Jump to content
POLITISTI.ro

Iisus

WILDROSE61

Postare recomandată

Publicat

:D

Dumnezeu ne iubeste pe toti,noi iubim pe Dumnezeu diferit unii mai mult, altii mai putin.Biblia ne spune ca omul caruia i se iarta mult,iubeste mult.

40 Isus a luat cuvântul şi i-a zis: „Simone, am să-ţi spun ceva.” „Spune, Învăţătorule”, I-a răspuns el.

41 „Un cămătar avea doi datornici: unul îi era dator cu cinci sute de lei, iar celălalt cu cincizeci.

42 Fiindcă n-aveau cu ce plăti, i-a iertat pe amândoi. Spune-Mi, dar, care din ei îl va iubi mai mult?”

43 Simon I-a răspuns: „Socotesc că acela căruia i-a iertat mai mult.” Isus i-a zis: „Drept ai judecat.”

44 Apoi S-a întors spre femeie şi a zis lui Simon: „Vezi tu pe femeia aceasta? Am intrat în casa ta, şi nu Mi-ai dat apă pentru spălat picioarele; dar ea Mi-a stropit picioarele cu lacrimile ei şi Mi le-a şters cu părul capului ei.

45 Tu nu Mi-ai dat sărutare; dar ea, de când am intrat, n-a încetat să-Mi sărute picioarele.

46 Capul nu Mi l-ai uns cu untdelemn; dar ea Mi-a uns picioarele cu mir.

47 De aceea îţi spun: păcatele ei, care sunt multe, sunt iertate; căci a iubit mult. Dar cui i se iartă puţin iubeşte puţin.”

48 Apoi a zis femeii: „Iertate îţi sunt păcatele!”

49 Cei ce şedeau cu El la masă au început să zică între ei: „Cine este Acesta de iartă chiar şi păcatele?”

50 Dar Isus a zis femeii: „Credinţa ta te-a mântuit; du-te în pace.”

Luca 7

• Displace 1
Publicat (modificat)
28gyofq.jpg este ultimul post in acest topic, m-am hotarat ...................vflb0n.jpg Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

poi de ce? lasam pe fanatic fara obiectul activitatii..ner.gif. am vazut ca si pe forumul IGPR-ului e cu citate din biblie, vorbeste cu Doamne-Doamne si pe acolo..sau vorbeste Doamne-Doamne cu el...hmmmt.gifner.gifner.gif

Publicat

Obiectul meu de activitate este precis si include pe toti care isi doresc acest lucru.Dragoste cu forta nu se poate.Asa cum Dumnezeu nu te forteaza sa alegi Raiul.

Calea spre cer,voia lui Dumnezeu le gasesti in Biblie.Daca esti interesat de viata ta si a celor din jur,cercetaeaza Biblia,pentru ca

Apocalipsa lui Ioan

Capitolul 1

3 Ferice de cine citeşte şi de cei ce ascultă cuvintele acestei prorocii şi păzesc lucrurile scrise în ea! Căci vremea este aproape!

• Displace 1
Publicat

Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:

1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism.

2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile.

3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa.

4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin.

5) Iubeste mai mult si... scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema

• Membru
Publicat

permiteti sa continui lista...

6. Leapada-te de Basescu!

7. Nu iti face Boc cioplit!

Aleluiaaaaaaaaa.....

• Apreciez 1
Publicat

Majoritatea oamenilor se îngrijoreaza cu privire la lucruri care nu se vor întampla niciodata sau cu privire la circumstante pe care nu le pot schimba iar îngrijorarea îti slabeste puterea, îti distruge spiritul si îti fura bucuria vietii, afectandu-te fizic, emotional si spiritual.Cineva a spus: „îngrijorîndu-te îti asumi responsabilitati pe care Dumnezeu nu ti le-a încredintat sa le porti!”. Cu toate acestea se pare ca este mult mai usor sa-ti faci griji cu privire la lucrurile care ti se întîmpla, decat sa-i spui lui Dumnezeu grijile tale. Acesta este însa lucrul pe care El asteapta sa-L faci. Dumnezeu asteapta ca, venind înaintea Lui în rugaciune sa-i predai toate îngrijorarile tale. De aceea, în aceasta zi , as dori sa te îndemn sa încetezi a te mai îngrijora cu privire la viitor, fiindca numai Dumnezeu are în control viitorul. Nu te mai îngrijora nici cu privire la viata ta, fiindca El are viata ta în mîinile Sale. Nu te mai îngrijora de nimic, ci mai degraba roaga-te lui Dumnezeu pentru fiecare lucru. Nu este niciun lucru care sa fie prea greu pentru ca Dumnezeu sa-l poata împlini si nicio problema prea mare încît Dumnezeu sa n-o poata rezolva.

Publicat

Dumnezeu a creat omul chiar si pe politist,datorita naturii plina da riscuri, meseria de politist presupune o mai mare nevoi de protectie divina.

1 Dacă nu zideşte Domnul o casă, degeaba lucrează cei ce o zidesc; dacă nu păzeşte Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzeşte.Biblia-Psalmii, 127

Pentru ca acesta este adevarul, sa alegem sa-l cautam pe Dumnezeu.

• Displace 2
Publicat

Ok, ne poti da un exemplu concret de situatie care s-a rezolvat prin interventie/asistenta divina?

Publicat

Frate stai cuminte ca deja ma faci sa ma simt prost. Esti cel mai credincios de aici, esti prea credincios, sau cult macar in domeniul asta, dar frate nu te duci tu la biserica si vorbiti acolo de toate cele? Noi aici suntem cu pistoale, clanuri, hoti(basescu, boc), etc

Publicat

Suntem in razboi permanent cu satan, pentru toata viata,satan este dusmanul nostru numarul 1.

15. Vrajmasie voi pune între tine si femeie, între samânta ta si samânta ei. Aceasta îti va zdrobi capul, si tu îi vei zdrobi calcâiul.”

Biblia-Geneza,cap.3

Numai prin Isus suntem biruitori.

37. Totusi în toate aceste lucruri noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit.

Biblia-Epistola lui Pavel catre Romani ,cap.8

Folosind armura lui Dumnezeu ,biruim in fiecare lupta.

12. Caci noi n-avem de luptat împotriva carnii si sângelui, ci împotriva capeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stapânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor rautatii care sunt în locurile ceresti.

13. De aceea, luati toata armatura lui Dumnezeu, ca sa va puteti împotrivi în ziua cea rea, si sa ramâneti în picioare, dupa ce veti fi biruit totul.

14. Stati gata dar, având mijlocul încins cu adevarul, îmbracati cu platosa neprihanirii,

15. având picioarele încaltate cu râvna Evangheliei pacii.

16. Pe deasupra tuturor acestora, luati scutul credintei, cu care veti putea stinge toate sagetile arzatoare ale celui rau.

17. Luati si coiful mântuirii si sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.

Biblia- Epistola lui Pavel catre Efeseni,cap.6

Rugaciune

Tata Sfant spre Tine inaltam acesta rugaciune in numele Fiului Tau preaiubit Isus,mantuitorul nostru si prin calauzirea Duhului Tau Sfant.Ne smerim la picioarele tale ,ne cerem iertare pentru toate pacatele si nelegiurile noastre si te rugam Isuse sa ne speli in sangele Tau.Venim sa-ti multumim pentru toate, pentru ca stim ca toate vin din mana Ta,iti multumim pentru Isus,iti multumin Isus pentru jertfa Ta de la Golgota,iti multumim ca ai ingaduit ca trupul tau sa fie plin de rani ca prin aceste rani noi sa fim vindecati de orice boala,iti multumim Isus ca ne-ai botezat cu Duhul Sfant,iti multumim Duhule Sfant ca locuiesti in noi , ne calauzesti si ne sfintesti.Te rugam sa ne dai intelepciune si lumina,fie ca adevarul sa fie pe buzele nostre si dreptatea in inimile noastre.Pune un foc in noi, pentru Cuvantul Tau,pentru rugaciune si pentru partasie.Cerem ca protectia sangelui Tau Isus,a ranilor Tale Isus,autoritatea Cuvantului Tau Isus ,autoritatea numelui Tau Isus,puterea Duhului Tau Sfant sa fie peste noi.Te rugam sa ne ajuti in probleme nostre financiare,familiale,colegiale sau orice se cheama problema.Iti multumin ca ne asculti pentru ca tie ne-am rugat Tata Sfant in numele lui Isus si a Duhului Sfant.Amin!

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Ca sa fiu in spiritul topicului, merita cateva observatii asemanari si deosebiri intre profesia de politist si cea de popa . 1. Popa si politistul sunt membrii de vaza ai comunitatii, popa scoate dracii din tine, politistul scoate dracii din clanuri interlope. 2 .Popa are tinuta donata de enoriasi, politistul i-o da statul,in prezent cu 25% mai mica, adica lipsa chiloti si izmene. 3. Daca te ia politistul, ai sanse sa mai revii, dar daca te ia popa esti pe dumul fara de intoarcere. 4. Popa are un singur sef in ceruri, pe cand bietul politist are sefi, sefuti, ****** . 5. Popa te pregateste pentru intrarea in rai, politistul te pregateste pentru intrarea in spatiul Schengen. 6.Cand intri in biserica iti faci cruce, cand iesi din politie iti faci cruce . 7.Daca un popa baga manuta in banii enoriasilor se numeste contributie la parohie, daca un politist ia spaga devine el contributie la D.N.A. 8. Daca popa te loveste cu crucea, politistul te loveste cu bulanul, ambele cu efecte letale. 9. Atat politistul cat si popa au pasiuni comune respectiv: vinul,femeile si fotbalul . 10. Si politistul si popa te conduc pe calea cea dreapta, dar primul iti mai ia si permisul de conducere. 11.Popa duce grija unde sa depuna banii iar politistul duce grija de unde sa imprumute banii .12.Daca popa face o bauta cu colegii se cheama ca a fost la o agapa manastireasca, iar daca politistul se intalneste cu colegii spune ca a iesit la o bere (ca mai mult nu are ) . Ar mai fi si altele dar inchipuiti-va cum arata un popa angajat la Ministrul de Interne, ce conbina el toate regulile pe care le-am enuntat. P.S. Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu realitatea nu este o coincidenta ci nudul adevar .

Modificat de bestkyky
Am eliminat cuvantul nepotrivit. Te rog renunta la asemenea cuvinte. Multumesc!
  • Apreciez 1
Publicat

Politistul si popa sunt oameni, nu? D-zeu este unic, cu toata batjocora la adresa lui, a murit pt. mine si pt. tine, asta numai daca tu,. simti acest lucru,Dca ii acorzi prioritate in viata ta, daca nu, asta-i pb. fiecarui suflet, daca nu ne simtim pacatosi asta i problema fiecaruia,ca ne place sau nu,va veni timpul cand vom plati.Exista un om in afara trpului tau. Esta un om launtric, caracterul, duhul , sufletul tau. Omul din afara poate fi constrans de imprejurari dar omul launtric, nu. Omul din afara se trece cu toate schimbarile lui:botox, operatii estetice,piardecalciul si devine fragil,pielea isi pierdeticitatea si se zbarceste iar urmele anilor incep sa se inmulteasca. Greutatea incepe sa se mutede la extramitati spre centru Daca ai peste 30 de ani pierzi mii de celule din creier in fiecare zi. Te poti opune, dar nu vei castriga. Poti cheltui timp si bani pe omul dnafara, poti face exercitii, te poti infometa, injecta,poti face, liposuctie,, te poti bronza, imbraca de la o anumita casa de modadar adevarul este ca toata sunt facute din tarana si toate se intorc. in tarana - Eclesiastul 3-20. Dar sufletul tau, poate deveni bun sau rau Sufletul tau este acela care-l intereseaza pe D-zeu cand se uita la tine. Asta conteaza cel mai mult.

Publicat (modificat)

Omul are trei componente trup,suflet si duh.Sufletul are in componenta mental,emotional,vointa.Duhul vine de la Dumnezeu si ne tine in viata.Daca ceri la Dumnezeu sa te schimbe ,El lucreaza la duhul tau iar duhul tau va schimba sufletul tau,adica vei deveni alt om mai bun.

Ioan 3:5

Isus i-a răspuns: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă nu se naşte cineva din apă şi din Duh, nu poate să intre în Împărăţia lui Dumnezeu.

din versetul urmator se intelege ca pentru a intra in imparatia lui Dumnezeu ai nevoie de botezul in apa si botezul cu Duhul lui Dumnezeu.

botezul in apa este vointa si alegerea omului dar botezul cu Duhul Sfant este vointa si alegerea lui Dumnezeu(acesta este un legamant in care ambele parti spun da,la fel ca si la casatorie si sotul si sotia trebuie sa confirme legamantul,la botezul in apa spune: da, omul iar la botezul cu Duhul Sfant spune: da, Dumnezeu)

Marcu 16:16

Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit.

de aici reiese ca pentru a face botezul in apa mai intai trebuie sa crezi,ca sa crezi trebuie sa fi la o varsta cu discernamant,

1 Petru 3:21

şi anume botezul, care nu este o curăţare de întinăciunile trupeşti, ci mărturia unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu, prin învierea lui Isus Hristos,

de aici reiese ca botezul reprezinta marturia ta personala prin care iti marturiseti credinta si dorinta de a incheia legamant cu Domnul Isus.

Matei 3:11

Cât despre mine, eu vă botez cu apă, spre pocăinţă; dar Cel ce vine după mine este mai puternic decât mine, şi eu nu sunt vrednic să-I duc încălţămintea. El vă va boteza cu Duhul Sfânt şi cu foc.

aici Ioan Botezatorul spune ca Domnul Isus va boteaza cu Duhul Sfant

botezul cu Duhul Sfant l-au primit prima data ucenicii lui Isus in ziua Cinzecimii(Rusalii).Botezul cu Duhul Sfant ,dorinta lui Isus de a confirma legamantul intre om si Dumnezeu.

Din pacate in zilele nostre sunt putinie confesiuni crestine care mai au acesta invatatura a botezului cu Duhul Sfant desi este o invatatura Biblica,confirmata de Domnul Isus si necesara.

Evrei 11:5

Prin credinţă a fost mutat Enoh de pe pământ, ca să nu vadă moartea. Şi n-a mai fost găsit, pentru că Dumnezeu îl mutase. Căci înainte de mutarea lui, primise mărturia că este plăcut lui Dumnezeu.

Enoh a fost primul om care nu a murit ci a fost rapit la cer de Dumnezeu,versetul de mai sus confirma ca Enoh avea credinta deci s-ar fi botezat in apa si mai arata ca a primit marturia ca ste placut lui Dumnezeu deci avea si botezul cu Duhul Sfant acesta marturie a botezului cu Duhul Sfant a primit-o si Isus dupa ce s-a botezat in apa si Duhul Sfant s-a coborat peste El in chip de porumbel.

Luca 3:22

şi Duhul Sfânt S-a coborât peste El în chip trupesc, ca un porumbel. Şi din cer s-a auzit un glas care zicea: „Tu eşti Fiul Meu preaiubit: în Tine Îmi găsesc toată plăcerea Mea!”

Duhul Sfant sa va calauzeasca in alegerile voastre!

Modificat de adimercea
  • Displace 3
Publicat

Simti ca ti lipseste ceva in viata ta? Alergi dintr-un loc intr-altul si de la o persoana la alta incercand sa gasesti acel ceva? Pana nu-l pui pe D-zeu in centrul vietii tale, vei sapa mereu "puturi care nu tin apa". Cu totii ne dorim sa fim iubiti sio sa avem succes, si astfel cautam un simt al implinirii in slujba sau in altii.Dar prin faptul ca asteptam ca o persoana sau o fila CEC sa faca ceea ce numai D-zeu poate, continuam sa fim dezamagiti. In bilie scrie" blestemat sa fie omul care se increde in om", care se sprijineste pe un muritor caci este ca uin nenorocit in pustie si nu vede venind fericirea, locuieste...... intr-un pamant sarac si fara locuitori. Binecuvantat sa fie omul, care se increde in D-zeu, caci el este ca un pom sadit langa ape, care-si intinde radacinile spre rau....in anul secetei nu se teme si nu inceteaza sa aduca roada" (Ieremia 17: 5-8). Implinirea nu vine cand esti inconjurat de persoanele potrivite sau cand ai mai multi bani (banii nu aduc fericirea), prestigiu, realizari. O casa mare nu te va implini doar vei avea mai mult de curatat.Cea mai recenta masina nu te va implini, vei ajunge sa ai cheltuieli mai mari.O promovare nu te va implini , vei avea mai mult stres si vei munci mai mult. Da, vei face mai multi bani dar dupa ce ti vei plati taxele si dupa ce ti cumperi lucrurile de care ai nevoie pt. a-ti pastra imaginea, te vei intoarce de unde ai plecat......la sfarsitul unei vieti petrecute in "GOANA DUPA VANT" ( eclesiastul 2:11). Solomon a spus: "Sa ascultam deci incheierea truturor invataturilor: Teme-te de D-zeu si pazeste poruncile Lui. Cel pe care-l cauti astazi a fost cu tine tot timpul si este gata sa te intalneasca in nevoile tale. Trebuie doar sa-l inviti inauntru, nu-l lasa afara, la usa incuiata. Poate fi ultima chemare. Mediteaza drag prieten.

• Displace 1
Publicat

De nu ne-ar iubi, marea s-ar usca

N-ar fi stele pe cer, păsări nu ar zbura.

De nu ne-ar iubi, cerul ar fi doar un mit

Am fi veşni hoinari de nu ne-ar iubi,

Dumnezeu ne iubeste,El a creat cerul pentru noi ,sa ne bucuram de el.

Dragostea suprema a lui Dumnezeu Tatal a fost aratata atunci cand a trimis pe Fiul sau Isus pentru a ne impaca cu EL.

Crede in Isus!

• Displace 3
Publicat

Auzi d-nul Adi mercea, nu am nimic impotriva religiei pe care o propavaduiesti, sa-ti dea D-ZEU sanatate, dar cred ca din prea multa evlavie ai ceata pe ochi si nu ai vazut ca acesta este un forum al politistilor, temele, subiectele si dezbaterile care ne intereseaza in mod direct nu vizeaza expunerile dogmatice ale domniei tale. Aici nu este nici un conclav religios,nici o casa de adunare, nici o apapa clericala, suntem doar politisti cu problemele noastre (nu este cazul sa devii si tu una) nu vezi ca vorbesti ca Moise in pustiu, urmeaza-ti propriile sfaturi :,, iarta-i ca nu stiu ce fac,, si dute si fa prozelitism unde vrei tu. Apropo ma consider un bun crestin, dar nu epatez si nici nu vreau sa fac o virtute din acest lucru. M-am nascut crestin ortodox, cu tot neamul meu si asa vreau sa mor. Daca vrei Cenaclu Flacara cu poezioare si cantece religioase, este momentul sa te grabesti, ca Adrian Paunescu este bolnav in spital si poate gasesti cativa acoliti sa te incoroneze . Amin

Erata : A se citi in loc de ,,apapa,, cuvantul ,, agapa,, desi metaforic vorbind tot de umplut matul era vorba.

Publicat

"Dorinta nemasurata de putere i-a facut şi pe ingeri să se prabuseasca. Oamenii nu au cum să scape."

Merceaadrian cand revad citatul de mai sus imi amintesc de dumneata. Il ilustrezi intr-un mod desavarsit.

Publicat

Dragi colegi, suntem oameni toti de pe aici,avem un serviciu ok ,noi l-am ales si tot noi putem renunta la el.Cuvantarile mele sunt cea ce Dumnezeu cere oricarui crestin indiferent de confesiune,pentru El toti suntem ai Lui.Noi in schimb,ca oameni putem alege sa slujim lui Dumnezeu sau nu.Citind Scriptura ca si Cuvantul lui Dumnezeu si nu ca pe o carte, vei constata ca are foarte multe lucruri legate de viata ta personala iar daca le aplici in viata ta, rezultatele nu intarzie sa apara.Sunt penticostal de 3 ani si Dumnezeu m-a vindecat de 3 ori in mod miraculos.Nu pentru ca sunt penticostal, ci pentru ca Isus a spus ca prin ranile Lui si in numele Lui suntem vindecati.Trebuie doar sa crezi si sa o ceri int-o rugacine sincera si Dumnezeu raspunde.

2 Binecuvântă, suflete, pe Domnul şi nu uita niciuna din binefacerile Lui!

3 El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale;Psalmul 103

5 Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi.Isaia, 53

14 Este vreunul printre voi bolnav? Să cheme pe prezbiterii bisericii; şi să se roage pentru el, după ce-l vor unge cu untdelemn în Numele Domnului.

15 Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav, şi Domnul îl va însănătoşi; şi, dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate.

Iacov 5

Nu va chem l-a penticostali,Da va chem la Isus Hristos,El a platit pentru pacatele noatre,bolile noastre,problemele noastre deci sunt rezolvate trebuie doar sa cerem ce este deja platit si raspunsul va veni in mod sigur si divin.

• Displace 3
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.