Jump to content
POLITISTI.ro

andreeam
Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Buna,

Am un tatuaj pe picior, intr-o zona vizibila doar in fusta sau pantaloni scurti.

Doresc sa stiu daca sunt acceptate persoanele cu tatuaje in politie? Pot intra la examenul de admitere daca am tatuaje?

Link către comentariu
  • Moderator
  • Soluţie

Da, sunt acceptate persoanele cu tatuaje în Poliţie.

Atât timp cât tatuajele nu se află într-o zonă a corpului neacoperită de uniformă (să nu fie pe faţă, pe gât şi aşa mai departe) eşti acceptat/ă la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ pentru formarea poliţiştilor (Academie ori scolile de poliţie).

Link către comentariu
  • Membru

Îmi amintesc de un coleg din promotia 2011 care are pe gamba stângă un "DITAMAI" tatuajul cu emblema echipei de fotbal Craiova.

Deci DA, sunt acceptate.

Succes! :good:

Link către comentariu
  • 1 an mai târziu...

Nu te supara ca te intreb, dar esti greu de cap? Daca mai sus sunt 3 persoane din cadrul politiei care mentioneaza ca tatuajele nu sunt o problema cand sunt acoperite de uniforma, tu ce nelamurire mai ai?

  • Apreciez 1
  • Displace 1
Link către comentariu
  • Moderator

Nu sunt acceptate tatuaje ce reprezinta sloganuri sau imagini defaimatoare, de exemplu: zvastici, insemne legionare, ale unor grupari teroriste etc. In rest, daca nu sunt in zona fetei (ex: lacrimi), nu sunt probleme

Link către comentariu

Astfel de semne sunt interzise cumva prin lege? Ma refer nu doar in afara cadrului MAI, ci in general. Exista vreun text de lege care reglementeaza semnele interzise de afisat? Pe google nu gasesc nimic.  :hmmmt:

  • Apreciez 1
Link către comentariu

Eu am tatuaje pe 10% din suprafata totala a pielii (spate, abdomen si gamba) insumand aprox. 1000cmp . Acestea sunt acoperite de haine. Vreau sa particip la concursul din acest an pentru Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar", si as vrea sa stiu daca asta poate sa fie un impediment, avand in vedere ca sunt destul de mari tatuajele. Mersi.

Link către comentariu

Nu te supara ca te intreb, dar esti greu de cap? Daca mai sus sunt 3 persoane din cadrul politiei care mentioneaza ca tatuajele nu sunt o problema cand sunt acoperite de uniforma, tu ce nelamurire mai ai?

Link către comentariu
  • 3 ani mai târziu...

O intrebare legata de legea care prevede tatuajele in politie. Am un tatuaj pe antebrat (partea interioara), stiu ca este acceptat dar sa fie acoperit in intregime de uniforma. La mine se vede in cazul in care port uniforma scurta de vara dar sunt dispus sa port un accesoriu pe toata perioada de scoala de culoarea pielii daca este nevoie si este acceptat. (am atasat si o poza mai jos)

Am citit peste tot dar nu prevede nicaieri nimic despre acest accesoriu unde din cate am vazut este acceptat in alte tari.

Multumesc!

tatjacket_sicfs.jpg

Link către comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am tatuaje pe ambele brate. Ca dimensiuni, se intind din zona umerilor, pana in zona coatelor. Imi desfasor activitatile in teren (ordine publica, rutiera si judiciar). Intr-adevar sunt facute dupa incadrare, insa pana in momentul de fata nu am avut probleme vis-a-vis de aspectul acesta. Referitor la reglmentari, nu exista absolut nicio dispozitie care sa interzica asa ceva. Intr-adevar, avand in vedere pozitia in care ne aflam momentan ca si tara, nu da bine politistul pe strada ''pictat'', de aceea am si ales ca tatuajele sa nu fie vizibile. Camasa cu maneca scurta, acopera bratul exact pana in zona coatelor si gradul de vizibilitate ar fi undeva la 1%, in cazul meu. Si mai sunt multi altii ca mine, cel putin la I.P.J. - ul de care apartin.

Link către comentariu

Salutare,am și eu o mică întrebare.

Am un tatuaj pe antebrațul drept care are lungimea de aproximativ o palmă.Dar cu o bluză cu mânecă lungă sau cu o cămașă  cu mânecă lungă este acoperit în totalitate. Oare aș putea să mă înscriu pentru admitere?  Vă mulțumesc anticipat .

Link către comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Avand in vedere ca pana acum nu se puteau avea tatuaje sau semne vizibile in tinuta de vara, recent am citit ca acest criteriu s a eliminat. As vrea sa stiu daca acest lucru este valabil si pentru admiterea din ianurie 2018, sau doar pentru anumite scoli si functii. 

o zi buna.

Link către comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Salut!Pentru a nu deschide un nou topic,vreau sa intreb daca un mic tatuaj intre degetul inelar de la mana si degetul mijlociu poate fi o problema pentru admiterea in scoala..

Eu,fiind clasa a 12-a,trebuie sa decid daca sa dau la scoala de agenti de politie campina sau la facultatea sportiva,deci,in concluzie,imi trebuie cat mai multe informatii legate de aprobare,multumesc frumos!

Link către comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

As vrea sa intru în Academia de politie anul acesta, dar am de vreo câțiva ani un tatuaj pe antebraț de 10cm lungime și 3cm lățime, și sunt foarte îngrijorată în legătură cu acesta. Vreau sa știu dacă ar trebuii sa scap cât mai repede de el sau as putea sa îl păstrez, sau măcar dacă îl pot ascunde în timpul înscrierilor. 

Este o nelămurire pe care o am, și sa știu ceva concret ce ar trebuii sa fac în legetura cu asta. Mulțumesc! 

 

  • Displace 1
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.