Jump to content
POLITISTI.ro

Iisus

WILDROSE61

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Stimati colegi si amici coforumisti, vazand ca adimercea propovaduieste mai ceva ca Becali cand injura, m-am decis si eu sa incerc sa va aduc pe calea cea buna. Astfel, o sa povestesc despre diferita pacate.

Astazi, avem cea mai scarboasa patima ... malahia.

Mare şi greu este păcatul malahiei iar mrejele şi întinăciunile lui prostesc pe mulţi. Malahia este moarte şi pierzare, care se poartă cu noi mai ales la vremea tinereţilor. Malahia este atât de urâtă lui Dumnezeu, încât pentru dânsa a omorât pe Onan, feciorul lui Maleahi (care a fost fecior al lui Iacob), pentru că el a arătat întâi această răutate pe pământ şi de la care s-a numit şi „malahie”, „onanism".

Curvia fără alt trup e o batjocură la adresa lui Dumnezeu, pentru că înseamnă aducerea de jertfă Diavolului cu sămânţa trupului propriu. Folosirea de materiale adiţionale pentru stimulare se socoteşte de două ori păcatul malahiei, iar lubrifianţii în loc de scuipat se socoteşte de trei ori. Pentru dildouri şi alte asemenea obiecte există canon separat.

O aşa-numită „modă” astăzi este folosirea băşicii, sau a prezervativului, aşa cum mai e el cunoscut. Prin aceasta omul comite tot malahie, adică acelaşi păcat. Cel care a făcut aşa ceva şi se căieşte trebuie să verse conţinutul prezervativului la loc în pântecele femeii, având grijă să călăuzească sămânţa acolo unde s-ar fi dus în mod normal într-o împreunare naturală. Risipirea sămânţei este o formă superioară de batjocură a vieţii şi a lui Dumnezeu, dar înghiţirea sămânţei de bărbaţi sau femei este una din cele mai mari pervertiri care pot exista! Evitaţi pe cât posibil zona gurii, dacă de păcat nu vreţi sau nu puteţi să scăpaţi.

Consecinţa directă a acestui nenorocit păcat este privarea veşnică de Împărăţia lui Dumnezeu. Zice Sf. Ap. Pavel:

Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împaraţia lui Dumnezeu? Nu va amagiţi: nici desfrînaţii, nici închinatorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împaraţia lui Dumnezeu.

(1 Corinteni 6, 9-10)

Cei ce-şi necinstesc corpul prin malahie au parte de următoarele consecinţe fizice:

* Îngălbenesc.

* Le slăbeşte stomacul, ficatul, rărunchii şi bojocii.

* Le slăbeşte vederea ochilor.

* Pierd glasul.

* Pierd isteţimea şi ascuţimea minţii.

* Pierd ţinerea de minte.

* Pierd somnul cu oarecare visuri tulburate.

* Tremură trupul lor.

* Le cad măselele.

* Le vine acru în gură.

* Au lehamite.

* Pierd bărbăţia trupului şi a sufletului.

* Li se umflă ochii şi li se strâmbă bărbăţia.

* Li se întâmplă dambla.

* Dau în orbul găinilor.

* Le urmează scurgerea cea prin somn, de multe ori şi când sunt deştepţi.

* Caută să se împreuneze cu lighioanele pământului.

* Cumpără toate albumele formaţiei Holograf.

* Îmbătrânesc curând şi mor rău şi cu ticăloşie.

De malahie se scapă foarte greu, cu multă rugăciune şi post, pentru că e unul din cele mai ispititoare păcate. Mă întristez foarte tare când tot felul de mame vin la mine şi-mi spun că copiii lor s-au apucat de foarte tineri de această patimă. Fac pe această cale un apel la toate mamele să se ocupe mai cu sârguinţă de educaţia religioasă a odraslelor lor şi să-i verifice pe aceştia dacă au făcut malahie. O modalitate uşoară este căutarea de cruste pe faianţa din baie sau pe tastatura de la calculatorul din camera copilului.

Cel ce a făcut malahie, 40 de zile se canoniseşte cu mâncare uscată (adică pâine şi apă) petrecând şi în fiecare zi făcând o sută de metanii. Va primi canonul însă pentru malahie şi între femei aceea care s-a sărutat şi pipăit cu un bărbat, dar nu a fost stricata. Iar amestecarea cu alţii, ca una ce face malahia îndoită, primeşte canonul arătat până la 80 de zile!

Scurgerea cea de la sine se face: sau cu pipăirea mâinii şi se canoniseşte 40 de zile (aceasta fiind însăşi malahie) sau fără pipăirea mâinii. Aceasta sau se face numai din supărare şi se canoniseşte o zi; sau se face cu unirea gândului fără de învoială şi pipăire şi se canoniseşte 3 zile; sau se face cu unirea gândului şi cu pipăire, fără de învoială şi se canoniseşte 7 zile; sau se face şi cu învoială fără de pipăire şi se canoniseşte 20 de zile.

Iar scurgerea cea care se face către altcineva, sau se face fără tăvălire împreună, sau cu tăvălire împreună. Cea care se face fără de tăvălire împreună, ci cu apucări şi cu sărutări, sau fără de pipăire se face, se canoniseşte 20 de zile; sau se face şi cu pipăire şi se canoniseşte 30 de zile. Iar cea care se face cu tăvălire împreună, sau către cel de un neam, se canoniseşte 80 de zile; sau către cel de alt neam, adică la dobitoace, se canoniseşte 7 ani!

Iată, aşadar, cât de crunt este acest păcat şi cât de urât este de către Domnul! Să stâm cu frică, să stăm bine, să luăm aminte!

Sursa

Modificat de Sony
Publicat

[Paradox:

Ce s-a ales de lumea asta, domnule Adi mercea !

Stateam anul acesta in biserica la slujba de Inviere si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze...

Sa-mi scape berea din mana, nu alta...

• Membru
Publicat (modificat)

AMIIIIIIIIIIIIIN!

Modificat de eti79ety
Publicat

Evitati bancurile la adresa lui Dumnezeu.Pentru ca atunci cand veti vorbi serios,(in rugaciuni) s-ar putea ca Dumnezeu sa nu va raspunda.

• Displace 2
Publicat

Daca tu ii vorbesti lui Dumnezeu se numeste rugaciune, daca el iti vorbeste se numeste schizofrenie :naughty:

• Membru
Publicat

Evitati bancurile la adresa lui Dumnezeu.Pentru ca atunci cand veti vorbi serios,(in rugaciuni) s-ar putea ca Dumnezeu sa nu va raspunda.

Tie de cate ori ti-a raspuns Dumnezeu? te-ai rugat sa prinzi hoti? sa-i amprentezi? Prietene, esti dus rau, mai bine te faceai popa, vai de colegii tai care trebuie sa te suporte. In afara de predicile tale ai mai postat si tu ceva educativ sau sa ajuti pe cineva pe forumul asta cu un sfat ceva, o dai inainte cu rugaciunea. Sa-ti dea D-zeu ce-mi doresti tu mie!

Publicat

Eu doresc ca toti politistii sa ajunga in Rai.Insa este alegerea fiecaruia sa creada in Isus sau sa nu creada.Credinta in Dumnezeu nu se rezuma la faptul ca Dumnezeu exista.

22 Iar roada Duhului este dragostea, bucuria, pacea, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credinţa,

23 Blândeţea, înfrânarea, curăţia; împotriva unora ca acestea nu este lege.

Biblia-Epistola lui Pavel catre Galateni,cap. 5

• Displace 2
Publicat

Cuvintele lui Dumnezeu au valoare eterna,ascultand de ele mostenesti viata eterna.

Ce este moartea?O trecere de la viata ca treime(trup,suflet si duh) la o viata doar a sufletului.

Ce este invierea?Reintorcerea sufletului in trup.Trup vesnic,in care ne petrecem vesnicia, in unul din cele doua lucuri pe care l-am ales in timpul vietii,repectiv Rai sau Iad.

• Displace 3
Publicat

Dragostea lui Dumnezeu se indreapta spre toata creatia Sa,in special spre om.Mantuirea pe care ne-a oferit-o in dar, prin Isus si de care noi beneficiem, prin credinta este pentru toti.Increderea vostra sa fie in Dumnezeu (Tatal,Isus,Duhul Sfant),Lui si numai Lui sa va inchinati,rugati,pe El sa-L laudati si Dumnezeu care a ales sa traiasca in noi si cu noi ne va auzi si raspunde.Dumnzeu sa va binecuvinteze si sa va rezolve orice s-ar chema problema!Amin!

• Displace 3
Publicat

Ce faci mister Adimercea, ti-am simtit lipsa si m-am speriat ca te-ai dus intempestiv la Domnul , dar vazandu-ti postarea m-a cuprins regretul ca m-am inselat sau cum spune o cantare ortodoxa ,, plang si ma tanguiesc,, . Si acum sa comentam postarea ta:

Episodul 1. : Tu spui ca dragostea lui Dzeu se indreapta spre om, ei bine dragostea mea nu se poate indrepta spre tine, o data ca suntem de acelasi sex si a doua oara am dubii daca esti sau nu om.

Episodul 2. : Afirmi ca mantuirea prin credinta este pentru toti , astfel ca nu imi ramane sa te mantuiesc eu (am cateva tehnici de nu le poti duce stil Gherla,Aiud) cu credinta ca vei termina odata cu prozelitismul.

Episodul 3. : Vad ca te intrebi ce este moartea si tot tu iti raspunzi ca este o trecere la o alta viata a sufletului, asa ca te rog foarte mult sa experimentezi tu primul chestia asta si sa ne trimiti un mail din iad, cu siguranta.

Epilog : Nu iti doresc moartea, doamne fereste, trateaza postarea ca un simplu pamflet.

- VA URMA -

• Apreciez 1
Publicat

Merg in weekend in Republica Moldova(Corjeuti),insotesc un om a lui Dumnzeu cu dar de vindecare(se roaga pentru oameni bolnavi si Dumnezeu il asculta si da vindecare) daca vrea cinve o rugaciune sa-mi trimita in mesaj si cu voia lui Dumnezeu facem un popas si ne rugam daca sunteti pe drumul nostru.

Merg in weekend in Republica Moldova(Corjeuti),insotesc un om a lui Dumnzeu cu dar de vindecare(se roaga pentru oameni bolnavi si Dumnezeu il asculta si da vindecare) daca vrea cinve o rugaciune sa-mi trimita in mesaj si cu voia lui Dumnezeu facem un popas si ne rugam daca sunteti pe drumul nostru.

• Displace 1
Publicat

Caut o pretena dar nu gasesc, caut o prietena da nu gasesc! Toate fetele sa apeleze la mine, toate fetele sa apeleze la mine!! :ner:

• Apreciez 1
Publicat

Telegrama urgenta pentru dl. Adi Mercea .

Draga Adita, am aflat cu spaima ca pleci in Republica Moldova. STOP. Vezi sa mergi si prin Transnistria. STOP. Poate gasesti si o mina neexplodata. STOP. Daca vezi mina te sfatuiesc sa sari de cateva ori pe ea. STOP. Trimite-mi vesti despre tine de la spital sau din cimitir. STOP. Cu dragoste confesionala , al tau prieten Lord. STOP.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Ce faci mister Adimercea, ti-am simtit lipsa si m-am speriat ca te-ai dus intempestiv la Domnul , dar vazandu-ti postarea m-a cuprins regretul ca m-am inselat sau cum spune o cantare ortodoxa ,, plang si ma tanguiesc,, . Si acum sa comentam postarea ta:

Episodul 1. : Tu spui ca dragostea lui Dzeu se indreapta spre om, ei bine dragostea mea nu se poate indrepta spre tine, o data ca suntem de acelasi sex si a doua oara am dubii daca esti sau nu om.

Episodul 2. : Afirmi ca mantuirea prin credinta este pentru toti , astfel ca nu imi ramane sa te mantuiesc eu (am cateva tehnici de nu le poti duce stil Gherla,Aiud) cu credinta ca vei termina odata cu prozelitismul.

Episodul 3. : Vad ca te intrebi ce este moartea si tot tu iti raspunzi ca este o trecere la o alta viata a sufletului, asa ca te rog foarte mult sa experimentezi tu primul chestia asta si sa ne trimiti un mail din iad, cu siguranta.

Epilog : Nu iti doresc moartea, doamne fereste, trateaza postarea ca un simplu pamflet.

- VA URMA -

ner.gifEsti criminal, omule...ner.gif

Publicat

Pt.Lord daca vrei ne oprim pe la tine ca trecem prin Suceava.

Am spus si pe forumul I.G.P.R nu vrea cineva o rugaciune pentru ceva boala,ca insotesc un om a lui Dumnezeu cu dar de vindecare.

trecem prin Oradea,Cluj,Bistrita,Suceava.Dumnezeu poate vindeca orice boala si neputinta trbuie doar sa ceri cu credinta.

http://cornelurs.com/Marturii.html,

Publicat

Draga Adita, daca vii la Suceava si vrei sa te intalnesti cu mine, sa stii ca va fi o intalnire de gradul 0, regia nu Steven Spilberg, ci chiar eu in persoana . Am vazut ca ai postat un link cu marturii din comuna Pianu de Sus judetul Alba, eu te invit daca tot vii pe la mine sa depui o marturi la Saxofonul de jos, judetul Lord. Nu am dorit sa fiu vulgar, dar tu ,doar tu ai acest dar de a duce oamenii in extaz.. P.S. Te astept urgent. Nu e nevoie sa stii game sau solfegii, prefer sa o iei in Si Bemol stilul Fortunatissimo, la Opus ma mai gandesc.

Publicat (modificat)

O fi eu turc sau nu este nimeni bolnav, nici aici, nici pe forumul I.G.P.R.,adevarul ca bolnavii sunt la spital sau in pat si nu au chef sa scrie pe forum.Sau ar mai putea fi o varianta sa nu crezi ca Dumnezeu Creatorul Universului si al omului nu poate vindeca bolile.Eu am vazut si am trait vindecari miracoloase la clipeala ochiului.Cu alte cuvinte Dumnezeu poate sa-ti dea o inima,rinichi,plaman sau orice organ bolnav ai avea intr-o clipa.De ce?Cum?Pentru ca Dumnezeu vrea sa te vindece si Isus a platit pretul.Printr-o rugaciune cu credinta, in numele lui Isus.

P.S.Greu mai gasesti un om cu credinta in schimb toti sunt oameni de stiinta.

Luca 18:42

Isus a zis: – Recapătă-ţi vederea; credinţa ta te-a vindecat!

Luca 22:51

Însă Isus a zis: – Încetaţi cu aceasta! Şi a atins urechea acelui om şi l-a vindecat.

Matei 11:5

orbii văd, şchiopii umblă, leproşii sunt curăţiţi, surzii aud, morţii sunt înviaţi, iar săracilor li se vesteşte Evanghelia.

Draga Adita, daca vii la Suceava si vrei sa te intalnesti cu mine, sa stii ca va fi o intalnire de gradul 0, regia nu Steven Spilberg, ci chiar eu in persoana . Am vazut ca ai postat un link cu marturii din comuna Pianu de Sus judetul Alba, eu te invit daca tot vii pe la mine sa depui o marturi la Saxofonul de jos, judetul Lord. Nu am dorit sa fiu vulgar, dar tu ,doar tu ai acest dar de a duce oamenii in extaz.. P.S. Te astept urgent. Nu e nevoie sa stii game sau solfegii, prefer sa o iei in Si Bemol stilul Fortunatissimo, la Opus ma mai gandesc.

Curios ca Isus spunea in urma cu aprox.2000 .in Evanghelia dupa Matei,cap,5

11 Deci veţi fi fericiţi atunci când din cauza Mea, oamenii vă vor calomnia, vă vor persecuta, vă vor vorbi de rău şi vor face afirmaţii mincinoase în legătură cu voi.

12 În aceste situaţii, bucuraţi-vă; pentru că recompensa voastră în cer va fi mare! Să ştiţi că la fel au fost persecutaţi şi profeţii care au trăit înaintea voastră.

Intentia mea sincera este sa ajut vreun coleg bolnav, printr-o rugaciune, prin mirungere dar daca nu doriti lasa ca vor beneficia de ea din plin fratii moldoveni de peste Prut.

17 Cei care vor crede, vor fi însoţiţi de nişte semne distinctive. Acestea sunt următoarele: vor face exorcizări în numele Meu, vor vorbi limbi noi ;

18 nu vor fi afectaţi de nici un fel de otravă, chiar dacă ea provine de la muşcătura şerpilor sau din alimente; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, iar aceştia vor deveni sănătoşi.”

Biblia-Evanghelia dupa Marcu,cap. 16

Modificat de adimercea
Publicat

1. Adi draga - imi permit sa-ti spun astfel, deoarece simt ca incepem sa devenim prieteni - vad ca postarile mele ti-au fost de un real folos si ai inceput sa te scalzi in ape mai dulci si cristaline. Daca tu singur cu manuta ta gingasa ai postat :,, O fi eu turc sau nu este nimeni bolnav, nici aici, nici pe forumul I.G.P.R.,adevarul ca bolnavii sunt la spital sau in pat si nu au chef sa scrie pe forum. ,, acest lucru insemna ca in final ( ce-i drept tardiv ) ai realizat ca predicile tale era ca ale lui Moise in pustiu, ceea ce ma bucura infiorator de mult si imi da sperante ca vei reveni pe calea cea buna. Eu spre deosebire de tine, care nu detin adevarul absolut, nu imi permit sa-ti spun care este aceea, ci merg pe principiul liberei alegeri.

2.In ceea ce priveste postarea ta care face trimitere la pericope evanghelice, ce fac aluzie ca tu esti ,,calomniat,, ,,vorbit de rau,, sau ,,afirmatii mincinoase , persecutat ,, trebuie sa-ti spun cu maxima sinceritate ca in patologia psihiatrica acestea reprezinta semnale grave si chiar un sindrom care precede paranoia si schizofrenia. Pe bune, daca tu te compari cu Isus, nu insemana tulburarea de personalitate si dedublare, daca tu vrei sa fii ,, schingiuit,, nu inseamna ca suferi de mania persecutiei. Eu cred ca Freud daca te vedea si mai ales daca te auzea isi imbogatea opera. Dar trebuie sa fie un remediu : varianta moderna este camasa de forta iar varianta medievala: bai cu gheata pentru racirea creierului.

- TO BE CONTINUED -

Publicat (modificat)

Greu ma fac inteles sau poate nu pot fi inteles.In urma cu vreo patru ani spuneam unui crestin ca crucea are putere, pentru ca in filmele cu vampiri, vampirii fug de cruce.El imi spunea ca crucea sau orice obiect nu are nici o putere.Puterea este in sangele care a curs la Golgota,sangele lui Isus.El este viu si El ne asculta si raspunde la rugaciuni,pentru ca are acesta putere.In schimb sfintii adormiti(morti) sau oasele lor nu au nici o putere,nu aud rugacinile si nu pot raspunde la ele.In concluzie nu cautati ajutorul la obiecte si mortii pentru ca este inutil cautati ajutor la Cel ce vi-L poate da,Dumnezeu(Tatal,Isus si Duhul Sfant).

1 Nu nouă, Doamne, nu nouă, ci Numelui Tău dă slavă pentru bunătatea Ta, pentru credincioşia Ta!

2 Pentru ce să zică neamurile: „Unde este Dumnezeul lor?”

3 Dumnezeul nostru este în cer, El face tot ce vrea.

4 Idolii lor sunt argint şi aur, făcuţi de mâini omeneşti.

5 Au gură, dar nu vorbesc, au ochi, dar nu văd,

6 au urechi, dar n-aud, au nas, dar nu miros,

7 au mâini, dar nu pipăie, picioare, dar nu merg; nu scot niciun sunet din gâtlejul lor.

8 Ca ei sunt cei ce-i fac, toţi cei ce se încred în ei.

9 Israele, încrede-te în Domnul! El este ajutorul şi scutul lor.

10 Casa lui Aaron, încrede-te în Domnul! El este ajutorul şi scutul lor.

11 Cei ce vă temeţi de Domnul, încredeţi-vă în Domnul! El este ajutorul şi scutul lor

Biblia-PSALMI 115

3 Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine.

4 Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul.

5 Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinţilor în copii, până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc,

6 şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.

Biblia-Exodul,cap20

Pentru mine e clar eu cred si accept ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu si am luat hotararea intelepta sa ascult cea ce zice Dumnezeu in detrimetul invataturilor omenesti,datini si obiceiuri care sunt in contradictie cu Biblia.La urma voi da socotala pentru ca nu am ascultat de Dumnezeu si de Cuvantul Sau si nu de oameni.Alegere intelepta!

Modificat de adimercea
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.