Jump to content
POLITISTI.ro

Marius

Recommended Posts

• Moderator

In loc sa folositi Panoul de control (Control Panel) in Windows 7 pentru a ajunge la setările pe care le utilizaţi frecvent, puteti sa utilizaţi comenzile rapide.

Se pot crea comenzi rapide prin folosirea tastaturi (combinatie de taste) cat si iconite pentru setarile Windows 7.

Iconite pentru categorii de setari

1. Deschideţi Windows Control Panel si navigati la categoria careia doriti sa-i creati o iconita (comanda rapida).

windows7controlpanel610.png

2. Puneti mouse-ul deasupra textului din dreptul categoriei de setari alese, apoi tinand apasat butonul stanga al mouse-ului trageti-l pe desktop.

Comenzi rapide pentru functii de configurare

Comenzile rapide de functiile de configurare permit accesul direct la activitati specifice, cum ar fi Show hidden files and folders (arata fisierele si folderele ascunse).

Pentru a face acest lucru trebuie sa aveti activat ori sa

Intrati in GodMode si dati click dreapta pe setarea dorita, apoi selectati Create shortcut (Creati comenzi rapide). Acest lucru va crea o iconita (shortcut) pe desktop.

godmodeshortcut.png

Comenzi rapide prin folosirea tastaturi (combinatie de taste)

Daca doriti sa creati comenzi rapide din tastatura pentru acces rapid la setarile Windows 7, dati click dreapta pe una dintre iconita de comenzi rapide create (explicate mai sus) si selectati Properties.

shortcutproperties.png

In campul Shortcut key tastati o combinatie de taste care sa o folositi ca o comanda rapida de pe tastatura.

shortcutkey1.png

• Upvote 2

• 1 year later...

Salut,

Imi poti spune daca exista vreun skin de win7 care sa-l faca sa arate ca win XP.

Explicatie: 

I-am luat tatalui meu, un calc nou si am primit cu el si kit de win 7 home edition. pb e ca tat nu se prea descurca cu 7 si ma gandeam daca ma poti ajuta cu o idee ceva. El vrea sa-i pun Xp piratat ca cica se descurca mai bine cu ala. dar io nu-s de acord si ma intrebam daca exista ceva care sa-l faca sa semene cu Xp.

Multumesc anticipat.

• Moderator

Nu vă recomand să descărcaţi teme gratis pentru windows de pe net, pentru că cele mai multe dintre ele conţin viruşi.

Mult mai simplu, în Windows 7, dai click drepta pe desktop, alegeţi Personalize, după care faceţi scroll down până găsiţi "Windows Classic" - pe care îl selectaţi.

Multumesc frumos pentru raspuns. Am aflat lucruri noi si mi-am reamintit lucruri vechi. Oricum inca o data multumesc pentru raspuns.