Jump to content
POLITISTI.ro

Iisus

WILDROSE61

Postare recomandată

Publicat

Vad ca utilizatorul adimercea are -141 la reputatie. Invidia... :ner:

Sau, mai rau, necuratul si-a facut si el cont pe forum-ul asta. :naughty:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Voi nu aveti ce face? Nu il mai incitati.Adimercea nu scrie decat atunci cand este incitat..

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

avam

Adimercea ne spui şi nouă public dacă eşti misionar?

Nu sunt, desi mi-as dori sa fiu, poate daca mai cresc spiritual.

E datoria tuturor crestinilor ,sa vorbesca despre Isus si Evanghelie.

AVAM

să-mi "tălmăcească", pasaje din ceea ce misionează el,

Am sa ma straduiesc mai mult pe viitor.Imi cer iertare.

Eti

Poi ce credeai ca se lapada de Satana?!?

Stii de cine se teme satana?De Dumnezeu(Tatal.Isus si Duhul Sfant)

Te poti impotrivi lui satan in numele lui Isus,acel nume pe care eu il mentionez tot timpul.(nu intamplator sau la deruta)

Madalin

Adimercea , sunt curios , te-ai uitat la emisiunea Romania Te Iubesc difuzata in data de 20 martie ? daca da, ce parere ai? secta ta se evidentiaza cu ceva special fata de cele prezentate acolo?

Am vazut emisiunea, parerea mea nu prea conteaza,(a fost confuza pentru ca au fost si adevaruri si minciuni) in schimb conteaza ce ne spune Dumnezeu prin Biblie

-Isus vindeca si azi bolnavi pentru ca a platit si a promis si pentru ca El nu se schimba

-Isus mai scoate si azi demoni si a dat acesta autoritate slujitorilor Sai.

-Isus mai da si azi pace celor Cel cauta.

-Zeciuiala se da la biserica(asa scrie in Biblie)

Singurul lucru care ma tine la penticostali sunt doi oameni a lui Dumnezeu prin care vad ca Dumnezeu lucreaza,ma refer la vindecari divine,eliberari de duhuri necurate,profetii implinite.In rest ma straduiesc sa ascult de Dumnezeul viu si sa implinesc Biblia in viata mea,nu sa implinesc doctrina penticostala.

Toti vom fi judecati dupa aceasi Scriptura, asa ca ascultati de Scriptura si NU de mine, pentru ca jertfa desavarsita a lui Isus sa primesca valoare in viata fiecaruia.Amin!

Modificat de adimercea
  • Displace 4
Publicat

Sincer. Foarte sincer. De cate ori ma uit pe topicul asta, incep sa devin tot mai ateu.Acest ,,coleg,, ma face sa nu mai imi placa nimic din religie.Este ca si o placa uzata care repeta la infinit partitura.Nu o explica, nu o argumenteaza.Nu.O repeta.

Si el repeta toate ineptiile, toate scoaterile din context (scoase ca sa fie evident in avantajul sectei )....

Publicat

Religia nu e buna,credinta in Isus schimba totul.

Placa chiar daca e zgariata suna bine pentru cine alege sa o asculte si sa o implinesca.

1 Tesaloniceni 5:21

Ci cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun.

Dumnezeu sa ne lumineze!

• Displace 2
Publicat

Adi, care este diferenta intre religie si credinta in IIsus?

P.S. Acest topic este destinat schimbului de idei, convingeri religioase, nicidecum evidentierii sau impunerii acestora, fiecare este liber sa creda in cine vrea!

Publicat (modificat)

Religia este ce crede omul ca Dumnezeu vrea de la om,credinta in Isus te face liber sa vezi,sa auzi,sa cunosti ce vrea Dumnezeu de la om.

Oamenii practica multe ritualuri pe care Dumnezeu nu le cere dar ei practicandu-le se cred religiosi si impacati cu Dumnezeu si nu fac lucruri pe care intr-adevar le cere Dumnezeu pentru ca nu doresc sa caute care este voia lui Dumnezeu.

E foarte simplu daca vrei sa accepti ca tot ce stii pana acum despre Dumnezeu poate fi fals si te pui sa cercetezi singur si sa te convingi singur studiind Biblia si rugandu-te ca Dumnezeu sa te faca sa intelegi ce vrea El sa faci.Cu alte cuvinte sa-ti demonstrezi tie personal ca cea ce crezi si cea ce faci este in concordanta cu ceea ce doreste Dumnezeu sa faci.Voia lui Dumnezeu se gaseste in Scriptura,este adevarat ca este tainica dar Duhul Sfant te va lumina daca cauti ceva sincer Dumnezeu iti descopera,mai precis se descopera pe Sine.

Modificat de adimercea
  • Displace 1
Publicat

Asa crezi tu, nu?

Daca ar fi sa ne luam dupa DEX, religia inseamna credinta. Am inteles ca d.p.t.d.v. credinta in Iisus este cea mai buna. Iisus este Dumnezeul tau?

Eu cred in Dumnezeu Tatal si in tot ce tine de El, inclusiv in IIsus, si pot sa afirm ca este cea mai buna credinta pentru mine, pentru ceilalti nu pot hotara eu.

Publicat (modificat)

Aproape toti credem in existenta jertfei lui Isus sau in existenta lui Isus,trebuie sa credem in puterea jertfei lui Isus care este desavarsita, adica prin credinta in jertfa lui Isus primim vindecare,eliberare,pace,mantuire.Biblia spune ca oamenii se ratacesc de pe calea credintei pentru ca nu cunosc Scriptura si puterea lui Dumnezeu.Si de asemenea mai spune ca Imparatia lui Dumnezeu nu sta in vorbe ci in putere.Adica daca iti pui mainile peste un bolnav si te rogi in numele lui Isus acesta sa primesca vindecare,adica puterea lui Dumnezeu sa se manifeste in acesta credinta,o credinta vie cu raspuns,ma rog primesc raspuns.Greu de inteles dar am experimentat si de aceea pot marturisi cu atata tarie.Isus e viu si neschimbat,este prezent pentru cei ce cred si-L chema pe nume.

Biblia confirma ceea ce spun.

Matei 22:29

Drept răspuns, Isus le-a zis: „Vă rătăciţi! Pentru că nu cunoaşteţi nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.

1 Corinteni 4:20

Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu stă în vorbe, ci în putere.

Marcu 16

17 Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;

18 vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi.”

Modificat de adimercea
  • Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

De unde stii ca nu te incadrezi la Marcu 16;17;18 ?

De ce ar trebui sa te credem ? pentru ca afirmi asta?Si pentru ca il renegi pe Dumnezeu Tatal ?

• Displace 1
Publicat

Cum sa-L reneg pe Dumnezeu Tatal ?De unde ti-a venit ideea?Exista un singur Dumnezeu si este o trinitate,Sfanta Treime,Dumnezeu Tatal,Fiul Isus si Duhul Sfant.Il laud si ii multumesc acestui Dumnezeu viu si mare.

Va repet, nu trebuie sa ma credeti pe mine,sa nu faceti ce fac eu.Insa va rog cititi Scriptura in special Noul Testament si rugati-va si faceti ce va indeamna Dumnezeu.

Publicat
Insa va rog cititi Scriptura in special Noul Testament si rugati-va si faceti ce va indeamna Dumnezeu.

Si pentru linistea sufletului tau si raportarea indeplinirii sacrcinilor primite, TREBUIE sa iti dam tie raportul, sa facem adresa la stapinire ca facem ce "ne indemni" tu ? Nu inteleg... DE CE ii musai sa ne pisezi zilnic la cap cu "iubiti-L pe CRISTOS, DUMNEZEU, IISUS, MESIA .... ETC, cu sublinierea "in varianta penticostala" atita timp cit "NOI" (a se citi marea majoritate) o facem (nu ai de unde sa sti ca nu, dar mergem pe prezumtia de nevinovatie) in felul nostru, ORTODOX ?!?!?!?!?

Azi este zi sfinta pentru "noi, ortodocsii", in consecinta TE ROG sa te abtii la comentarii si "pilde", spre a nu ma face sa uit ecumenismul de care dau dovada administratorii acestui forum, si sa stirnesti asemenea "celui pe care nu-l numim" dihonia interconfesionala.

• Apreciez 4
Publicat

Nu pot decat sa ma bucur cand aflu ca sunt multi colegi evlaviosi.

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Publicat

Ok. Bucura-te, dar in linistea care caracterizeaza lacasurile de cult catolice-ortodoxe, sau asezamintele monahale, nu in harmalaia rugaciunilor in limbi a cultului tau.

O zi buna!

• Displace 1
Publicat (modificat)

Luca 7:47

De aceea îţi spun: păcatele ei, care sunt multe, sunt iertate; căci a iubit mult. Dar cui i se iartă puţin iubeşte puţin.”

In fata unui Dumnezeu viu si mare, cum sa stau tacut,ma rog Lui cu foc pentru ca-L iubesc mult, pentru ca mi-a iertat mult.Mi-a aratat multe minuni si mi-a raspuns multor rugaciuni.

Laudat sa fie Dumnezeu,toata viata Il voi lauda pe El.

Modificat de adimercea
  • Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Iar ai dat cu mucii in fasole....ok.. de capul tau sa fie...

se compara admosfera asta cu cea dintr-un asezamant monahal ?

• Displace 1
Publicat

D-le, prezenta lui Dumnezeu intr-un anumit loc unde se cheama numele lui Isus, trebuie sa se intample ceva divin-vindecare,eliberare de duhuri necurate,bucurie,rugaciuni in limbi,etc. sau nimic din toate acestea, ritualuri si iar ritualuri, pe care nu le cere Dumnezeu doar traditia preotilor(trebuie sa faca si ei ceva sa-si merite salariul).Unde iti doresti sa fi? Intr-un loc unde prezenta lui Dumnezeu se vede prin semne sau nu.E o alegere pe care toti putem sa o facem, eu am devenit dependent de minunile lui Dumnezeu si vreau sa am parte de ele toata viatia, pentru a avea certitudinea mantuirii si a implinirii promisiunilor facute de Dumnezeu pentru cei ce cred in El.(pe care le gasim scrise in Scriptura).

• Apreciez 1
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Și faptul că aceea femeie țipă, tremură și se manifestă așa sălbatic, să înțeleg că este un semn de la Dumnezeu?

Publicat

"eu am devenit dependent de minunile lui Dumnezeu si vreau sa am parte de ele toata viatia," ...

Cunosc dependenti de manele care se manifesta asemenea tie ... le pun la maxim, fara sa le pese ca poate altora nu le plac, sau chiar lor nu le plac, dar se afiseaza cu ele sa vada lumea ca ei au. Nu am studii de psihologie, dar asemenea atitudini nu s-ar incadra in ceeace se numeste exhibitionism?

Publicat

adimercea, nu te supara dar cu atitudinea asta o sa fii banat din nou, pe buna dreptate si probabil, de data asta, definitiv.

Acesta este un forum al politistilor, nu al fanaticilor religiosi.

Aceia dintre noi care credeam in Dumnezeu si ne ducem la biserica o facem pentru ca asa simtim, nu avem nevoie de predici religioase pe forumul politistilor, nu simtim nevoia sa ne laudam cu asta si sa ne dam in stamba asa ca tine.

Comentariile tale doar enerveaza. Atat.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Si ce ti s-a intamplat de a facut minuni Dumnezeu cu tine?

Cunosc si eu pe cineva care era praf, in urma unui accident rutier, dar a deschis ochii, a stat paralizat in scaun, dar a inceput sa mearga; si nici-un doctor nu i-a dat vreodata sanse.

Insa a ramas ortodox, se roaga, dar numai in sinea sa.Nu e fanatic, asa cum esti tu.

Presupun ca tu te referi la faptul ca te-ai convertit unei alte "religii", asta consideri tu minune.

Dzeu face minuni cu fiecare dintre noi, minunea nu este o rasplata, Dzeu nu te rasplateste daruindu-ti o minune.

Te inseli amarnic, si tot ceea ce zici o faci pt ca ti se da replica.Ai merita sa fi tratat cu indiferenmta.

Modificat de angelfire
  • Displace 2
Publicat (modificat)

angelfire

Si ce ti s-a intamplat de a facut minuni Dumnezeu cu tine?

afli aici http://www.cornelurs.com/Marturii.html

Matei 9:9

De acolo, Isus a mers mai departe şi a văzut pe un om, numit Matei, şezând la vamă. Şi i-a zis: „Vino după Mine.” Omul acela s-a sculat şi a mers după El.

Ioan 14:6

Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.

Mantuirea este prin credinta,credinta in jertfa lui Isus.Isus spune si azi fiecarui om- vino dupa mine.Iti doresti sa ai o viata binecuvantata cu sanatate,bucurie,impliniri,protectie divina si o eternitate alaturi de Isus?Trebuie sa mergem dupa Isus.Stiu ca ma repet dar Isus ne-a aratat calea El,este cale,botezul in apa(adult, ca marturisire a credintei),botezul cu Duhului Sfant,o viata curata.

Ioan 3

3 Drept răspuns, Isus i-a zis: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă un om nu se naşte din nou, nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu.”

4 Nicodim I-a zis: „Cum se poate naşte un om bătrân? Poate el să intre a doua oară în pântecele maicii sale şi să se nască?”

5 Isus i-a răspuns: „Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă nu se naşte cineva din apă şi din Duh, nu poate să intre în Împărăţia lui Dumnezeu.

6 Ce este născut din carne este carne, şi ce este născut din Duh este duh.

Corinteni 15:46

Dar întâi vine nu ce este duhovnicesc, ci ce este firesc; ce este duhovnicesc vine pe urmă.

Nu stiu de ce ma numiti fanatic religios pentru ca va vorbesc despre vindecare,eliberare,pace,bucurie,dragoste toate venind de la Dumnezeu(Tatal,Isus,Duhul Sfant) pentru toti oamenii.(este un site cu politisti dar si politistii trebuie sa cunosca calea mantuirii din contra ca si politist trebuie sa cercetezi mai mult care este calea buna si eu am spus si repet calea sa ne-o descopere Dumnezeu prin studierea Noului Testament si rugaciune.

Modificat de adimercea
  • Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat (modificat)

Observ ca femeile alea ,,vindecate,, din clipurile postate pe site poarta toate basmaua aia distinctiva pe cap...sa inteleg ca numai femeile apartinand unei secte pot fii ,,vindecate,, ??

Modificat de arcan
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.