- 0
-
Similar Content
-
By Geo97
Buna ziua, puteti sa ma jutati si pe mine cu o informatie? De mult timp imi doresc sa intru la academie dar din pacate de mai bine de un an am fost operata la nivelul genuchiului de ruptura ligamentelor si de menisc. Vreau sa stiu si eu daca cu aceasta operatie care mi.a las si cicatrici mai pot intra...
Va multumesc anticipat 😊
-
By scooby88
Vând set de manuale și culegeri de teste pentru pregătire în vederea susținerii examenului de admitere la Academia de Poliție. Acestea m-au ajutat să obțin media 9,20 la admitere.
Pachetul include:
Istorie - cele 7 manuale alternative de istoria românilor,
- Sinteze de Istorie de Lucia Novac,
- 2800 de întrebări din Istorie de Ludmila Petrescu + sinteze din fiecare temă realizate de mine în format Word și cronologia completă.
Gramatică - Gramatica limbii române pentru examene de Al. Petricică - noțiuni teoretice și exerciții aplicative
- Gramatica limbii române pentru examene - 2800 de grile tematice.
Limba engleză - Manualul English Grammar de Mihaela Stârceanu,
- Teste grilă de limba engleză de Mihaela Cherecheș,
- 1600 de teste grilă de Mona Arhire și Anamaria Micu.
Cărțile se vând doar în set complet.
Preț - 350 lei (include transportul prin curier).
-
By Adrian2
Sunt agent și în urma susținerii examenului de admitere am intrat la Academie la forma de învățământ "la zi". În urma acestui fapt mi-am suspendat activitatea pe 3 ani. Întrebarea mea este dacă pot beneficia de solda de agent în aceste condiții , știu ca în M.Ap.N subofițerii sunt plătiți cu solda avuta înainte ,dar fără norma de hrana si ma gandeam ca poate exista si in M.A.I o reglementare in acest sens .Mentionez ca sunt scolarizat tot pentru nevoile M.A.I pentru aceeași arma !
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Question
andreeam 0
Buna,
Am un tatuaj pe picior, intr-o zona vizibila doar in fusta sau pantaloni scurti.
Doresc sa stiu daca sunt acceptate persoanele cu tatuaje in politie? Pot intra la examenul de admitere daca am tatuaje?
31 answers to this question
Recommended Posts