Jump to content
POLITISTI.ro

Iisus

WILDROSE61

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Ba nu...week-end fara evenimente, ca sunt de permanenta...lasa-l pe Iisus la el acolo, sa isi vada de treaba...

Psalmi 127:1

Dacă nu zideşte Domnul o casă, degeaba lucrează cei ce o zidesc;dacă nu păzeşte Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzeşte.

Biblia ne spune altfel.

Modificat de adimercea
  • Membru
Publicat

adimercea, basescu o fi citit biblia, a-i putea sa-i scrii si lui, poate isi revine, sau poti scrie intregului guvern, cine stie, poate ai o energenie pozitiva asupra lor.....flacara violet.....ner.gif

Publicat

adimercea, basescu o fi citit biblia, a-i putea sa-i scrii si lui, poate isi revine, sau poti scrie intregului guvern, cine stie, poate ai o energenie pozitiva asupra lor.....flacara violet.....ner.gif

1 Vă îndemn, dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii,

2 pentru împăraţi(presedintele Basesecu) şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea.

3 Lucrul acesta este bun şi bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru,

4 care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului.

5 Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos,

1 Timotei 2

Biblia ne invata sa ne rugam pentru conducatorii nostri daca vrem sa fie bine in tara,ce rost are sa i blestemam cu cei ajutam pe ei si indirect pe noi,In plus ca si politist ai chiar mai multe indatoriri fata de presedinte.Presedintele Basescu primeste sfaturi de la oameni a lui Dumnezeu,sta in puterea sa, sa le si urmeze.

• Membru
Publicat

hai lasa-ma, mai rupt in doua! ma rog sa se duca la dracu impreuna cu toti prostii din lumea asta! e bine?

Publicat (modificat)

16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.

17 Dumnezeu, în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El.

18 Oricine crede în El nu este judecat; dar cine nu crede a şi fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu.

19 Şi judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.

20 Căci oricine face răul urăşte lumina şi nu vine la lumină, ca să nu i se vădească faptele.

21 Dar cine lucrează după adevăr vine la lumină, pentru ca să i se arate faptele, fiindcă sunt făcute în Dumnezeu.”

Biblia-Evanghelia dupa Ioan 3

Acesta este Dumnezeu,ne iubeste si pentru asta a platit scump,cu viata Fiului Sau Isus,de aceea ne vrea cu gelozie pentru El,nu-i intoarceti spatele,cautati Fata Lui.

Daca va intrebati cum simplu cititi 5 min.Biblia si rugativa dimineata si cititi 5 min.Biblia seara si rugativa,veti vedea ca in scurt timp cele 10 min pe zi petrecute cu Dumnezeu va va schimba viata.

http://biblia.resursecrestine.ro/citeste/ioan

.(Recomandare sa incepeti cu Noul Testament)

Modificat de adimercea
Publicat (modificat)

Testari psihologice se mai dau in tara asta din cind in cind? :hmmmt:

Modificat de dcrist
Publicat

Sper sa nu aiba parte in viata asta de revenirea lor pe pamint si tot ceea ce va decurge din asta, s-ar putea sa fie foarte dezamagit. :naughty:

• Membru
Publicat

recunosc! cred in D-zeu dar urasc preotii! pe cei care-i cunosc, nu generalizez. si Dumnezeu ar putea sa se4 mai uite si la pacatosi ca mine si restul bugetarilor, nu sa ne dea bani, sa le dea minte celor de sus; cum pot eu sa ma rog pt conducatorul nostru adimercea? cand el ne duce la foamete...

Publicat (modificat)

Ce voi nu mergeti la biserica?

Ba da. Noi mergem la biserica, dar nu avem acum bani de benzina!! I-a luat Boc pe toti . :ner:

Crezi ca biserica ne va rezolva problemele ?

La biserica eu stiu ca se merge ca sa te rogi pt. sanatate, familie si ca dumnezeu sa te ajute in viata . :naughty:

Problemele financiare cu care ne confruntam, tine de unu mic ( cca 1,50 m ), care se crede DUMNEZEU .

Doamne ajuta sa scapam de EL ( boc - a nu se intelege gresit ) . AMIN

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

Din aceeași tagmă:

http://www.youtube.com/watch?v=vOxRoxTWBlU&feature=related

Tot respectul pentru că ați reușit să adunați oamenii pentru socializare și să formați o comunitate și cu iz cultural dar....trebuia neapărat să fie POLIȚIȘTI...în nume; cel puțin?

De ce nu ați pus Asociația Protestanților(Catolicilor) Români sau Asociația celor care cred în Dumnezeu.

Penibil, să-mi trag una!

Apropo, ce religie aveți acolo în Cluj?

Publicat (modificat)

Nici eu nu intelegeam prea multe si nici nu eram interesat de religie, pana sotia mea a ramas insarcinata si atunci am simtit nevoia ca cineva mai presus de mine, sa aiba grija de bebe.Am inceput sa merg la biserica si sa ma rog sincer.La un moment dat m-am uitat in oglinda si am spus ca nu mai vrau sa fiu omul acela si treptat,treptat am inceput sa ma schimb.Adevarata schimbare a intervenit dupa ce am inceput sa citesc in mod constant si intresat, Biblia.Am gasit un verset care m-a framantat mult Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit.Biblia- Evanghelia dupa Marcu 16,16.Si povestea mea continua.

http://cornelurs.com/Marturii.html si continuarea http://www.youtube.com/results?search_query=marturie+politist+crestin&aq=f

Dragostea lui Dumnezeu e mare te cuprinde si pe tine daca alegi sa-i raspunzi.

Apropo, ce religie aveți acolo în Cluj? Probabil penticostali.

Religia nu conteaza,atat timp cat modelul si tinta ta este Isus.

recunosc! cred in D-zeu dar urasc preotii! pe cei care-i cunosc, nu generalizez. si Dumnezeu ar putea sa se4 mai uite si la pacatosi ca mine si restul bugetarilor, nu sa ne dea bani, sa le dea minte celor de sus; cum pot eu sa ma rog pt conducatorul nostru adimercea? cand el ne duce la foamete...

1 Ioan 4:20

Dacă zice cineva: „Eu iubesc pe Dumnezeu”, şi urăşte pe fratele său, este un mincinos; căci, cine nu iubeşte pe fratele său, pe care-l vede, cum poate să iubească pe Dumnezeu, pe care nu-L vede?

Iacov 1:27

Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.

Modificat de adimercea
  • Membru
Publicat

pi bune? cine a scris Biblia? Dumnezeu? adi, tu exagerezi, tu faci ce scrie in Biblie? sau doar scrii aici pasaje din ea?

• Membru
Publicat

Nu cred că vrem să discutăm esența creștinismului sau a diferitelor religii, ci fanaticismul creștin care nu trebuie atins. OK, cred în Dumnezeu, dar nu devin habotnic.

Și nu o dau în penibil prin crearea de asociații și nume pompoase și atrăgătoare. Ce, dacă nu vă creați asociație, nu vă mai puteați ruga? Dimpotrivă! Era smerenia mai mare!

• Membru
Publicat

Sunt penibili!!! Hai frate, inteleg, esti crestin, esti fanatic, iti place religia, dar pana a te duce in uniforma sa canti ca un papagal e mare distanta! Ce inseamna asta? Unde este demnitatea din Codul Deontologic al politistului? Repet : P E N I B I L ! ! !

Publicat

Intradevar sunt penibili !!!! :blink::emo-yessir:

Intr o zi vom sta fata in fata cu Creatorul iar daca nu facem ce ne cere Dumnezeu in Scripturi, atunci va fi P E N I B I L acel moment al intalnirii.Dar si prea tarziu sa facem ceva pentru a schimba ceva, asa ca va incurajez ca si buni politisti ce sunteti sa cercetati Scripturile pentru ca de acesta depinde atat viata vostra aici cat si cea vesnica.

• Membru
Publicat

Nenea Adi, facem pariu ca viata mea depinde de cat de bine am curatat pistolul? Cine a scris scripturile Adimercea? Dumnezeu? Sau oamenii? De fapt, stii mai Adimercea cat la suta e copiata Biblia dupa textele sumeriene si babiloniene? Stii ma? Lasa-te de propovaduit ca mai stim si noi ignorantii religie...si istoria religiilor...cu ce e mai bun crestinismul decat budhismul? Cu ce se remarca Biserica crestina? Sa iti aduc aminte de perioada Inchizitiei? Sa iti aduc aminte de cruciadele purtate in numele crestinismului in care au fost macelariti milioane de oameni, cu nerespectarea poruncii a sasea? Te rog frumos, scuteste-ne de aberatiile astea. Suntem oameni credinciosi, dar in Dumnezeu, nu in ceea ce vor oamenii sa ne faca sa credem.

Publicat

Dorinta nemasurata de putere i-a facut şi pe ingeri să se prabuseasca. Oamenii nu au cum să scape.

Publicat

Nenea Adi, facem pariu ca viata mea depinde de cat de bine am curatat pistolul? Cine a scris scripturile Adimercea? Dumnezeu? Sau oamenii? De fapt, stii mai Adimercea cat la suta e copiata Biblia dupa textele sumeriene si babiloniene? Stii ma? Lasa-te de propovaduit ca mai stim si noi ignorantii religie...si istoria religiilor...cu ce e mai bun crestinismul decat budhismul? Cu ce se remarca Biserica crestina? Sa iti aduc aminte de perioada Inchizitiei? Sa iti aduc aminte de cruciadele purtate in numele crestinismului in care au fost macelariti milioane de oameni, cu nerespectarea poruncii a sasea? Te rog frumos, scuteste-ne de aberatiile astea. Suntem oameni credinciosi, dar in Dumnezeu, nu in ceea ce vor oamenii sa ne faca sa credem.

Nenea Adi, facem pariu ca viata mea depinde de cat de bine am curatat pistolul?

Eu nu fac pariu dar sunt sigur ca viata ta depinde de Dumnezeu si de alegerile pe care le faci in viata.

Ce spui tu pe acolo se refera la Satana,el este un ucigator si a amagit oamenii sa fie crestinizati cu forta,cu sabia.Dumenzeu spune altfel el iti prezinta cele doua cai si te sfatuieste sa o alegi pe cea buna,insa decizia iti apartine in totalitate.Succes!

Deuteronomul 30:19

Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.