Jump to content
POLITISTI.ro

Semne distinctive ale sindicatelor

Postare recomandată

Publicat

Domnul "um2010",UNA este sa ai acces liber intr-o parcare privata,sa scapi de o amenda neinsemnata de parcare si ALTA este sa treci pe ROSU punand destule vieti in pericol!Corect?Una e sa te foloseste de anumite insemne cu cap,si ALTA este sa faci abuz de ele!

Cat despre radar,de la 50 limitare in localitate pana la 75 cat aveam eu cand am fost oprit nu este o incalcare foarte grava!Trebuie un pic puse lucrurile in balanta in functie de gravitatea lor!

Si inca una si am incheiat postul acesta: Una e sa fii om cu bun simt si responsabil si ALTA e sa ai capul gol si obrazul gros!Corect?

• Postări 39
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• Tudor

11

• um2010

10

• Miadry

4

• cRbL

3

Cele mai multe postări în acest topic

• Moderator
Publicat

Părerea mea este că acordați o prea mare importanță acestor autocolante, care după părerea mea fac mai mult rău decât să ajute.

Există mai multe șanse să găsesti mașina „aranjată” dacă ai un astfel de autocolant lipit pe ea. Poliția e un aparat represiv și trebuie să fim conștienți că nu ne iubește lumea deloc.

Nu am avut și nici intenționez să pun așa ceva pe mașină.

Iar din câte am observat la cei de la rutieră, nu prea mai țin cont deloc de prezența unui astfel de autocolant, tocmai datorită prezenței din ce în ce mai dese pe mașinile unora ce nu au nicio legătură cu domeniu.

Publicat

100% de acord cu Catalin si sper ca ai nostrii colegi de la rutiera chiar sa nu mai tina cont de loc de ele...

@ Tudor Eu nu sunt in masura sa stabilesc gravitatea incalcarii unei norme de circulatie. Eu platesc parcarea, si am mai luat si cate o amenda (despre care la fel ca si tine aveam multe de comentat).

Cum spuneam am preferat sa dau jos insemnul de pe parbriz.

Ai lansat insa o problema. Poate ar fi bine sa ne spui si daca ai o solutie!!!

Publicat

Catalin e OK! In majoritatea cazurilor e vorba sau de sotiile sau de copiii unor poltitisti ce au chiar mai mult tupeu cu alea in parbriz si ne fac de ras!

Iar Tudor, ce rau esti la gura cand e vorba de altii! Dar tu ca aveai aia in parbriz de la taticuțul si te dadeai politist? Parerea mea e ca nu conteaza cum ai folosit-o: ca ai facut presiuni ca sa economisesti 1,5 lei la parcare sau ca ai scapat de blocarea rotilor. Pentru "civili" este vorba tot de un politist care abuzeaza! PUNCT!

Ideea cu inserierea lor ar fi buna! Nu credeam ca am sa fiu de acord cu um2010. :) Cred ca m-am lovit la cap!

Publicat

Cum spuneam am preferat sa dau jos insemnul de pe parbriz.

Eu am preferat sa-l lipesc ...... pe masina politiei :).

Publicat

Nu am zis ca ma sustrag de la anumite remarci,dar cand le-am folosit,le-am folosit cu cap!Asta doream sa scot in evidenta!Si faptul ca aveam acces in parcari private,ca am scapat de cateva amenzi,si de un radar,asta nu inseamna perturbarea ordinii in trafic si nici nu am pus in primejdie pe nimeni!Si vis-a-vis de radar sau amenzi,punctele penalizare tot au fost,mai putin punctele amenda!Este o mare diferenta!

Si vis-a-vis de ceea ce spunea Crbl,tin sa iti amintesc faptul ca atriburiea unor functii,mai ales facand parte din Ministerul de Interne se pedespeste prin lege;deci ai facut abuz de sarcasm!

Publicat

Poliția e un aparat represiv și trebuie să fim conștienți că nu ne iubește lumea deloc.

:hmmmt:no1m.gif

Asta nu-i in totalitate adevarat.

Si ca sa nu fiu total off topic, daca autocolantele acestea pot fi folosite atat de usor si de catre civili, atunci nu mai au nicio valoare.

Publicat

Abţipilduri cu sigle= bani cheltuiţi, De unde?, din cotizaţiile membrilor desigur!. Abţipilduri montate pe parbrize = "mai presus de ceilalţi". Pentru mine mentalitate neconformă cu realitatea unui cetăţean liber şi democrat. Ori suntem cu toţii egali în faţa legii, ( rog a se vedea Constituţia României, art. 16, alin . 1 şi 2), ori suntem alţii?. Rog păreri ca să îmi pun şi eu unul în parbriz cu inscripţia adecvată.

p.s. sunt membru S.N.P.P.C. de la înfiinţare.

Publicat

Da, bani cheltuiti aiurea.

In ceea ce priveste folosirea lor, imi amintesc o stire parca la Antena 3 in care un tampit beat a intrat cu masina intr-un pom dupa ce a lovit un biciclist. Cei de la Antena au dat de mai multe ori imaginea cu sigla IPA ce se lafaia pe parbriz alternand cu imaginea soferului un tip usor mai brunet si evident baut. E adevarat nu au spus ca e vorba de un politist dar au lasat sa se inteleaga ca asa ar fi fost. Pana la urma se vorbea ca ar fi fost vorba de o masina vanduta cu vreo 3 ani inainte de un politist ce lasase emblema IPA in parbriz. Evident stirea a ramas aa cum fusese transmisa!!!

Publicat

Da, bani cheltuiti aiurea.

In ceea ce priveste folosirea lor, imi amintesc o stire parca la Antena 3 in care un tampit beat a intrat cu masina intr-un pom dupa ce a lovit un biciclist. Cei de la Antena au dat de mai multe ori imaginea cu sigla IPA ce se lafaia pe parbriz alternand cu imaginea soferului un tip usor mai brunet si evident baut. E adevarat nu au spus ca e vorba de un politist dar au lasat sa se inteleaga ca asa ar fi fost. Pana la urma se vorbea ca ar fi fost vorba de o masina vanduta cu vreo 3 ani inainte de un politist ce lasase emblema IPA in parbriz. Evident stirea a ramas aa cum fusese transmisa!!!

Stiu acea stire si acel sofer beat era in acel moment politist,dupa care a fost exclus din sistem + o caracterizare nu tocmai buna! {Cunosc faptasul,si intr-adevar ii place agaliul(bautura)}

Pacat,cateva momente negandite distruge vieti!Scuze de offtopic!

Publicat (modificat)

Vad ca toata lumea se lamentaeaza vis-a-vis de aceste,, actibilduri".

O sa va spun ce fac eu cand dau peste unul care are asa ceva si nu este politist.

Il pun sa il dezlipeasca si am grija sa stau langa el pana termina operatiunea.

Si daca credeti ca scopul lor este de a ajuta pe cineva sa nu respecte legea va inselati.

Tot politistii sunt responsabili ca aceste sigle ale sindicatelor, organizatiilor profesionale etc ajung la civili.

Cu respect. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
Publicat

Uite ca si eu sunt de acord cu Elvis... Caldura?

Cred ca noi suntem de vina ca au ajuns la civili si probabil ca singura atitudine corecta e cea "desenata" de Elvis!

Publicat

Um2010 nu te mai ascunde, voi sefii sinteti de vina!!! Si acum o dai cotita si ceri ajutorul de la unii ca mine si ca elvis sa indreptam lucrurile. Pleaca mai bine la pensie (cum zicea si colegul elvis) ca nu avem nevoie de voi!

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

............................

Nu credeam ca am sa fiu de acord cu um2010. :) Cred ca m-am lovit la cap!

Daca acest cRbL e clona um02010, trebuie sa fie foarte bolnav, mai exact sa sufere de dublare de personalitate.. :blink: .

Asta-mi aduce aminte de sceneta "Carre de dame" unde regretata Leopoldina Balanuta a interpretat toate cele patru roluri.

http://www.youtube.com/watch?v=juQDvT37SrM

Scuze de offtopic.

Stima,

Cata

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.