Jump to content
POLITISTI.ro

Iisus

WILDROSE61

Postare recomandată

Publicat (modificat)

4 Sunt felurite daruri, dar este acelaşi Duh;

5 sunt felurite slujbe, dar este acelaşi Domn;

6 sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi.

7 Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora.

8 De pildă, unuia îi este dat, prin Duhul, să vorbească despre înţelepciune; altuia, să vorbească despre cunoştinţă, datorită aceluiaşi Duh;

9 altuia, credinţa, prin acelaşi Duh; altuia, darul tămăduirilor, prin acelaşi Duh;

10 altuia, puterea să facă minuni; altuia prorocia; altuia, deosebirea duhurilor; altuia, felurite limbi; şi altuia, tălmăcirea limbilor.

11 Dar toate aceste lucruri le face unul şi acelaşi Duh, care dă fiecăruia în parte, cum voieşte.

Biblia-1 Corinteni ,cap.12

29 Oare toţi sunt apostoli? Toţi sunt proroci? Toţi sunt învăţători? Toţi sunt făcători de minuni?

30 Toţi au darul tămăduirilor? Toţi vorbesc în alte limbi? Toţi tălmăcesc?

31 Umblaţi, dar, după darurile cele mai bune. Şi vă voi arăta o cale nespus mai bună.

Biblia-1 Corinteni ,cap.12

Darurile sunt de la Dumnezeu asa ca eu ii multumesc.Sunt pentru toti oamenii, care cred si le doresc.

Modificat de adimercea
  • Displace 2
Publicat

Mercea amice ai sustinut ca ai darul vorbirii in limbi.

Nu mai bate campii si argumenteaza-ti afirmatia !

Publicat (modificat)

17 Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;

18 vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi.”

Biblia-Evanghelia dupa Marcu,cap.16.

E greu de acceptat ca penticostalii vorbesc in limbi si eu m-am minunat cand am auzit prima data dar este o realitate.Ca sa intelegi mai bine, trebuie sa vezi si sa auzi .Daca esti interesat de minunatul dar de la Dumnezeu, pe care-l da tuturor, care-l doresc si-l cer, intra Duminica intr-o biserica penticostala(sau carismatica intrucat numai cele doua confesiuni accepta invatatura lui Isus,referitoare la botezul cu Duhul Sfant) si Dumnezeu sa-ti arate ce doresti.

7 Ioan propovăduia şi zicea: „După mine vine Cel ce este mai puternic decât mine, căruia eu nu sunt vrednic să mă plec să-I dezleg curelele încălţămintei.

8 Eu, da, v-am botezat cu apă; dar El vă va boteza cu Duhul Sfânt.”

Biblia-Evanghelia dupa Marcu,cap.1

4 Pe când Se afla cu ei, le-a poruncit să nu se depărteze de Ierusalim, ci să aştepte acolo făgăduinţa Tatălui, „pe care”, le-a zis El, „aţi auzit-o de la Mine.

5 Căci Ioan a botezat cu apă, dar voi, nu după multe zile, veţi fi botezaţi cu Duhul Sfânt.”

Biblia-Faptele Apostolilor,cap.1

1 În ziua Cincizecimii, erau toţi împreună în acelaşi loc.

2 Deodată, a venit din cer un sunet ca vâjâitul unui vânt puternic şi a umplut toată casa unde şedeau ei.

3 Nişte limbi ca de foc au fost văzute împărţindu-se printre ei şi s-au aşezat câte una pe fiecare din ei.

4 Şi toţi s-au umplut de Duh Sfânt şi au început să vorbească în alte limbi, după cum le dădea Duhul să vorbească.

Biblia-Faptele Apostolilor,cap.2

Stiu ca pare ireal dar este Dumnezeiesc.

http://www.cornelurs.com/index.html

Modificat de adimercea
  • Apreciez 1
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Mie mi se pare ca doar faci spam aici. Postezi acelasi clip obsesiv pe acest topic.

Chiar crezi ca daca l-am vazut o data, il vom mai deschide si iti vom asculta "marturiile" de fiecare data cand il postezi? :doh:

Publicat

Tipic pocaitilor acest limabj de lemn.Orice intrebare e pentru ei doar un prilej de batut campii cu voiosie.

Mercea ai spus ca tu ai darul vorbirii !Nu ca cineva candva a inceput sa o rupa pe alte limbi.

Daca nu esti in stare sa raspunzi coerent si logic, mai bine nu o fa.Nu ai pe cine sa indoctrinrinezi pe aici.

• Membru
Publicat

mercea vedea-te-ar Igas si base sa scapi de noi! pe forumul IGPR-ului faci predici pe aici la fel, esti nebun, renunta la meseria de politist si asa sunt destule uscaturi prin ministerul asta si du-te la fratii tai !

Doamne ajuta!

Publicat (modificat)

Cum sa va spun daca veniti la biserica, aici se vorbeste despre Dumnezeu,asa se cheama topicul.

Se observa cu usurinta, ca nu cunoasteti viata alaturi de Isus si probabil credeti ca viata cu Dumnezeu e plicticoasa si cu multa rutina.Acest lucru este, pentru ca credeti ca exista Dumnezeu dar nu va incredeti in Dumnezeu.Viata ma buna si mai perfecta decat viata cu Dumnezeu nu exista.Poate credeti ca bat campii dar aceasta traiesc eu de vreo 3 ani.Dumnezeu ne-a trimis pe Fiul Sau Isus, ca prin credinta in jertfa Sa sa fim iertati de pacate,prin credinta in ranile Sale, sa primim vindecare,pentru ca El a murit a luat pedepsa in locul nostru ca noi sa avem pace.Viata pe Pamant este o scurta calatorie,adevarata viata va fi in vesnicie,alegeti bine cum doriti sa va petreceti acesta viata si vesnicia.

5 Dar El(Isus) era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi.

Biblia-Isaia,cap.53

P.S.Si d-l presedinte Basescu,d-l ministru Igas au nevoie de Dumnezeu.La fel si dvs.

Modificat de adimercea
  • Displace 4
Publicat (modificat)

In fata necunoscutului reactionam diferit.Eu va cred ca nici un coleg nu va vorbit deschis despre credinta dar eu nu-mi permit sa nu va spun adevarul biblic.

Calea matuirii este bine conturata in Biblie si presupune pocainta,botez in apa(persoana cu discernamant),botez cu Duhul Sfant si o viata curata si in pace.Argumentez cu Biblia bineinteles

Pocainta

Faptele apostolilor 17:30

Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;

Botezul in apa

Marcu 16:16

Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit.

1 Petru 3:21

botezul vă mântuieşte acum pe voi, care nu este o curăţare de întinăciunile trupeşti, ci mărturia unui cuget curat înaintea lui Dumnezeu, prin învierea lui Isus Hristos,

botezul reprezinta marturia credintei in jerfa lui Isus si alegerea sa-l urmeze pe Isus pana la moarte,un legamant cu Mantuitorul.

botezul cu Duhul Sfant

Faptele apostolilor 19

1 Pe când era Apolo în Corint, Pavel, după ce a trecut prin ţinuturile de sus ale Asiei, a ajuns la Efes. Aici a întâlnit pe câţiva ucenici

2 şi le-a zis: „Aţi primit voi Duhul Sfânt când aţi crezut?” Ei i-au răspuns: „Nici n-am auzit măcar că a fost dat un Duh Sfânt.”

3 „Dar cu ce botez aţi fost botezaţi?”, le-a zis el. Şi ei au răspuns: „Cu botezul lui Ioan.”

4 Atunci Pavel a zis: „Ioan a botezat cu botezul pocăinţei şi spunea norodului să creadă în Cel ce venea după el, adică în Isus.”

5 Când au auzit ei aceste vorbe, au fost botezaţi în Numele Domnului Isus.

6 Când şi-a pus Pavel mâinile peste ei, Duhul Sfânt S-a coborât peste ei, şi vorbeau în alte limbi şi proroceau.

sfintirea

Evrei 12:14

Urmăriţi pacea cu toţi şi sfinţirea, fără de care nimeni nu va vedea pe Domnul.

4 pasi spre cer pocainta,botez in apa,botez cu Duhul Sfant si sfintire.Nu ai facut nici unul, hai paseste pe calea credintei in Isus.

Modificat de adimercea
  • Displace 4
Publicat

Repet ca vad ca o dai pe dupa cires :

Ai sustinut ca vorbesti in limbi.

Vreau argumente si dovezi.Daca nu le ai, inseamna ca ce ai spus nu sunt decat minciuni. Dealtfel din putinele mele contacte cu pastori ai diferitelor secte, pot spune ca au o caracteristica comuna :

Sunt mincinosi, si isi ascund minciunile si parvenirea dupa citate din Biblie.

Publicat

Exista o lume noua,mult,mult mai buna,mai plina de bucurie,implinire,pace.O lume pe care desi e langa tine nu o cunosti,nu o crezi,nu o vezi,nu o simti.O alta lume decat ai cunoscut.Daca iti doresti sa o descoperi si in viata ta deschide Biblia,citeste si roaga-l pe Creator sa-ti deschida inima,ochii su urechile si atunci vei intelege,vei vedea si vei auzi lucruri noi care nu stiai ca exista dar care iti va completa viata.Dumnezeu exista te iubeste,a platit pentru ca tu sa fi iertat,sanatos,bucuros si a promis ca este cu tine.Dumnezeu este in aceasi incapere cu tine,vorbeste cu El .Esti creatia Lui,copilul Lui vrea sa-i apartii Lui in intregime.Fa ceva.Oare ce?Declara-i acum ca vrei sa-i apartii Lui in intregime si sa fi impreuna cu El pina in vesnicii.

• Displace 3
Publicat

Recunosc m-am pocait, toata ziua ma rog ca unii sa stea alaturi de domnul Isus si sa aiba grija de noi de acolo din imparatia cerurilor, va chem pe toti sa le ridicam o oda acelor alesi :naughty:

Publicat (modificat)

Mercea esti doar un mincinos si un pastor cu capul plin de citate din Biblie cu care impresionezi prostimea.

Ai sustinut ca ai darul vorbirii in limbi.Nu ai adus argumente.

Modificat de arcan
Publicat

In ciuda faptului ca vi s-a mai atras atentia cu privire la respectarea Regulamentului care sta la baza functionarii acestui forum, multi au preferat sa nu tina cont de recomandarile noastre, continuand sa incalce acest Regulament.

Este pentru ultima oara cand mai vin cu astfel precizari si sper sa nu se mai repete, in caz contrar, nu vom mai fi la fel de toleranti ca si pana acum si vom lua masurile care se impun impotriva celor care nu inteleg ca respectarea Regulamentului nu este o optiune!

Publicat

Ups.Yes m`am ! Dar e strigator la cer sa lasati pastori sa isi posteze aici povestile.Credeam ca e forum de politisti, nu de pocaiti.

Arcan out.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Ai și tu dreptate, dar acum asta e ... e al nostru, bun sau rău, așa cum este, e al nostru și trebuie să ținem de el ... no matter what :D

Nici eu nu sunt de acord cu preocupările colegului nostru și cred că i-au „furat” viața normală ... dar omul e major, vaccinat, iar în fond e alegerea lui. ;)

Publicat (modificat)

Arcan, daca citeai Regulamentul, vedeai ca acest forum a fost infiintat in ideea de a forma o comunitate a politistilor indiferent de convingerile sindicale, religioase, politice sau de orice alta natura. Nu va obliga nimeni sa cititi acest topic! Daca totusi nu sunteti de acord cu posturile lui adimercea, puteti veni cu argumente decente care sa ii combata ideile. Jignirile si mistourile nu isi au locul aici!

Modificat de bestkyky
  • Membru
Publicat

In continuarea a ce a spus colega noastra, as adauga ca acest topic este deschis in Aria TIMP LIBER, arie care nu are legatura cu specificul muncii de politie. De asemenea, v-am mai dat un sfat, daca il ignorati, nu va mai avea cu cine discuta.

Cu stima.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

si daca il lasam singur pe aceata portiune de forum, el va continua predicile, asa au ei menirea sa vorbeasca mult si fara rost

kmcoio, tu poti ignora predicile lui mercea? eu nu pot sa ma abtin, chiar daca un prieten mi-a zis cand ma enervez sa nu mai postez, dar fierbe sangele in mine...de nu ar da in clocot :P

Modificat de eti79ety
Publicat

Ignorati-l,i-a furat viata.Dragilor eu va scriu despre Isus,Fiul lui Dumnezeu, acela care a murit pentru pacatele noastre,mai precis in locul nostru.Biblia ne spune ca plata pacatului este moartea.Aici intervine puterea jertfei lui Isus.Desi toti oamenii sunt pacatosi prin credinta in jertfa lui Isus primim iertarea si deci mantuirea.Avem un Dumnezeu mare si minunat care iubeste mult,mult pe oamenii,suntem creatia Lui ne vrea cu El in cer,a platit pentru acesta si ne-a promis ca va revenii in curand.

1 Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine.

2 În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.

3 Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.

Biblia-Evanghelia dupa Ioan,cap. 14

• Displace 2
  • Membru
Publicat

Uitati...incercati voi sfatul meu. Ignorati-l. Sa vedeti ca nu mai posteaza. Omul este irecuperabil, insa cum se vede bagat in seama, cum ii da inainte cu misiunea sa "divina". Ia incercati sa nu mai scrieti aici sa vedeti ca sangele lui va fierbe, nu al vostru.

Publicat

Eti, Kmcoio stie ce spune! Prin jigniri si aprecieri defaimatoare la adresa unei persoane nu demonstram nimic, aceasta nu este o modalitate de a combate ideile unei persoane.

• Membru
Publicat

Nu l-am jignit, chiar il ajut, poate gaseste calea cea buna!

Amin!

Publicat (modificat)

Desi am spus ca nu mai postez, imi mai permit o afirmatie, asa cu urechile inrosite de moderatori.

Desi acest topic se numeste ,,Timp liber,, el se integreaza intr-un forum al politistilor.Internautul care vizioneaza forumul va ramane cu senzatia ca biserica baptista sau mai stiu eu care s-a mutat in politie.

Pe mine personal ma deranjeaza si ma jigneste modul in care ne sunt servite citate si capitole din Biblie, ca pentru niste redusi mintali.Poate ca pe voi nu dar eu ma simt jignit de acest lucru.Religia mea este ortodoxa, in ea m-am nascut si in ea vreau sa mor.O fi buna, o fi rea nimeni nu stie sigur.Dar ca sa citesc pe un forum cu specific ,,politie,, pe care cu atata placere il citesc, predici si pilde biblice,mi se pare prea mult.

Si inca ceva.Mi se spune ca am jignit pe acest domn.

Da, i-am apreciat postul in care sustine ca are darul vorbirii in limbi ca fiind mincinos.Nu e o jignire, e o apreciere .

Cand faci o afirmatie atat de grava, este necesar sa ai dovezi si argumente solide pentru a o sustine .Cand i-am cerut dovezi, a virat-o spre alte subiecte.Pentru mine asta se incadreaza in definitia DEX-ului pentru mincinos :

mincinos - MINCINÓS, -OÁSĂ, mincinoşi, -oase, adj. 1. (Adesea substantivat), Care este înclinat să spună minciuni; care spune minciuni, care minte; care nu se ţine de cuvânt. 2. Fals, neadevărat, neîntemeiat. ♦ (Fig.) Amăgitor, înşelător; himeric. – Minciună + suf. -os. MINCINÓS adj. v. amăgitor, contrafăcut, fals, falsificat, înşelător, neautentic, plăsmuit. MINCINÓS s., adj. 1. s. v. ipocrit. 2. adj. v. ipocrit. 3. adj. fals, inautentic, inventat, născocit, neadevărat, neautentic, neîntemeiat, nereal, plăsmuit, scornit, (înv.) minţit, răsuflat, spuriu, (pop. fig.) strâmb. (Afirmaţii ~oase.) mincinós adj. m., pl. mincinóşi; f. sg. mincinoásă, pl. mincinoáse MINCIN//ÓS ~oásă (~óşi, ~oáse) şi substantival 1) Care spune minciuni; care induce în eroare; amăgitor. 2) Care vădeşte lipsă de sinceritate; artificial; prefăcut; fals; făţarnic; ipocrit; nesincer. /minciună + suf. ~os

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.