Jump to content
POLITISTI.ro

Incadrare(mult asteptata)-unde sa ma duc?

Postare recomandată

Publicat

Amice, lucrez de 19 ani in Suceava si vorba filmului : Nimic nou pe frontul de Vest... sau hai sa spunem corect nord Est !

Publicat

da de ce zici asta ce e asa grav? eu vreau sa ma informez nu sa ajung din intamplare intr o regiune poate ea frumoasa, dar sa vorbesc cu becu

Publicat

Bucovina este si a fost un taram magnific, dar ca si in cazul Romaniei... pacat de manageri. In rest nu se poate scrie, dar poti citi si tu printre randuri/cuvinte. ( ai citit O sama de cuvinte ! )

Publicat

pai atunci unde sa ma duc macar sa mi placa cat de cat ce fac? ma refer la munca de politie si la vesnica Romanie

• Moderator
Publicat

pai da, asta ziceam si yo...m-as duce oriunde in tara !

Iti faci meseria fara niciun stres, ai siguranta zilei de maine, traiesti decent, iti permiti anumite lucruri....or astea toate unde duc ? la un sistem politienesc performant si respectat

Publicat

din brasov sunt 45,cam asa stiu de la un coleg de clasa

e bine la Brasov asa i?

Publicat

cred ca toti va bazati ca ajungeti acasa!!succes dar macar ajutati pe alti si postati ce stiti dati sfaturi ca fiecare isi ia ce ii trebuie, de preferat ca politisti in activitate sa ne dea sfaturi dar daca ei nu prea intra aici macar experientele din practica le stim!!

• Moderator
Publicat

PS Bogdanel, substantivul "student" are si genul feminin ;) Ca idee.

tot ca idee, un pic de offtopic:

toate din cele enumerate de el au feminin...el incerca sa-mi explice mie ca folosim forma de masculin atunci cand in fata avem "doamna/domnisoara" :) insa nu ma opreste nici gramatica limbii romane nici nimeni altcineva sa folosesc "studenta" cand vorbesc e o fata care este la facultate, nu !? :clip: numa' bine

• Membru
Publicat

Stiu :) Ideea era ca se vorbea despre studente. Dar, ma rog, astea sunt chichite. Prea mult off topic.

• Moderator
Publicat

1. Acasa sau nu. Daca alegeti acasa, nu mai conteaza urmatoarele 2 criterii, dar trebuie sa va ganditi ca mai trebuie sa va luati si voi zborul din cuib, de la mama. Eu am plecat de acasa si nu-mi pare rau.

Bine punctat, dar vine o vreme cand apar copilasii, iar o mana de ajutor de la un parinte nu strica, ba chiar este binevenita.

Sa-ti iei zborul din cuib eu inteleg sa nu mai locuiesti impreuna cu parintii, nu sa te muti in capatul celalalt de tara.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Pentru mine, sa fi ales orasul de domiciliu (nu ca as fi avut optiunea) sau sa ma intorc in orasul de domiciliu ar insemna sa nu primesc/sa pierd banii de chirie, iar chiria platita din buzunar propriu e un chin, pt ca de stat cu parintii in aceeasi casa, evident nu mai este cazul. Cel putin din perspectiva mea.

Publicat

aici e mare dreptate in ce zice Ben

e aproape imposibil sa prinzi in oras( de domiciliu), si ma refer aici la Galati iar daca te duci pe undeva la o sectie rurala cam te intorci in evul mediu, trebuie sa te duci undeva unde poti sa si traiesti (pe langa sectia la care muncesti) :mellow: (e exagerat poate evul mediu dar, e un mare pas inapoi).

Publicat

Ma scuzati ca ma bag in discutia voastra, dar sa luati in calcul ca daca veti fi repartizati pe politie rurala, veti primi banii de chirie doar in comuna unde isi are sediul sectia rurala, si nu conteaza ca respectiva comuna unde ati gasit voi cazare mai buna e situata pe raza sectiei, si cum spune cineva mai sus, nimeresti in evul mediu, nu ai ce face si iei locuinta in cel mai apropiat oras si pierzi automat banii de chirie. Asa ca eu va recomand cu caldura, care aveti posibilitatea sa va alegeti acasa, ca la ce salarii mari o sa aveti o sa fie foarte greu.

• Apreciez 3
Publicat

e foarte bine ca te ai bagat in discutie- adica daca iti iei cazare( fiind la rural) in comuna vecina care e si pe raza sectiei nu primesti banii? e vreo diferenta de bani de chirie sau cum? si daca nu prinzi la tine in oras si te trimite in ruaral banii pe naveta nu tii da nimeni deci tot rau!!

si cam ca are un debutant?(salariu)

la sectiile rurale nu e program de 8 ore in 3 ture?

intreb cam multe :unsure:

Publicat

eu sunt proaspat in sistem, am avut putin mai mult noroc ca voi in iarna. Nu iti iei bani decat acolo unde isi are sediul sectia, nu conteaza daca la o comuna invecinata e spre exemplu cartier rezidential si poti gasi conditii. La sectiile rurale se lucreaza 12/24 12/48, de regula, dar poti baga si 12/12, depinde de cine face planificarea :D. Poti alege bani de naveta daca nu gasesti chirie, eu asa am facut, in comuna unde isi are sediul sectia nu am avut conditii umane si m-am dus in oras, platesc chiria din banii mei, 150 euro si ca bani de naveta undeva la 150 lei primesc colegii mei, eu abia mi-am facut raportul, iar distanta e de 50 km dus-intors zilnic. Daca esti la tine in judet din prima, repartizat si spre exemplu prinzi alta comuna/oras poti primi atat bani de chirie sau bani de naveta. Acesti bani ii pierzi atunci cand te vei muta la cerere. Salariu e foarte mic, eu am undeva la 1600 lei si am intrebat un coleg agent, la inceput avea undeva la 1200-1300 lei.

• Apreciez 1
Publicat

MAI = mai asteapta incadrarea.... eu sunt un norocos care a fost avansat la timp...cea mai norocoasa promotie din ultimii 4-5 ani... nu as vrea sa fiu in situatia celor din promotia 2011... iar daca e vb de locuri nu va facetzi mari sperantze.... ex:judetul X a scos 10 locuri ptr 38 de absolventi in 2 ani la rand...nu va ganditi ca la voi o sa fie mai bine... si legat de alta probl sa stiti ca cel mai bine e acasa.... bafta multa

• Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.