Jump to content
POLITISTI.ro

Incadrare(mult asteptata)-unde sa ma duc?

Postare recomandată

Publicat
:doh: :doh: =))))))))))))))))))))))) fratilor, noi nici nu stim la care data ne vom prezenta la scoala pt a sustine examenul final iar voi deja va certati pe tema repartitiei??? :ner: :ner: :ner:
  • Apreciez 2
Publicat

haaaaaaaaaaaahaha ha ha ha, cat de amuzant... :doh: :doh: ,amuzantilor nu vad nicio cearta intre mine si colegul nostru remy 077 si nu vad nimic rau in a ne interesa unde si cum vom fi repartizati! inainte de a va da inteligenti si amuzanti, o practica tot mai des intalnita pe acest forum, cititi macar numele topicului!

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Faza cu "stai la tine in judet", tot mai des intalnita si discutata, ar avea o singura solutie: daca fiecare I.P.J. ar scoate un numar de locuri aproximativ egal cu numarul de elevi pe care il are in scoli, cred ca s-ar rezolva in mare masura si aceasta problema. Insa asta e cam imposibil, si in concluzie daca un elev stie ca nu va prinde judetul de domiciliu, e logic sa se reorienteze spre un alt judet ales in functie de anumite interese pe care le are....si uite asa apar discutii despre oltenii care se duc in vest, moldovenii care aleg centrul tarii, s.a.m.d.

Eu unul nu as da "Valcea mea" pe nimic din tara, insa daca ar fi sa nu prind un loc acasa, normal ca m-as gandi la Sibiu ca prima optiune, urmat de Brasov, Alba, sau Bucuresti. Am exclus celelalte judete limitrofe judetului Valcea, pentru ca e practic imposibil, tinand cont de faptul ca, intr-un clasament al judetelor cu cel mai mare numar de elevi la Campina situatia sta aproximativ asa: 1.Dolj - 150 elevi, 2.Gorj - 130, 3.Arges - 116, 4.Olt - 99, 5.Prahova - 85, 6.Valcea - 72

Deci, cu siguranta va fi batalie mare prin zona asta.

Acuma ar fi culmea ca, vreunul din judetele vizate de mine sa-mi spuna sa ma duc in alta parte, nu la el in judet. Ma duc unde vreau atat timp cat imi permite media !

Numa' bine !

• Apreciez 2
Publicat

Va duceti fiecare unde vreti, bineinteles...insa DEOCAMDATA TOT ACASA STAM TOTI, si parca vad ca inca vom mai sta mult si bine :mellow::(:faint:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Nu cred ca prin postarile mele am provocat la cearta. Vorbim si noi, impartasim idei, impresii si informatii, nimic mai mult. Nu ma cert cu colegul meu din Gorj, doar ne spuneam fiecare ofurile. Si ce daca nu stim cand mergem la scoala? Nu avem voie sa ne planificam dinainte anumite lucruri? Sau sa aflam informatii care ne`ar ajuta in viitor? Carcotasilor.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

nu poti fi pe placul tuturor si nu toate iti ies asa cum vrei, aici e un topic de informare pentru solutii de rezerva in cazul incadrarii si de ce nu pentru a primii sfaturi si de a oferii sfaturi(care are de oferit -nu costa nimic, doar putin timp)

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

am inteles ca Iasiul si Timisul scot cate 80 si ceva de locuri,toata lumea va avea loc in marea Politie Romana,Bucurestiul cu cele 220 de locuri ale sale,Bacaul cu 40,Covasna cu 14 si Prahova cu 54 de locuri,Gorj cu 27 desi sunt peste 100 de gorjeni in scoala :clip:

Modificat de policeman90
  • Membru
Publicat

Pe la noi se aude ca in principal vom fi repartizati in judetele de domiciliu, pentru ca MAI sa plateasca banii de chirie pentru cat mai putini. Colegii din Maramures, Arad, Bihor si Salaj au auzit si ei asemenea zvonuri. Ce stiti, ati mai auzit si voi ceva in legatura ca chestia asta?

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

da, sa-l inchida...! mai ales acum ca te-ai sucit pe ultima suta de metri :ner: :ner: glumesc si eu :good:

• Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Înainte de a-l închide, am o rugăminte pentru administrator sau unul dintre moderatori : să primim şi noi "+" roşu. :D

Modificat de blue1guardian
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

La experienta acumulata in cei 20 de ani petrecuti in acest sistem, pot afirma ca, daca ar fi sa aleg acum un judet in care sa desfasor aceasta activitate, as alege un judet din interiorul arcului carpatic sau din imediata proximitate lui, iar in acesta un orasel de munte cu oameni linistiti, gospodari, respectuosi, de ajutor si de incredere, care se cunosc intre ei si sunt usor de cunoscut din pdv al muncii de politie.

Indiferent de media pe care o aveti, toti veti ajunge undeva, intr-un loc pe care l-ati dorit mai mult sau mai putin, pe care-l cunoasteti mai mult sau mai putin, de care ati auzit sau nu.

Va propun sa faceti individual o incursiune imaginara in orasele mari si mici, in comune si sate, in judete de munte, campie sau litoral, in zonele pe care le cunoasteti si in cele pe care nu dar ati dori s-o faceti, in centre universitare mai mari sau mai mici. Dupa ce terminati aceasta incursiune cautati avantajele si dezavantajele, punctele tari si punctele slabe, pe care sa le puneti in balanta cu dorintele, visele, perspectivele, idealurile, capacitatile si oportunitatile d-voastra si....puteti alege.

Daca nu ajungeti unde ati dorit, nu a depins de voi aceasta directie, acest aspect se poate rezolva pe parcurs, sa stiti ca doar de voi depinde respectul pe care-l veti primi de la oamenii din comunitatea unde o sa fiti.

Spor in tot ce faceti.

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.