Criteriile specifice pentru recrutarea candidaților la examenele de admitere în instituțiile de învățământ, forma de învățământ cu frecvență, sunt următoarele:
[...]
b) să nu aibă tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară;

În concluzie, unul dintre criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor este: 

"să nu aibă tatuaje aplicate, inserate sau implantate, pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ţinuta de vară”.

Această problemă privind tatuajele este una individuală (depinde de la caz la caz), în funcție de gradul de vizibilitate, de localizarea și dimensiunea pe corp a tatuajului respectiv. Din acest motiv orice răspuns nu ar fi decât o simplă speculație. Pentru a putea obține un răspuns pertinent / relevant este necesar un consult medical amănunțit, iar singura persoană în măsura să stabilească acest aspect este medicul examinator, care după ce va efectua vizita medicală se poate pronunța dacă respectivul tatuaj poate reprezentă sau nu un impediment referitor la îndeplinirea criteriului specific pentru participarea la examenul de admitere.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Din câte spune el, fiind pe antebrațe...cred ca nu i se mai potrivește username-ul  😆😅

• 1 an mai târziu...
Publicat

Va salut, am o intrebare in legatura cu Academia de Politie din Bucuresti. Acum ceva timp bubuiau stirile ca s-a scos regula privind tatuajele la vedere in uniforma de vara si ca acum iti poti lua respins la admitere decat avand tatuaje instigante la ura, legionare etc... deasupra gatului/piercinguri.

Este oficial? Am cautat si nu am reusit sa gasesc raspunsuri utile/informatii concrete.

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Bună seara, am o nelămurire în privința unui subiect destul de dezbătut si am nevoie de răspunsul unui polițist cu mai multă experiență. Știu ca anul trecut în 2024 s-a dat legea prin care se poate candida la una din școlile de poliție chiar daca ai tatuaje la vedere cu condiția sa nu fie pe gat/ceafa/fata. Întrebarea mea este urmatoare, daca am un tatuaj pe toată mâna care reprezintă un tatuaj mai mult religios fara instigare la terorism, morți, înjurături, etc, este vreo problemă la admitere ? Am înțeles de la o persoană ca încă poți sa fii respins din cauza tatuajul respectiv, iar după ce termini scoala si vrei sa încerci sa fii recrutat la S.A.S nu poți din cauza tatuajului, este adevărat ? Este vreo problema ? Mulțumesc 

• Moderator
Publicat

Tatuajul tău instiga la ura, discriminare, violență și ce mai este prevazut pe acolo?

Dacă nu, atunci nu ai de ce sa fii respins.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.