Jump to content
POLITISTI.ro

Iisus

WILDROSE61

Postare recomandată

Publicat

Eu m-am rugat pentru politie si Dumnezeu a pus un ministru din Arad,din Arad sunt si eu.Se pare ca acum am pile si pe orizontala nu numai pe verticala.Cu toate acestea sa stiti ca ajutorul de pe verticala este maxim.

P.S.Verticala spre cer.

Orizontala spre minister.

Matei 6:33

Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.

Publicat

Cea mai cunoscuta rugaciune crestina este Tatăl nostru ,ea se gaseste scrisa in Biblie

9 Iată, dar, cum trebuie să vă rugaţi: „Tatăl nostru care eşti în ceruri! Sfinţească-se Numele Tău;

10 vie Împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.

11 Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi;

12 şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri;

13 şi nu ne duce în ispită, ci izbăveşte-ne de cel rău. Căci a Ta este Împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!”

14 Dacă iertaţi oamenilor greşelile lor, şi Tatăl vostru cel ceresc vă va ierta greşelile voastre.

15 Dar dacă nu iertaţi oamenilor greşelile lor, nici Tatăl vostru nu vă va ierta greşelile voastre.Biblia-Evanghelia dupa Matei,capitolul 6

Vedem aici ca Dumnezeu ne conditioneaza iertarea pacatelor noastre de iertarea gresitilor nostri.

Iertarea este un lucru bun,ne elibereaza inima si sufletul de poveri.

Alege sa ierti si alege sa iubesti si viata va fi mai buna.

Publicat

huh.gifBun...am spus rugaciunea. Unde imi sunt cei 25 la suta din salariu?!

La cel (cei) de sus :naughty:

Publicat (modificat)

huh.gifBun...am spus rugaciunea. Unde imi sunt cei 25 la suta din salariu?!

Dar se pare ca nu ai ierat,presedintele,priministru,guvernul.........................................................................................................................................................................adimercea.

Iertarea iti va da o satisfactie(usurare,dispozitie) mai mare ca si banii.Si apoi uite ce ne invata Dumnezeu:Luca 12:31

Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.

Adica bani,sanatate,fericire,o sotie minunata,copii frumosi,destepti si cuminti,etc.

Modificat de adimercea
  • Membru
Publicat

Bun, l-am iertat si pe Basescu si pe Boc....din nou...unde imi sunt cei 25 la suta?!

• Moderator
Publicat

E mai greu cu "iertatul" asta la politisti.

Daca aveam inclinatii spre "iertat", nu ne mai faceam politisti, ne faceam preoti si "iertam" cate o suta si ceva in fiecare duminica. :D

Publicat

Deci, trebuie sa ii ierti pe Base si Boc, si apoi sa vii sa te rogi cu el, in biserica lui ca altfel degeaba iti faci tu rugaciunea de unul singur fara atenta indrumare...

Publicat (modificat)

Mai rau de atat nu mi se poate intampla nimic ...........

Pai nu se mai poate! il intelegeam daca erau alte vremuri, dar cand eu nu am bani sa-i dau copilului ce-mi cere, cand statul ( presedintele) ne calca in picioare, isi bate joc de noi, vine asta cu credinta, iertare, usurare, buna dispozitie.

De unde atata putere, iertare............ ? nu mai pot.

PS. sa nu-mi raspunzi adimercea : De la Dumnezeu, ca ........ !!!

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

Pai da, fiindca la vremurile de acum, chiar am ajuns sa umblam cu monezi in buzunar, ca de hartii...de unde? De aia ziceam sa ai grija la traznet...ce stie el Adimercea...ner.gif

Publicat

Parerea mea, ca tara se afla in starea asta din cauza furturilor de sume mari,istoria ne arata ca romanii au furat tot timpul,au luat o pauza pe vremea lui Vlad Tepes si apoi au continuat la nesfarsit.

Politistii parca trebuie sa prinda hotii dar se pare ca-i prindem numai pe astia maruntei,ceilalti scapa din lipsa de probe,cica.Se pare ca avem si noi partea noastra de vina.Asa ca mai bine nu am

arata cu degetul spre altii ci am face si noi ceva concret.Biblia ne invata ca Iacov 5:16 Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit..Deci fratele adimercea se roaga, voi ce faceti?

• Moderator
Publicat

Colegule în timp ce tu te rogi și faci mătănii, colegii tăi prind hoți, violatori, tâlhari. Poți vedea câteva exemple în acest topic:

În ceea ce privește „lipsa de probe” despre care vorbești mai sus, nu dovedești decât că „doar lucrezi la poliție” și nu ești un polițist, ce își petrece timpul la serviciu prin vreun birou și probabil nu ai văzut un hoț decât prin ziare sau la televizor. Poate îi poți explica și colegului nostru, un șef de post dintr-o comună ce dorea să-și de-a demisia întrucât doi recidiviști liberați anul trecut din penitenciar, ce au violat o mamă însărcinată, zilele trecute, nu le-a fost emis mandat de arestare de către judecători, aceștia considerând că trebuie cercetați în libertate.

Citește cât mai atent posibil acest articol:

Un poliţist din Dolj s-a gândit să îşi dea demisia din funcţia de şef de post, după ce magistraţii de la Judecătoria Craiova au refuzat arestarea preventivă a doi violatori.

Să-i spui te rog acestui coleg al nostru cum stă treaba cu „vinovăția noastră” și „lipsa de probe”, în condițiile în care legislația actuală nu ajută deloc un polițist și nici nu-i oferă un minim de protecție.

Iar în privința tunurilor prin care s-a furat și încă se fură, am să-ți mai dau o veste proastă, competența polițiștilor în privința corupției și a furturilor de la nivel înalt este aproape inexistentă. S-a considerat că noii polițiștii nu suntem atât de competenți pentru a descoperi și cerceta marii corupți ce ne-au condus și încă o fac. La acest nivel responsabilitățile revin celor de la DNA, ANI, Parchete, etc.

În concluzie, te-aș ruga să mai deschizi ochii din când în când, măcar între rugăciuni, să privești cu atenție ce se mai întâmplă și prin lumea reală.

Personal sunt foarte tolerant cu cei ca tine, ce trăiesc într-o lume paralelă, dar totuși nu cred că ți-ar dăuna să mai revii din când în când și cu picioarele pe pământ, înainte de a face astfel de aprecieri la adresa colegilor tăi sau de a ne da lecții de viață pe aici.

Spor la rugăciuni!

Publicat (modificat)

Domnule adimercea eu sunt un politist care crede in Dumnezeu dar nu fac un merit din asta.

Credinta in Dumnezeu este ceva prea intim ca sa discuti cu altcineva sau sa iti faci reclama cum faceti dvs.

Eu incerc sa fac cat mai mult bine colegilor mei politisti si sa imi indeplinesc cat mai bine atributiunile din fisa postului, deci nu am atat de mult timp pentru rugaciuni ca dvs.

Si va aduc aminte ca ISUS a pus mana pe bici si a biciuit cativa nenorociti cand nu s-a mai putut cu vorba buna.

Sau de VECHIUL TESTAMENT in care Legea Talionului era la loc de cinste,, ochi pentru ochi ,dinte pentru dinte.........".

Despre judecarea altor colegi cred ca nu sunteti in masura sa o faceti, este Dumnezeu care ne judeca pe toti.

V-as recomanda cu plecaciuni sa fiti mai umil daca se poate .Ramneti la ce va pricepeti ,adica la citate si rugaciuni ,ca din ele avem de invatat cu totii.

Parerile dvs personale nu fac decat sa arate ca fanatismul nu este bun in nicio religie, cu atat mai mult in cea ortodoxa care este cea mai toleranta .Eu sunt ortodox dvs ce religie aveti?

Nu o sa va mai deranjez atata timp cat veti ramane in topic.

Un umil politist cu credinta in Dumnezeu.

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

Pt. adimercea : Credinta ta in ceva nu trebuie sa devina o manie si sa ajungi la un nivel de a nu percepe realitatea de pe strada si din traiul de zi cu zi . Mai grav ar fii sa raportezi realitatea operativa din prisma binelui vazut de tine in credinta . Sper sa nu ai ocazia sa ierti ceva in vreo misiune si sa te pomenesti cu vreo sabie bagata in tine . Dar este cunoscut de toti ca , binele provaduit de scriptura nu are nici cea mai mica legatura cu sabia , toporul , pistolul sau pumnul dat cu nadejde . Asta este realitatea meseriei tale . :hmmmt: Fereste-te sa amesteci credinta cu meseria pe care ti-ai ales . Nu ajungi la pensie in vremea de azi . :clip: Un alt tip cu credinta dar si cu atitudine reala . :emo-yessir: Iar daca nu faci parte din cei care incearca sa limiteze pe cit pot raul din societate cred ca , ar trebuii sa indemni la credinta ta pe cei de o virsta inaintata si care incearca iertarea prin rugaciune , dupa ce au trait o viata plina de ispite , pe care le-au si incercat . :good::clip:

Modificat de Daniel
Publicat (modificat)

Iacov 1:27

Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.

Asa este definita religia in Biblie.Omul se raporteaza la Dumnezeu prin credinta iar Dumnezeu implineste toate promisiunile Sale,pe care le gasim in Biblie.

http://www.youtube.com/results?search_query=marturie+politist+crestin&aq=f

http://www.cornelurs.com/Marturii.html

Dumnezeu nu s-a schimbat ,El si azi mai face minuni.

Modificat de adimercea
Publicat (modificat)

@ adimercea........vad ca ti-a placut melodia ( dedicatia ) ! :naughty:

Nu vrei sa vii si tu cu niste probleme constructive, subiecte cu care ne confruntam ( de interes politienesc ) . Posturile astea ( cele prezentate de tine pana acum ) trimitele prin email lui basescu si clica lui . :emo-yessir:

PS. Sunt crestim. Sa nu crezi cumva ca eu nu merg la biserica .

Dar tu deja ai inceput foarte tare sa exagerezi . Incearca sa fi util !

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat (modificat)

adimercea, te-ai rugat pentru presedintele tau? vezi ca s-a gresit adresa.....continua sa te rogi pentru el....poate te aude "cineva" acolo sus...si facem chef...Sincere condoleante!

Modificat de eti79ety
  • Membru
Publicat (modificat)

Kmcoio in ce sens esti uluit? :naughty:

Sunt extaziat, extrapolat, exhaustat de credinta lui Adimercea...si astia mai zic sa legalizeze drogurile usoare... va imaginati un Adimercea pe amfetamine? Ar purta discutii la per tu in fiecare zi cu Isus...in ciuda voastra! Na!doh.gif

Modificat de Kmcoio
Publicat

Daca ii vorbesti lui Dumnezeu se numeste rugaciune, daca iti vorbeste Dumnezeu se numeste schizofrenie. :naughty:

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.