Jump to content
POLITISTI.ro

Iisus

WILDROSE61

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,

N-ai cei face @Kmcoio, are omul martori !!! :ner:

Ai grija sa nu o patesti !

P. S. - @Kmcoio : cred ca tipul este cel din videoclipul 2 ( mai sus aratat - min. 0' 54 ), cel din centru care sta cu mainile pe sus ( vorbeste cu martorul sau - cerul ) :ner:

Modificat de Eduard
Publicat

N-ai cei face @Kmcoio, are omul martori !!! :ner:

Ai grija sa nu o patesti !

P. S. - @Kmcoio : cred ca tipul este cel din videoclipul 2 ( mai sus aratat - min. 0' 54 ), cel din centru care sta cu mainile pe sus ( vorbeste cu martorul sau - cerul ) :ner:

Vad ca numai pistoale aveti in cap dar nu cred ca la-ti folosit vreodata,poate numai la tinta de carton.Autoritatea politie romane nu sta in arme.

17 Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;

18 vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi.”

Biblia-Evanghelia dupa Marcu,capitolul 16

Isus ne da o autoritate mai mare.

Sunt sigur ca aveti asigurate casele,masinile poate chiar viata si sanatatea dar unul singur poate sa le asigure pe toate si mai ales SUFLETUL,acela este Dumnezeu.

Sa fi prieten cu primarul ai putin spate,sa fi prieten cu presedintele Basescu ai spatele asigurat dar sa fi prieten cu Isus e tot ce ti-ai putea asigura.(ai asigurare FULLLLLLLLLLL)

Alegeti cu intelepciune prietenii,alege- L pe Isus.

Publicat (modificat)

arata-mi un politist prieten cu basescu si il mananc ! inafara de blaga care e " coleg cu noi "

Asigurare la bani face Dumnezeu ? Doamne ajuta !!!

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat (modificat)

eu ma rog zilnic sa scapam de prosti, dar uitati-va ca sunt si pe forumul politistilor, adimercea, tu........?

Modificat de eti79ety
Publicat (modificat)

Omul este neobosit! A reusit sa invrajbeasca forumul I.G.P.R, iar acum continua aici. Daca nu il bagati inseama, probabil ca v-a renunta, insa vazand ca are priza la public isi face jocul.

Eu am o parere despre oamenii de teapa lor, pe care mi-am format-o cu ajutorul lor, dar nu mi-o exprim! Stiu cum sunt majoritatea si imi este de ajuns.

Modificat de bestkyky
Publicat

Inseamna ca cei de pe forumul IGPR au pus botul la prostiile unuia si au reconfirmat, ca un nebun arunca o piatra in apa si 10 destepti nu o pot scoate. Aici doar s-a facut caterinca si c-am atit, oricum eu nu o sa-i mai dau apa la moara nebunului referitor la acest subiect, indiferent ce o sa mai scrie.

Publicat

Folosesti cuvinte cam dure dcrist! :blink:

Pe forumul I.G.P.R inceputul a fost tot "caterica", asa cum zici tu, numai ca, in timp, au " evoluat " discutiile si s-au incins spiritele.

Din punctul meu de vedere, omul acesta, care este si colegul nostru, doar isi face treaba ( aici intelege fiecare cat poate ). :naughty:

Daca unii dintre noi nu l-ar mai alimenta, sunt sigura ca ar falimenta ( mataforic vorbind ).

Publicat

Topicul se cheama Isus,sa vorbim despre El.Pentru ca El ne-a creat,buni sau rai,bogati sau saraci,destepti sau prosti.

Oricum am fi daca nu suntm multumiti de starea in care ne aflam stiu pe cineva care ne-o poate schimba si stiti si voi se numeste Isus.Prea multe arme vad pe aici sa vedem ce spune Isus despre acestea.

51 Şi unul din cei ce erau cu Isus a întins mâna, a scos sabia, a lovit pe robul marelui preot şi i-a tăiat urechea.

52 Atunci Isus i-a zis: „Pune-ţi sabia la locul ei; căci toţi cei ce scot sabia de sabie vor pieri.

Biblia - Evanghelia dupa Matei,capitolul 26.

• Membru
Publicat

Bai Adimercea, vezi cum o dai in rasoale? Mai taci dracu (whoops!) cu Isus al tau care ne-a creat...daca e sa mergem pe deontologia crestina, iti garantez eu ca Isus nici nu era in proiect in momentul in care Dumnezeu a creat omul si pamantul din nimic...nu ma crezi? Ia de citeste vechiul testament...ah, stai ca am uitat. Voi iehovistii nu recunoasteti ca exista Sfantul Duh. Cine dracu ti-a dat dreptul sa porti pistol ma crestinule? Dupa ce ca latri, macar latra corect, nu dezinforma lumea...esti tamaie la religie, exact ceea ce vrei tu sa propovaduiesti...you get me? Tamaie...religie?

Publicat

Degeaba porti pistolul daca nu poti sa-l folosesti.La creatie a participat Dumnezeu Tatal,Isus si Duhul Sfant.Eu sunt penticostal,adica botezat cu Duhul Sfant.Spre binle tau ar trebui sa te rogi mai mult.Apropo dupa limbaj pari mai de graba infractor decit politist.Numai bine!Eu nu vorbesc de religie eu vorbesc de salvare si fara Isus nu este.

• Membru
Publicat

despre ce 'salvare' vorbesti tu adimercea? nu vezi ca exagerezi, daca vrei sa ne salvezi roaga-te sa cada guvernul si dictachioru... esti fanatic, asta e ultimul post al meu, asa cum zicea colega bestk.. nu-ti mai dau apa la moara, ti-as da altceva....

sa stii ca kmcoio nu e infractor, esti tu batut in cap, pe chior si pitic nu-i vezi infractori? a?

sa-ti dea D-zeu ....ce-mi doresti tu mie si lui kmcoio.....hmmmt.gif

Publicat

Presedintele,priministrul,ministrul de interne sau guvernul nu pot rezolva mare lucru chiar daca ar avea acest interes.In schimb Dumnezeu prin Fiul Sau Isus ne-a aratat atat dragostea cat si interesul si ca sa putem face ceea ce ne cere Biblia ne-a trimis si Duhul Sfant care este cu noi.

Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.”

Biblia-Faptele Apostolilor,capitolul 1,versetul 8

Nu sunt nici fanatic si nu am spus despre nici un coleg ca este infractor.(specificatia a fost vis-a-vis de limbajul folosit de voi)

Dorinta mea este ca toti ce citesc, ce scriu, sa ajunga in RAI.Si aici am aceasi dorinta ca si Dumnezeu privitor la toti oamenii.

Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa faca ca acest protest al politistilor sa fie cu urmari benefice pentru noi!

Publicat

oops, am gresit forumul :ner: credeam ca este ceva despre politisti insa vad ca am gasit Biblia online.

fiecare are dreptul la propria credinta insa nu cred ca ca este normal sa o strigi public ( in afara ceremoniilor religioase, evident) si sa le-o bagi in ochi celorlalti.

BTW, nu IIsus ne-a creat ci Dumnezeu, cel putin asa spune Vechiul Testament. Le cam dai in barci cu cunostintele de religie.

Publicat

27 Când a întocmit Domnul cerurile, eu(Isus) eram de faţă; când a tras o zare pe faţa adâncului,

28 când a pironit norii sus şi când au ţâşnit cu putere izvoarele adâncului,

29 când a pus un hotar mării, ca apele să nu treacă peste porunca Lui, când a pus temeliile pământului,

30 eu eram meşterul Lui, la lucru lângă El, şi în toate zilele eram desfătarea Lui, jucând neîncetat înaintea Lui,

31 jucând pe rotocolul pământului Său şi găsindu-mi plăcerea în fiii oamenilor.

Biblia- proverbele lui Solomon 8

Evanghelia după Ioan

Capitolul 1

1 La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu.

2 El(Isus) era la început cu Dumnezeu.

3 Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El.

4 În El era viaţa, şi viaţa era lumina oamenilor.

5 Lumina luminează în întuneric, şi întunericul n-a biruit-o.

Geneza

Capitolul 1

1 La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pământul.

2 Pământul era pustiu şi gol; peste faţa adâncului de ape era întuneric, şi Duhul lui Dumnezeu Se mişca pe deasupra apelor.

Toate marile lucrari a lui Dumnzeu a fost facute impreuna Dumnezeu Tatal,Dumnezeu Fiul-

Isus si Duhul Sfant.Adica la creatie,la intruparea lui Isus si va urma la rapirea la cer pentru credinciosi.

Intr-adevar credinta nu trebuie numai trambitata ci si traita dar daca apostolii lui Isus nu propovaduiau evanghelia si azi aduceam jertfe animale pentru pacate.Chiar Domnul Isus ne spune

15 Apoi le-a zis: „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.

16 Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit.

17 Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;

18 vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi.”

19 Domnul Isus, după ce a vorbit cu ei, S-a înălţat la cer şi a şezut la dreapta lui Dumnezeu.

20 Iar ei au plecat şi au propovăduit pretutindeni. Domnul lucra împreună cu ei şi întărea Cuvântul prin semnele care-l însoţeau. Amin.)

Cand vom ajunge la marea judecata a lui Dumnezeu care este "codul penal " care-l va folosi daca nu Biblia.Si dupa cum stiti necunosterea legii nu inlatura caracterul penal al faptei asa ca dragi colegi si nu numai studiati Biblia si veti gasi calea spre Rai.Dumnezeu sa va ajute!

Publicat

VAAAAAIIIIIIIII DE MINE!!!!! SI AICI???

Eu nu inteleg de ce nu iti faci un site personal.

In general asemenea tip de useri se numesc "troll de forum" si li se limiteaza accesul. Presupun ca nu are IP dinamic =))

Publicat

Faptul ca intri pe acest topic Isus,este bine,inseamna ca te preocupa ceva legat de cer,de viata vesnica.Cuvintele nepotrivite care mi le adresati nu-si ating tinta,pentru ca nu va obliga nimeni sa-mi cititi postarile.

Sunt 3 categorii de oameni.

1.Crestinii,implinesc voia lui Dumnezeu,urmeaza invataturile si calea lui Isus si a apostolilor pe care le gasim in Biblie.(Noul Testament in special)

2.Credinciosii,au credinta doar pe buze,merg la biserica din an in pasti,nu cunosc si nu cred Biblia desi multi o saruta cand merg la biserica,respecta traditii si obiceiuri religioase nebiblice si nu implinesc voia lui Dumnezeu care se gaseste scrisa in Biblie.

3.Ateii,ei slujesc lui Satana.

Din orice categorie faci parte te sfatuiesc sa tanjesti dupa "number one"(1) si pentru acesta nu trebuie sa faci mare lucru ci doar o simpla rugaciune sincera lui Isus in care sa-ti ceri iertare de pacate acumulate dealungul vietii si sa alegi sa-ti ghidezi viata dupa invataturile lui Isus.

3 Drept răspuns, Isus i-a zis: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu.”

4 Nicodim I-a zis: „Cum se poate naşte un om bătrân? Poate el să intre a doua oară în pântecele maicii sale şi să se nască?”

5 Isus i-a răspuns: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă nu se naşte cineva din apă şi din Duh, nu poate să intre în Împărăţia lui Dumnezeu.

6 Ce este născut din carne este carne, şi ce este născut din Duh este duh.

7 Nu te mira că ţi-am zis: „Trebuie să vă naşteţi din nou.”

8 Vântul suflă încotro vrea şi-i auzi vuietul; dar nu ştii de unde vine, nici încotro merge. Tot aşa este cu oricine este născut din Duhul.”

9 Nicodim I-a zis: „Cum se poate face aşa ceva?”

10 Isus i-a răspuns: „Tu eşti învăţătorul lui Israel şi nu pricepi aceste lucruri?

Biblia-Evanghelia dupa Ioan,capitolul 3

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Terifiant...postarile tale ma umplu de euforie sufleteasca...te rog din suflet sa continui...

Publicat

off: nu cred ca aceasta discutie se va opri pana nu intervine un admin

on: nu cred ca lumea ar putea exista fara religie (indiferent care), in esenta cam toate te invata sa fi bun cu semeni tai...

Publicat

OMULE!!! Du-te pe www.miresici.ro daca ai wataj in antena si vrei intr-adevar sa faci o treaba ca lumea!!

Te asigur ca acolo este o nevoie imperioasa de sfaturile tale.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.