Tudor Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Dragi colegi,s-a umplut tara de masini cu semne distinctive SNPPC,ProLex,CNP etc. si totusi nici masinile si nici persoanele care le conduc nu apartin personalului Ministerului de Interne,sa nu mai vorbim de sindicatele cu care se afiseaza pe parbriz!Mi se pare o tiganie!Chiar astazi am vazut un sofer ce avea un comportament in trafic foarte agresiv si dezordonat,a trecut si pe rosu si pe parbriz se vedea de la o posta cardul de parcare libera a Ministerului de Interne si deasupra cea de la SNPPC;si tin sa mentionez ca mai mult de 19-20 ani nu avea!Si astfel de specimene strica imaginea care o are Ministerul!Nu ca ar avea o imagine prea buna,dar...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Pai daca in prolex sunt si vamesi, comunitarii etc. la ce te poti astepta?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
um2010 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Dupa ce un vecin de-al meu (cu multiple antecedente penale, si pe aici si prin Italia) si-a pus pe unul dintre cele 3 BMW-uri sigla SNPPC-ului, personal eu am dezlipit-o pe a mea.... Poate facem o conventie: Politistii sa nu puna siglele.... sa ii lase numai pe civili! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serioussam Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 buna ideea, mai ales ca cei de la snppc au introdus acele legitimatii ! (asta in cazul in care vrei sa iti dovedesti apartenenta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 Oricum acele folii cu snppc,cnp,prolex sunt valabile DOAR insotite de legitimatie,dar omul de rand care se uita zice ca e militian ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
um2010 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 (edited) Pai daca ajungi sa arati legitimatia ce rost mai are actipildul? Am mai dat exemplul unui coleg care avea pe masina: IPA, SNPPC, Diamantul, ProLex, CNP, un carton cu " Presa libera trecere" si ii mai ramasese un pic de parbriz pe care sa se uite sa poata sa conduca! Frumos era ca actipildele sa aiba serie si sa stii exact cui i s-a dat!!!! Edited July 20, 2010 by um2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Octavian Posted July 20, 2010 Membru Share Posted July 20, 2010 Frumos era ca actipildele sa aiba serie si sa stii exact cui i s-a dat!!!! Da ... da ... Mă șefu' (am observat că nu ești la început de carieră, conform celor postate aici pe forum și nici nu mai ești într-o funcție de execuție, ai trecut la „the next level”), fără intenția de a fi impertinent, întreb și eu, nu cumva se scrie abțibild; abțibilduri; abțibildurile ? Eu parcă să zic că așa se zice !? Întreb un șef, pentru că nu sunt sigur, iar domnia voastră, având în vedere complexitatea și desăvârșirea studiilor de care dispuneți, cu siguranță mă puteți lămuri. No offence! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 (edited) Ma Octaviane.......... :ner: @um2010: o sa te rog sa cauti pe net sigla ce apartine I.P.A, ce o am eu la acest avatar si sa dai Zoom sa vezi ce scrie sub "Servo per amikeco"!In caz ca nu gasesti iti spun eu "ACEASTA EMBLEMA POATE FI FOLOSITA DOAR CU LEGITIMATIE IPA" !Numai bine... Edited July 20, 2010 by Tudor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miadry Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 @Tudor: Esti membru simpatizant IPA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
um2010 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 @ Octavian Hi,hi,hi,hi... sa le ia dracu....am trecut de mult de vremea cand decupam "abțibild; abțibilduri; abțibildurile " Multumesc...am sa ma corectez.... Domnia voastra mai ager la minte si mai tanar la ani, iata ca inca va amintiti!!! Daca insa problema sta in alta parte, atunci dragul meu coleg am sa iti amintesc propriul tau motto: "Cine nu muncește, nu greșește ... iar cine nu greșește, trebuie neapărat avansat !" @ Tudor Am avut si eu un actipild (sic) cu IPA si stiu cum arata. O singura data am regretat ca nu il mai aveam in parbriz, cand in Salonic am luat o amenda pentru parcare. Colegul grec, dupa ce i-am zis ca sunt si eu politist in Romania a zis: "Bine, colega da' de ce nu ai lasat macar un bilet in parbriz prin care sa spui ca esti politist?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 @Myadri: Nu draga mea,nu sunt simpatizantul nici unui sindicat!La avatar am pus si eu ce-am gasit!Mai degraba te simpatizez pe tine,dar in nici un caz IPA! @um2010: Hai ca asta-i tare cu biletul :ner: !E bine de stiut,de-acum cand parchez in loc mai putin permis,las un bilet mare in care sa scrie "Sunt politist!" :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted July 20, 2010 Moderator Share Posted July 20, 2010 Tudor IPA nu e sindicat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miadry Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 I'm not your adri (My adri) si nu esti primul care face greseala asta. Baieti, este Miadry, ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRbL Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Astea sunt niste chestii inventate de smecheri! Ca sa se dea mari. Si de sefi ca sa le dea pe sub mana sa mai faca si ei un ban! Ca nu prapaditul de agent are teancuri de insemne ci barosanii care le dau apoi la toti interlopii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 @Marius: Am generalizat! @MIADRY: Mii de scuze,sper ca nu a deranjat! B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miadry Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Era o gluma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Si eu am continuat-o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
um2010 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Domnul Tudor, domisoara Miadry ma scuzati va rog ca intervin ..... Domnul Cerebel are oarecum dreptate. La ce sunt bune actipildele (sic)? Pai ar fi doua situatii: 1. sa fi recunoscut usor pentru a primi un drept, facilitate, inlesnire etc. De exemplu: accesul intr-o parcare. Dar cum ele nu sunt valabile decat cu legitimatie.... nu prea le mai vad rostul. Iar pentru evitarea abuzului ele ar putea fi personalizate iar daca eu vad pe masina unui cocalar un asemnea insemn , ii fac o poza iar detinatotul de drept va trebui sa raspunda! 2. sa reprezinte suportul pentru o institutie, organizatie, cauza etc. Si aici cred ca daca ar fi vandute cu 10 - 100 - 1000 de lei bucata iar fondurile ar intra intr-un cont pentru ajutorarea familiilor politistilor cazuti la datorie, sau raniti sau... nu ar avea nimeni nimic impotriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 (edited) Domnule "um2010",daca dvs. faceti o poza unei masini cu actipildul in parbriz "alias cocalar",de unde credeti ca puteti afla cine i-a inmanat acel semn?Proprietarul masinii il puteti afla,si in proportie de 1 % puteti afla si agentul care i-a inmanat acel actipild,dar e greu,multa bataie de cap si pentru unii o problema neinsemnata;din asta rezulta faptul ca nimeni nu se baga sa faca cercetari!Deci nu poate fi nimeni tras la raspundere,nici macar soferul!Am un prieten de la rutiera,care intalneste destul de des acest fenomen,si tot ceea ce face e sa ii ceara acel actipild si il rupe in fata lui,fara nici o contraventie!Sa auzim de bine si o vara cat de cat racoroasa! Cat despre avantajele acestor insemne sunt destul de multe,nu numai una!Inainte de a intra in sistem purtam si eu la masina(provin dintr-o familie de politisti) si sincer sa iti spun m-a scapat de multe amenzi,blocari de roti,in parcari private am avut acces tot timpul,si chiar si de radar am scapat o data!deci sunt multe avantaje... Edited July 22, 2010 by Tudor Link to comment Share on other sites More sharing options...
um2010 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Nu, stimate coleg. E foarte simplu. Cand soliciti un insemn completezi o cerere si zici ca il pui pe masina X. Primesti insemnul si are un numar de identificare pe el. Daca eu ca membru legitim am dubii, pot sa solicit sa vad daca insemnul este pus pe masina declarata. Daca nu, poti fi exclus din organizatia respectiva. Ma bucur ca ai avut avantaje! Personal gasesc si alte metode de a scapa de blocarea reotilor sau sa intru in parcari. Mai ales ca folosind insemnul aratai TUTUROR ca un politist a parcat neregulamentar, aducand astfel, indirect o pata tuturor politistilor! Dar intreb si eu: daca in perioada respectiva nu ne faceai inca onoarea de a fi colegul nostru cum ramane cu "ACEASTA EMBLEMA POATE FI FOLOSITA DOAR CU LEGITIMATIE IPA"??? Sa inteleg ca nici dumneavoastra nu prea erati in situatia.... cum ziceati?....." nici masinile si nici persoanele care le conduc nu apartin personalului Ministerului de Interne"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted July 22, 2010 Membru Share Posted July 22, 2010 (edited) um2010 [*remarca inutila*] ce numar de identificare are insemnul tau? eu am un insemn fara nr de identificare, cel putin asa sunt astea prin oltenia, poate la tine sunt personalizate , ca de la tine sa da ora exacta! mai bine ai parca acolo unde nu se blocheaza rotile si nu trebuie sa fluturi legitimatia [*remarca inutila*] sa nu-ti fie blocate rotile iti dau dreptate privind intrebarea scrisa cu majuscule, jos palaria... hai sa auzim de bine....ca ne cresc salariile..... Edited July 22, 2010 by Administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
um2010 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Da, stimabile coleg. Cand am spus ca " Personal gasesc si alte metode de a scapa de blocarea rotilor sau sa intru in parcari" asta am vrut sa las sa se inteleaga: ca se poate scapa de blocarea rotilor parcand corect etc. Daca tu fluturi legitimatia e dreptul tau. Eu nu o fac. Am mai spus-o odata pe acest forum...dar ma rog..... poate nu ai fost atent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted July 22, 2010 Membru Share Posted July 22, 2010 eu zic sa duci pana la capat ideea, in scopul de a prevenii ce am scris eu, citesc si civilii aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 (edited) Nu, stimate coleg. E foarte simplu. Cand soliciti un insemn completezi o cerere si zici ca il pui pe masina X. Primesti insemnul si are un numar de identificare pe el. Daca eu ca membru legitim am dubii, pot sa solicit sa vad daca insemnul este pus pe masina declarata. Daca nu, poti fi exclus din organizatia respectiva. Ma bucur ca ai avut avantaje! Personal gasesc si alte metode de a scapa de blocarea reotilor sau sa intru in parcari. Mai ales ca folosind insemnul aratai TUTUROR ca un politist a parcat neregulamentar, aducand astfel, indirect o pata tuturor politistilor! Dar intreb si eu: daca in perioada respectiva nu ne faceai inca onoarea de a fi colegul nostru cum ramane cu "ACEASTA EMBLEMA POATE FI FOLOSITA DOAR CU LEGITIMATIE IPA"??? Sa inteleg ca nici dumneavoastra nu prea erati in situatia.... cum ziceati?....." nici masinile si nici persoanele care le conduc nu apartin personalului Ministerului de Interne"? Daca citeai mai atent am scris in paranteza faptul ca provin din familie de politisti,deci masina era a unui politist din familie,nu conteaza care!Deci era folosita ocazional,asta pana m-am dotat si eu! Edited July 22, 2010 by Tudor Link to comment Share on other sites More sharing options...
um2010 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 (edited) Vroiam numai sa atrag atentia ce usor pot fi obtinute aceste insemne. Si cum daca am un var, sau o matusa, ce e in politie acest lucru aduce beneficii intregii familii. Ati sesizat corect in primul post al Dumneavoastra: Dragi colegi,s-a umplut tara de masini cu semne distinctive SNPPC,ProLex,CNP etc. si totusi nici masinile si nici persoanele care le conduc nu apartin personalului Ministerului de Interne,sa nu mai vorbim de sindicatele cu care se afiseaza pe parbriz!Mi se pare o tiganie!Chiar astazi am vazut un sofer ce avea un comportament in trafic foarte agresiv si dezordonat,a trecut si pe rosu si pe parbriz se vedea de la o posta cardul de parcare libera a Ministerului de Interne si deasupra cea de la SNPPC;si tin sa mentionez ca mai mult de 19-20 ani nu avea!Si astfel de specimene strica imaginea care o are Ministerul!Nu ca ar avea o imagine prea buna,dar...... Dar poate si pustiul era fiul unui coleg de-al nostru! Nu? Ca a trecut pe rosu? OK. Si Dumneavoastra spuneati ca va-ti folosit de insemne pentru a scapa de radar, sau de blocarea rotilor..INAINTE de a fi politist: Inainte de a intra in sistem purtam si eu la masina(provin dintr-o familie de politisti) si sincer sa iti spun m-a scapat de multe amenzi,blocari de roti,in parcari private am avut acces tot timpul,si chiar si de radar am scapat o data!deci sunt multe avantaje... Nu? Puteam sa zic: Sa aunce primul cu piatra cel ce se stie fara pacat! Dar nu, ati sesizat o situatie corecta! Aceste insemne, folosite de "ne-politisti" pot aduce atingere imaginii noastre! Edited July 22, 2010 by um2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts