Jump to content
POLITISTI.ro

Incadrare(mult asteptata)-unde sa ma duc?


bulibasha

Recommended Posts

un titlu mai potrivit topicului era "Incadrare......unde esti? "......se vede ca ne-a afectat bine de tot asteptarea asta daca noi nici acum nu stim cand vom da examenul si deja ne gandim la repartitie

Link to comment
 • Moderator

Nicăieri nu-i ca acasă, acolo ar fi ideal să ajungeți. Dacă veți alege București-ul trebuie să știți că viața e mai scumpă acolo față de celelalte părți ale țării. Chiar dacă veți primi banii pe chirie, aceștia nu acoperă toată cheltuiala și o să completați voi din salariu. Plus mâncare, telefon, utilități, etc, veți constata că nu vă descurcați cu banii, nici vorbă să mai îți rămână și pt altceva.

Link to comment

Din ce stiu eu pe zona Aradului si Timis s-au intrat si cu note de aproximativ 8.8. Ideea este ca in principiu toti cei din Mehedinti care nu prind acasa tintesc Timisul :)

Link to comment
 • Member

Vă aştept la Iaşi!:D

Mă aştept să săriţi cu minusurile.

Edited by Bogdanel
 • Upvote 3
 • Downvote 2
Link to comment

nu mersi bogdan

eu unu nu vreau sa prind pe galati, e nevoie de o schimbare sper ca in bine asa ca cine e din GL a mai scapat de unu .

sper sa nu apara carcotasii care corecteaza gramatica, totusi scriem pe un forum.

Link to comment
 • Member

nu mersi bogdan

eu unu nu vreau sa prind pe galati, e nevoie de o schimbare sper ca in bine asa ca cine e din GL a mai scapat de unu .

Cum doreşti.

De ajungi prin Iaşi, caută-mă, te şi cazez, GRATIS!:D

Link to comment
 • Active member

La Iasi as veni pentru un singur lucru.....Studentele alea moldovence de pe acolo :naughty: in rest, tot judetele de la poalele Carpatilor Meridionali le prefer :clip:

Edited by Rober7
Link to comment
 • Member

Iaşi, fiind centru universitar, îţi dai seama că sunt oameni de prin toată Moldova plus alte zone ale ţării, şi chiar din alte state.

La UMF Iaşi sunt studenţi din Israel, Tunisia, Kuwait, Emirate, Franţa, Belgia, Anglia, Italia, Macedonia, etc.

Acum de ne-ar încadra ăştia ca să-mi pot schimba semnul "+" de la profil, din albastru în roşu.

Edited by Bogdanel
Link to comment
 • Member

Forma corectă e STUDENT, ca şi PROFESOR, DIRECTOR, etc.

Domnişoara STUDENT, doamna DIRECTOR, doamna PROFESOR.

Cam aşa sună bine, sau cel puţin aşa am învăţat eu:D

Deci ştiu ce-am vrut să zic prin STUDENŢI.

Edited by Bogdanel
 • Upvote 1
Link to comment

o sa postez ceva de Galati poate e cineva interesat, sau la repartitie vrea sa aleaga acest judet neavand loc in altul, asa ca sa se familiarizeze cu situatia, nu ca atunci cand ajunge la ipj sa ia harta, sa activeze gps-ul, sau sa dea cu banu :clip: ar fi bn ca toti sa facem la fel.

Un poliţist de proximitate va fi prezent la fiecare dintre vechile posturi de poliţie comunale.

Probelemele cu legea ale celor care locuiesc la ţară precum şi liniştea publică din mediul rural sunt de acum coordonate nu de la nivelul posturilor, ci de poliţiştii de la şapte secţii. În vechile posturi va mai rămâne totuşi câte un poliţist de proximitate care va avea rolul de a cunoaşte populaţia, de a primi unele sesizări şi de a da o mână de ajutor la anchete ori diverse acţiuni mai ample.

Şapte localităţi, alese în funcţie de numărul de locuitori, dar şi în funcţie de poziţionarea faţă de drumurile de acces, au devenit centre pentru şapte microregiuni ale judeţului Galaţi. 202 agenţi, 19 ofiţeri şi şapte şefi de secţie vor avea grijă 24 de ore pe zi de siguranţa populaţiei din mediul rural. Locuitorii din mediul rural se vor putea adresa secţiilor de poliţie fie direct, la adresa poştală sau la numerele proprii de telefon, dar şi prin intermediul numărului de urgenţă 112.

"În cazul apelării prin 112, apelantul va spune în ce comună sau sat se află şi mai apoi dispecerul va face legătura către secţia de poliţie competentă", a spus înspectorul-şef al IPJ, subcomisarul Dănuţ Lefter.

Fiecare nouă secţie de poliţie va avea câte un şef şi, în funcţie de suprafaţa pe care o are în competenţă şi numărul populaţiei precum şi de particularităţile criminogene, cel puţin doi ofiţeri coordonatori. Munca de teren, respectiv de patrulare, va cădea în sarcina agenţilor.

Iată cum se prezintă noua hartă a secţiilor de poliţie rurală din judeţul Galaţi:

Secţia 1 de Poliţie Rurală se află chiar la Galaţi, în incinta Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 29 de poliţişti vor deservi 27 de mii de locuitori, pe o suprafaţă de 37 de kilometri pătraţi.

Comune arondate: Braniştea, Şendreni, Vânători, Tuluceşti, Frumuşiţa, Scânteieşti.

Secţia 2, cu sediul la Pechea, este competentă asupra unei populaţii de 35 de mii de locuitori de pe o suprafaţă de 50 de kilometri pătraţi şi are 28 de poliţişti.

"În cazul acestei secţii ar fi trebuit, iniţial, ca sediul să fie la Smârdan, dar am ales Pechea din cauză că postul de jandarmi din această comună la fel ca şi cel de la Brăhăşeşti a fost desfiinţat", a precizat şeful IPJ Galaţi, subcomisarul Dănuţ Lefter.

Comune arondate: Smârdan, Schela, Slobozia Conachi, Pechea, Cuza Vodă, Rediu, Suhurlui.

Cei mai mulţi locuitori ai judeţului, respectiv 64 de mii, sunt cei care se vor putea adresa Secţiei 3 de Poliţie de la Lieşti. Aici, 47 de poliţişti vor fi la dispoziţia cetăţenilor de pe o rază de 67 de kilometri pătraţi.

Comune arondate: Lieşti, Barcea, Umbrăreşti, Iveşti, Costache Negri, Griviţa, Nămoloasa, Fundeni, Tudor Vladimirescu, Piscu, Independenţa.

Secţia 4 de Poliţie se află la Târgu Bujor şi, cu 38 de poliţişti, deserveşte 43 de mii de locuitori de pe o rază de 75 de kilometri.

Comune arondate: Vârlezi, Smulţi, corni, Băleni, Cuca, Fârţăneşti, Folteşti, Măstăcani, Vlădeşti, Oancea, Băneasa, Suceveni.

Secţia 5, cu sediul la Rădeşti, are 30 de poliţişti, competenţă pe 52 de mii de kilometri şi deserveşte 21 de mii de locuitori.

Comune arondate: Rădeşti, Drăguşeni, Bălăbăneşti, Jorăşti, Bereşti Meria, Cavadineşti.

Secţia 6 de de Poliţie Rurală se află la Tecuci. Acolo lucrează 49 de poliţişti pentru 60 de mii de locuitori din 13 comune. Este practic cea mai mare secţie, ca număr de localităţi arondate.

Comune arondate: Drăgăneşti, Movileni, Cosmeşti, Nicoreşti, Poiana, Buciumeni, Munteni, Ţepu, Negrileşti, Gohor, Brăhăşeşti, Ghidigeni, Priponeşti.

Secţia 7 de la Matca, va deservi 35 de mii de locuitori cu ajutorul a 21 de poliţişti.

Comune arondate: Matca, Corod, Cudalbi, Valea Mărului, Cerţeşti.

rural ca acolo cred ca vom ajunge majoritatea

pe urban sunt 5 sectii pe politie.

din galati suntem 65 de elevi( eram nu stiu daca a mai plecat cineva) si din ce am auzit sau aprobat doar 20 de locuri

Edited by bulibasha
Link to comment

Ocoliti Suceava, Botosani.... curentul stalinist de la Moscova, inca isi face simtita prezenta si va poate afecta grav trupul si psihicul fragil afectate de democratie . Dar daca sunteti sado-maso cu propria persoana si doriti nu numai frigurile siberiene dar si mentalitati comuniste, va asteptam, veti avea parte de experiente interesante !

Edited by LORD
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.