Eu ca on nu inteleg rostrul politiei rurale sau cum o mai numi acuma nu stiu sa faca nimica si nici nu fac nimica asteapta sa vina cei de la rutiera sau alte unitai ale politiei .
Se platesc 3-4 politisti cu salari in jur 1800 - 2000 lei lunar . Cand un poltist comunitar acuma zis local are salar in jur de 1000lei si face aceias treaba ca celalat .
Cu ocazia asta ar fi mai multi politisti in orase si in zonele unde ii minus de personal
Edited by Administrator Editare titlu in conformitate cu subiectul discutat in acest topic.
Question
GSPI
Eu ca on nu inteleg rostrul politiei rurale sau cum o mai numi acuma nu stiu sa faca nimica si nici nu fac nimica asteapta sa vina cei de la rutiera sau alte unitai ale politiei .
Se platesc 3-4 politisti cu salari in jur 1800 - 2000 lei lunar . Cand un poltist comunitar acuma zis local are salar in jur de 1000lei si face aceias treaba ca celalat
.
Cu ocazia asta ar fi mai multi politisti in orase si in zonele unde ii minus de personal
Edited by AdministratorEditare titlu in conformitate cu subiectul discutat in acest topic.
Top Posters For This Question
12
9
6
13
Popular Days
Aug 18
28
Jul 8
15
Aug 19
9
Jul 9
6
Top Posters For This Question
Marius 12 posts
Sony 9 posts
GSPI 6 posts
Ervas 13 posts
Popular Days
Aug 18 2010
28 posts
Jul 8 2010
15 posts
Aug 19 2010
9 posts
Jul 9 2010
6 posts
Popular Posts
Ervas
din respect pentru colegii dumneavoastra nu am sa dau numele localitatii parchetul colaboreaza cu toate institutiile din statul roman abilitate la mentinerea ordinii de drept ... si nu numai .
cipri83
:ner: ma faci sa rad mai GSPI cum adica sa se retraga POLITIA ROMANA si sa lase loc unor gardieni publici care si-au petrecut mai tot timpul prin crasme,si nu stiu sa incheie un proces verbal!sincer s
Sony
Haoleu! Da' tu nu vezi ca respectivul e angajat la MJ? Te pomeni c-o fii ceva procuror ...
75 answers to this question
Recommended Posts