Jump to content
POLITISTI.ro

Politia Comunitara poate inlocui Politia rurala?

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

si un politist comunitar nu poate lucra in acest minister

Sincer îți spun că nu-mi pot imagina cam cum ar putea un comunitar să lucreze în Ministerul Justiției. Ar fi ceva unic, istoric, antologic ...

De ce nu ne luminezi și pe noi? :D

• Apreciez 1
Publicat

Edit: nu mai conteaza. Se pot sterge aberatiile de la inceput. :)

imi pare rau pentru domniile voastre eu am intalnit si si politisti care habar nu au ce inseamna un concurs de contraventii ... referitor la ce spunea respectivul cu legea 61/ 1991:)) si am vrut sa vad daca asa procedeaza Domni politistii ...

Sincer îți spun că nu-mi pot imagina cam cum ar putea un comunitar să lucreze în Ministerul Justiției. Ar fi ceva unic, istoric, antologic ...

De ce nu ne luminezi și pe noi? :D

daca erati atenti la ce am scris atunci nu ma mai numeati " comunitar "

• Moderator
Publicat

Aha! :D

Iar eu ... când vreau să fluier ... fluier!

În plus, marmota învelea în continuare la ciocolată. :ner:

Publicat

I-auzi cine-mi explica ca un politist agent comunitar nu poate lucra la MeJeu. Partea proasta e ca tu nu prea le ai cu MJ, ca ti-ai fii dat seama de unde provin eu. Pana una alta, nu te mai ascunde dupa deget ca ti se vede nasul! ;)

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Ervas

Revin cu intrebarea mea:

Despre ce oras vorbesti?

Unde se intampla sa fie asa competenta Politia Comunitara?

si un politist comunitar nu poate lucra in acest minister

Crede-ma, ai mari lacune in domeniu. Ce sa caute comunitarul in MJ?

Daca tot ai spus ca "colaborezi cu ambele institutii" si esti angajat al Ministerului de Justitie, te rog sa ne spui si noua ce colaborare ai cu Pol. Comunitara ?!?!

• Apreciez 1
Publicat

Ervas despre ce oras e vorba?

din respect pentru colegii dumneavoastra nu am sa dau numele localitatii

Ervas

Revin cu intrebarea mea:

Despre ce oras vorbesti?

Unde se intampla sa fie asa competenta Politia Comunitara?

Crede-ma, ai mari lacune in domeniu. Ce sa caute comunitarul in MJ?

Daca tot ai spus ca "colaborezi cu ambele institutii" si esti angajat al Ministerului de Justitie, te rog sa ne spui si noua ce colaborare ai cu Pol. Comunitara ?!?!

parchetul colaboreaza cu toate institutiile din statul roman abilitate la mentinerea ordinii de drept ... si nu numai ... restul e secretul de serviciu :)

I-auzi cine-mi explica ca un politist agent comunitar nu poate lucra la MeJeu. Partea proasta e ca tu nu prea le ai cu MJ, ca ti-ai fii dat seama de unde provin eu. Pana una alta, nu te mai ascunde dupa deget ca ti se vede nasul! ;)

ce legatura are una cu alta ?????? :))

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Ervas incerci sa pari mai interesant, sau ce vrei sa demonstrezi? :hmmmt:

Probabil esti obisnuit sa spui astfel de povesti cu "secretul de serviciu", dar ai omis ca aici stai de vorba cu politisti. Inteleg ca voua, comunitarilor, vi se pare ceva deosebit, mai pompoasa expresia asta, sa stii ca aici nu impresionezi pe nimeni.

Chiar daca "vrajala cu secretul de serviciu" prinde la prietenii tai, cei care nu au nicio legatura cu acest domeniu si te face sa pari mai interesant, sa nu uiti ca noi avem acces si lucram cu asa ceva, in consecinta stim care e treaba si cu ce se mananca.

Doar in visele tale, colaborarea dintre institutii se incadreaza la secret de serviciu, in general aceste lucruri sunt reglementate prin legile de functionare ale respectivelor structuri, iar majoritatea actelor normative ale acestui acestui stat sun publice, publicate in MO.

Dar pentru a elimina dezinformarile, sa stii ca Politia Comunitara nu are nicio "colaborare" cu Ministerul Justitiei ori Ministerul Public. Citeste Legea de organizare si functionare a politiei comunitare.

Deja te-am bagat in ceata, nu stii care e treaba cu Ministerul Public. :ner:

Iar ca sa-ti dovedesc ca aici stai de vorba cu politisti in adevaratul sens al cuvantului, citeste te rog articolul asta: Politia Comunitara din Medgidia :clip:

* Conducerii municipalitatii Medgidia i-a fost atrasa atentia in ultima sedinta extraordinara vizavi de furturile masive ale capacelor de canalizare 
* Institutiile direct raspunzatoare de disparitia capacelor sunt societatea Edilmed SA, Politia Comunitara Medgidia si Directia de Gospodarie Comunala, toate subordonate Primariei Medgidia
* Directorul Edilmed, Irina Rosca, prezenta la sedinta, a declarat ca vina apartine in totalitate Politiei Comunitare, care nu supravegheaza strazile
* Surprinzator, chiar si edilul Dumitru Moinescu a recunoscut ca politistii comunitari scapa hotii capacelor de canalizare[/code]

Iti vine sa crezi ?!?!?! :naughty:

• Apreciez 1
Publicat

Ervas incerci sa pari mai interesant, sau ce vrei sa demonstrezi? :hmmmt:

Probabil esti obisnuit sa spui astfel de povesti cu "secretul de serviciu", dar ai omis ca aici stai de vorba cu politisti. Inteleg ca voua, comunitarilor, vi se pare ceva deosebit, mai pompoasa expresia asta, sa stii ca aici nu impresionezi pe nimeni.

Chiar daca "vrajala cu secretul de serviciu" prinde la prietenii tai, cei care nu au nicio legatura cu acest domeniu si te face sa pari mai interesant, sa nu uiti ca noi avem acces si lucram cu asa ceva, in consecinta stim care e treaba si cu ce se mananca.

Doar in visele tale, colaborarea dintre institutii se incadreaza la secret de serviciu, in general aceste lucruri sunt reglementate prin legile de functionare ale respectivelor structuri, iar majoritatea actelor normative ale acestui acestui stat sun publice, publicate in MO.

Dar pentru a elimina dezinformarile, sa stii ca Politia Comunitara nu are nicio "colaborare" cu Ministerul Justitiei ori Ministerul Public. Citeste Legea de organizare si functionare a politiei comunitare.

Deja te-am bagat in ceata, nu stii care e treaba cu Ministerul Public. :ner:

Iar ca sa-ti dovedesc ca aici stai de vorba cu politisti in adevaratul sens al cuvantului, citeste te rog articolul asta: Politia Comunitara din Medgidia :clip:

* Conducerii municipalitatii Medgidia i-a fost atrasa atentia in ultima sedinta extraordinara vizavi de furturile masive ale capacelor de canalizare 

* Institutiile direct raspunzatoare de disparitia capacelor sunt societatea Edilmed SA, Politia Comunitara Medgidia si Directia de Gospodarie Comunala, toate subordonate Primariei Medgidia 

* Directorul Edilmed, Irina Rosca, prezenta la sedinta, a declarat ca vina apartine in totalitate Politiei Comunitare, care nu supravegheaza strazile 

* Surprinzator, chiar si edilul Dumitru Moinescu a recunoscut ca politistii comunitari scapa hotii capacelor de canalizare

Iti vine sa crezi ?!?!?! :naughty:

Si ce legatura am eu cu asta ?

Eu nu am de gand sa demonstrez nimic

Art 2 (2) În îndeplinirea misiunilor care îi revin, Poliţia Comunitară cooperează cu Poliţia Română şi Jandarmeria Română, cu alte instituţii ale statului şi colaborează cu asociaţiile şi organizaţiile neguvernamentale, precum şi cu persoanele fizice şi juridice, în limitele legii. ( legea 371/2005 privind infintarea si organizarea Politiei Comunitare )

Art 2 (2) În îndeplinirea misiunilor care îi revin, Poliţia Comunitară cooperează cu Poliţia Română şi Jandarmeria Română, cu alte instituţii ale statului şi colaborează cu asociaţiile şi organizaţiile neguvernamentale, precum şi cu persoanele fizice şi juridice, în limitele legii. ( legea 371/2005 privind infintarea si organizarea Politiei Comunitare )

Domnia ta poate crede ceea ce doreste ... numai ca pe mine nu ma prea intreseaza respectivul articol ... si nici orasul Medgidia si mai ales Politia Comunitara Medgidia

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Doar atat iti spun, pe acest site, nu sunt bine primiti mincinosii.

Publicat

Domnia ta poate crede ceea ce doreste ... numai ca pe mine nu ma prea intreseaza respectivul articol ... si nici orasul Medgidia si mai ales Politia Comunitara Medgidia

ca sa nu ma gandesc probabil " la patrunderea ilegala in sistemul informatic " :))

Daca iti inchipui ca sunt mincinos poate trebuie sa si probezi ... ca doar asa se procedeaza in justitia romaneasca

ca sa nu ma gandesc probabil " la patrunderea ilegala in sistemul informatic " :))

Daca iti inchipui ca sunt mincinos poate trebuie sa si probezi ... ca doar asa se procedeaza in justitia romaneasca

sau sa ma astept la vre-un portret robot ceva dat in consemn la institutiile statului :))

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Citeste urmatoarele 10-15 posturi de aici: si vei constata ca nu esti singurul care intra pe acest site. Avem experienta!

Nu ma obliga sa dau detalii. ;)

Publicat

Nu am spus cine sunt si ce sunt ... asa ca nu ma poti numi nincinos dar ma rog este vorba de spiritul civic al romanului ... in general ca sa nu mai existe suspiciuni referitoare le persoana mea sau ca sa nu va mai simtiti deranjati de prezenta mea ... pentru ca nu sunteti capabili sa acceptati nisite critici (uneori chiar realitati ) aduse de un simplu cetatean ... care nu e nici procuror nici politist comunitar nici angajat in Ministerul Justitiei sau in orice alta structura a statului o sa va fac pe plac si o sa imi sterg constul de pe acest site fara a mai intra vreodata aici ...

Va doresc o seara frumoasa la toti

Cu stima si respect pentru toti lucratorii Politiei Romane

Ervas

Citeste urmatoarele 10-15 posturi de aici: si vei constata ca nu esti singurul care intra pe acest site. Avem experienta!

Nu ma obliga sa dau detalii. ;)

poti sa o faci ... chiar te rog

Nu am spus cine sunt si ce sunt ... asa ca nu ma poti numi nincinos dar ma rog este vorba de spiritul civic al romanului ... in general ca sa nu mai existe suspiciuni referitoare le persoana mea sau ca sa nu va mai simtiti deranjati de prezenta mea ... pentru ca nu sunteti capabili sa acceptati nisite critici (uneori chiar realitati ) aduse de un simplu cetatean ... care nu e nici procuror nici politist comunitar nici angajat in Ministerul Justitiei sau in orice alta structura a statului o sa va fac pe plac si o sa imi sterg constul de pe acest site fara a mai intra vreodata aici ...

Va doresc o seara frumoasa la toti

Cu stima si respect pentru toti lucratorii Politiei Romane

Ervas

poti sa o faci ... chiar te rog

Parerea mea e ca Dumneavoastra va inchipuiti ca toti cei care intra pe site-ul asta si va spun vorbe care va deranjeaza sunt politisti comunitari ... halal sa va fie :)) nu stiu ce cunostinte ai in domeniul magistraturii sau in domeniul Procuraturii dar cred ca nu prea ai nici una s-ar putea ca din greseala sa va faca cineva o plangere despre un eventual abuz in serviciu contra intereselor persoanei si plangerea sa ajunga la un parchet si sa aveti mari surprize ... :)) va doresc o seara buna si numai bine

• Moderator
Publicat

Mai baiatule, pune mana pe carte si lasa amenintarile astea ieftine. Mai citeste legislatie, pt ca bati campii rau de tot.

Crezi ca daca esti student la o facultate ce organizeaza admitere online, gata ai si devenit vreun cunoscator in drept.

Scuteste-ne!

Pt cultura ta generala, e plin internetul de informatii, inclusiv despre persoana ta. Doar tu singurel le-ai facut publice si nicio lege nu condamna republicarea lor! Devii penibil!!!

Gandeste mai mult cand te apuci sa scrii si sa dai lectii aici, pt ca totul ramane scris si este public, iar tu nu faci altceva decat sa te faci de ras.

Publicat

Mai baiatule, pune mana pe carte si lasa amenintarile astea ieftine. Mai citeste legislatie, pt ca bati campii rau de tot.

Crezi ca daca esti student la o facultate ce organizeaza admitere online, gata ai si devenit vreun cunoscator in drept.

Scuteste-ne!

Pt cultura ta generala, e plin internetul de informatii, inclusiv despre persoana ta. Doar tu singurel le-ai facut publice si nicio lege nu condamna republicarea lor! Devii penibil!!!

Gandeste mai mult cand te apuci sa scrii si sa dai lectii aici, pt ca totul ramane scris si este public, iar tu nu faci altceva decat sa te faci de ras.

Amenintari ? nu am amenintat pe nimeni da o informatie luata de pe net despre mine :)) dupa care eu iti confirm undeva pe privat ce si cum ... iti dau voie sa intrii si in pc-ul meu dupa aceea ... si ai sa vezi ce politist imi esti :)):)) eu nu sunt student la nici o facultate si nici nu studiez nimic numai ca din greseala am aterizat asa si eu pe site-ul asta sa vad cu ce se mai lauda politistul roman :))

Publicat

Amenintari ? nu am amenintat pe nimeni da o informatie luata de pe net despre mine :)) dupa care eu iti confirm undeva pe privat ce si cum ... iti dau voie sa intrii si in pc-ul meu dupa aceea ... si ai sa vezi ce politist imi esti :)):)) eu nu sunt student la nici o facultate si nici nu studiez nimic numai ca din greseala am aterizat asa si eu pe site-ul asta sa vad cu ce se mai lauda politistul roman :))

probabil ai inteles gresit mesajul de mai adineauri nu eu o sa fac plangerea la parchet :) ci o terta persoana ca se intampla ca cetateanul sa se simta lezat de politist

• Membru
Publicat (modificat)

Ia uite ce lezat e Ervas melitzianul comunitar....Deci citesc postarile lui si ma prapadesc de ras...auzi, angajat in ministerul justitiei si apoi da de inteles ca ar lucra la un parchet...pai, bai Ervas, mincinosul mincinosilor....ai auzit ma de Ministerul Public? ah? ai auzit? google it! Parchetele, pentru cunostinta ta, apartin de Ministerul Public, nu de Ministerul Justitiei, ma emancipatule...ia fa ma tu plangerea aia la Parchet(atentie, la ministerul public!) sa ne reclami ca ti-am lezat "entelijenta". Nu ti-e ma rusine sa te afisezi cu afirmatii din astea pe un site respectabil?

Modificat de Kmcoio
  • Membru
Publicat
ner.gifner.gifner.gif cred ca acest comunitar incerca sa ne faca sa radem, stie ca ne-au luat din salarii... mincinos ca restul comunitarilor... ner.gifner.gifner.gif de ce spuneti mah ca sunteti politisti? va e rusine sa va spuneti gardieni, pupincuristii primarilor, etc...?
Publicat (modificat)

Eu nu am vazut demult politisti mai competenti decat comunitarii!

La inceputul saptamanii eram la D-na Ghica, asteptam un coleg sa-si plateasca banca. La un momentdat, urca un Tranzit pe trotuar si coboara din el 6 mascati, in combinezoane negre. Cand i-am vazut fugind, m-am intors si m-am uitat in banca respectiva, apoi in jur crezand ca s-a intamplat ceva si am imbatranit de nu am observat.

Dar..., surpriza! Cei 6 mascati s-au dus glont la o femeie care vindea pepeni dintr-o masina. Unul a tinut-o pe femeie de brat, unul tinea capacul portbagajului sus, iar ceilalti carau de zor pepenii la ei in duba. Treaba de S.W.A.T., a durat un minut, apoi au plecat cu sirene fara sa o ia pe vanzatoare, fara sa faca un p.v., nimic.

Se duce dreaqu tara asta...

P.S. Poate la asta se referea amicul nostru, e procuror in sensul ca procura pepeni :ner:

Modificat de cry
  • Membru
Publicat

eram prin parc pe la craiova cu sotia si fetita mea, ne plimbam, cea mica a intrat pe iarba, sa se joace moment in care trecea pe linga noi o comunitara si un comunitar si ne-au atras atentia sa luam copilul de acolo ca paseste pe spatiul verde. dar la 50-60 m in spate stateau mai multi tigani, 4-5, nu cred ca lor le-au atras atentia ca aia tot acolo erau. si a urmat circul, am explodat de furie, am aplicat ”......” din vocabularul ramanesc, au mai venit 4 comunitari care m-au legitimat...bla-bla apoi au apelat 112, a fost un circ grozav, eu m-am distrat, mi-ar fi dat amenda dar nu stiau la ce sa ma incadreza, ma legitimasem, cu CI, nu am injurat, doar le-am spus ca nu sunt competenti, etc...., in max 10 minute au venit 2 colegi cu care am putut discuta omeneste, dar fereasca sa ma agit si sa nu fiu distrat, ar fi pacat, in general ma controlez, dar...pt copilul meu sunt in stare de orice

asta fac comunitarii.....

Publicat (modificat)

Eu nu am vazut demult politisti mai competenti decat comunitarii!

La inceputul saptamanii eram la D-na Ghica, asteptam un coleg sa-si plateasca banca. La un momentdat, urca un Tranzit pe trotuar si coboara din el 6 mascati, in combinezoane negre. Cand i-am vazut fugind, m-am intors si m-am uitat in banca respectiva, apoi in jur crezand ca s-a intamplat ceva si am imbatranit de nu am observat.

Dar..., surpriza! Cei 6 mascati s-au dus glont la o femeie care vindea pepeni dintr-o masina. Unul a tinut-o pe femeie de brat, unul tinea capacul portbagajului sus, iar ceilalti carau de zor pepenii la ei in duba. Treaba de S.W.A.T., a durat un minut, apoi au plecat cu sirene fara sa o ia pe vanzatoare, fara sa faca un p.v., nimic.

Se duce dreaqu tara asta...

P.S. Poate la asta se referea amicul nostru, e procuror in sensul ca procura pepeni :ner:

Cu stima pentru dumneavoastra dar cred ca exista si politisti care au facut asemenea acte si fara a jigni pe cineva ajung la concluzia ca mai cinstiti sunt " comunitarii " astia pe care toata lumea ii blameaza decat " adevaratii politisti " romani

... pentru ca era vorba de pepeni o sa va povestestesc o mica intamplare in localitatea unde imi am domiciliul in fiecare vara vin persoane din alte judete cu pepeni ca sa ii vanda. Intr-o seara o precupeata venita cu pepeni roaga un comunitar, care isi desfasura serviciul in piata, ca sa primeasca un pepene acesta refuza ... pe la miezul noptii soseste in piata o masina de comunitari si o dacie alba in care erau politistii, politistii ia un pepene dintr-o gramada si pleaca ... ulterior am auzit ca cei trei comunitari ( cel care pazea piata si colegii lui de pe masina ) au fost acuzati de furt ... ce spuneti de asta Domnule ?

Eram intr-un club in capitala cu prietena mea la un moment dat vine in club o doamna politist ( mi-am dat seama de asta din cauza foaptului ca purta uniforma ) se aseaza la o masa si comanda bauturi alcoolice dupa, a stat la masa aia cam vreo doua ore consumand numai bauturi alcoolice, dupa care a iesit din club vizibil afectata de aburii alcoolului se urca in masina personala si pleaca ... face cinste Politiei Romane, domnilor, evenimentul asta ?

Modificat de JupanDimitrie
  • Moderator
Publicat

Da, ai dreptate! Cu povestea asta ne-ai convins, comunitarii sunt cei mai corecti, cei mai destepti, cei mai inteligenti si cei mai competenti !!! :doh:

Publicat

Intr-o seara ma aflam la niste prieteni in Constanta si jucam remi pe la ora 1 ne pomenim cu doi politisti care ne spun ca facem galagie ( desi nu ne certam si vorbeam normal ) unul dintre politisti ne solicita actele de identitate iar eu prezinta cartea de identitate cand observa ca nu am mutatie pe buletin pentru constanta imi cere sa il insotesc la sectia de politie pentru declaratii ca de ce ma aflu in acel loc si de ce nu am mutatie pe buletin ( sincer nu stiam ca imi trebuie mutatie daca ma duc in vizita la prieteni si stau o noapte acolo ?) refuz sa il insotesc iar domnul politist ma anunta ca voi fi sanctionat contraventional, ( nu am primit inca amenda acasa desi au trecut mai mult de 6 luni ) ... ce spuneti de asta ?

Da, ai dreptate! Cu povestea asta ne-ai convins, comunitarii sunt cei mai corecti, cei mai destepti, cei mai inteligenti si cei mai competenti !!! :doh:

Domnule eu nu lucrez la Politia Comunitara si nici la Politia Romana

Acuma nu zic ca ei sunt cei mai corecti ca exista si printre ei oameni care fac abuzuri ( unele chiar grave ) dar sincer nici cu Politia Romana nu imi este rusine si ei fac abuzuri desi nu se gandesc ca uniforma care o poarta ei o mai poarta alte cateva zeci de mii de persone si care vor sa isi faca treaba dar asta e din pacate nu se arunca cu noroi numai in persoanele care savarsesc abateri ci si asupra colegilor lor care nu au nici o vina si mananca o paine amara din serviciul asta

• Moderator
Publicat

Din ce se vede, ai mari probleme si vrei neaparat sa dovedesti ca nivelul tau de inteligenta este mult sub medie! :lol:

PS: Mai "intelijentule", vezi ca se scrie rummy nu "remi"! :P

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.