Skip to content

Poliţişti de elită pe Discovery Channel

Featured Replies

• Membru

Sper ca nu te mai iei de judiciaristi. :emo-box:

Glumesc, azi o sa prind si eu episodul, vizionare placuta la toti.

• Replies 245
  • Views 46.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pentru cei ce aţi ratat vizionarea primului episod la tv, aici îi puteţi vedea pe ai noştri ... enjoy

• Oricum,sunt prieten cu un "bad-blue-eyes-boy" ( salut Gabi D.!!) si la urmatoarea intalnire chiar il voi intreba despre aceasta problema.

• SIAS-ul în Ferentari

Posted Images

Prietene,tu ori nu ai participat la perchezitii,ori esti unul dintre aia care ,,stie tot,,.

Asa cum mascatii isi fac treaba lor,asa trebuie sa tio-o faci si tu.Fara a proceda ca jandarii prin exces de zel, si pe considerentul ca le sti pe toate.

SAS-ul iti asigura tie judiciarist protectie si sprijin de specialitate(iti detaliez in sectiunea privata daca vrei)adica isi fac munca lor specifica, iar tu iti faci munca ta specifica.

Nici mascatii nu fac perchezitie,nici judiciaristii nu fac imobilizari sau patrunderi fortate.Intelegi?

Fiecare pe felia lui.

Edited by arcan

• Membru

Eu zic sa nu mai fii asa defensiv, cred ca omul a spus ce a spus in spirit de gluma. Nu e cazul sa intrati in divergente, e clar ca fiecare are atributiile sale si trebuie sa colaboram fara incidente, pentru ca o misiune e reusita atunci cand toti ajungem intregi acasa si cu treaba facuta bine.

• Membru

Arcan, numa' ncet, stai linistit ca nu le stiu pe toate.

Nu cred ca la fiecare misiune la care participa politisti judiciari cu unitati SPIR, cei de la Judiciar ii incurca pe cei de la SPIR, ca sa spuna cineva ca poate intr-o zi o sa se tina si judiciaristii deoparte pana termina mascatii ce au de facut, de parca judiciaristii sunt niste elevi la scolile de politie aflati in practica si care stau calare pe mascati sa vada cum se sparge o usa.

Mie nu mi s-a parut un spirit de gluma.Mai degraba spirit de fronda...Dealtfel si tu Cristi ai remarcat in postul tau acest lucru.

• Membru

Mai omule, daca-ti spun ca tu ai dreptate, e ok? Vizionare placuta.

Nashipa pana la urma suntem colegi, politisti cu totii si asta e cel mai important. Stim de gluma pentru ca asta e mediul in care traim zilnic... Frumos SIAS-ul la traficant. Si pe vorbe si pe intrare...

• Moderator
  • Popular Post

SIAS-ul în Ferentari :good:

• Moderator

Cea mai tare replică:

"Noi suntem ... cei mai oameni, liniştiţi!!!" :lol:

• Membru

yupyyy, si uite asa m-am plimbat si cu ,,duba de la mascati,, :D Din nou, foarte tare modul de interventie al baietilor; creste inima in mine de bucurie cand vad ca se poate si asa-in forta, cu glont pe teava,etc- maine merg la munca incarcat pozitiv:) seara buna

Edited by vinetu

Multumiri lui Marius si Catalin pentru cele postate, deoarece eu nu am reusit sa vad emisiunea! Mi-a placut mult comentariul prezentatorului de la Discovery cand politistii au gasit suma de 8000 de euro: "o suma cu mult mai mare decat ceea ce castiga un politist in Romania"! Eu zic ca e o suma pe care putini politisti o vor avea vreodata in casa cu exceptia cazurilor cand nu e vreun imprumut bancar!

• Membru
  • Popular Post

Inca o data SIAS-ul a fost la inaltime si, poate sunt eu subiectiv :D, dar episoadele romanesti au avut intotdeauna consecventa, macar din punct de vedere al profesionalismului si al "show-ului" facut, cu mici exceptii.

Si acum sa fiu carcotas.

Cea mai tare a fost politista Ewelina (i-am retinut si numele) de la Pol Rutiera Poloneza care mi s-a parut ultima toapa. Pentru cine mama naibii vorbea ea in engleza cu "uuu, nice car" catre camera video,cand ajunge la fata locului la un accident, nu stiu. Cel putin ceilalti, pana acum au vb in limba materna pt a da o tenta de autenticitate si sa nu se simta ca acea camera e acolo. In schimb a iesit caracterul de pupaza la iveala, mai ales cand se ruga de conducator sa sufle in etilotest: "Please, blow on it. You have to blow. Please, blow." ... dubios. :hmmmt:

Cred ca se gandea la ce are planificat. Si apoi se intoarce catre camera si rade mandra de reusita ei. Jur, ca mi s-a put pata :)

Inca un lucru, ca sa ma pot racori complet.

Cand vine Discovery la tine "sa te documenteze", pune-i naiba in echipa cu unii care au un vocabular mai dezvoltat sau macar pune-le interdictii in a da declaratii cei cu care filmeaza, pt ca atunci cand falnicul "strajar" de la Giurgiu spune ca Dunarea este un obstacol in calea contrabandistilor "pentru ca este prea curgatoare" :blink: te cam faci de cacao cremali.

Dar ce pretentii sa ai cand tocmai inspectorul sef gaseste pe malul romanesc 2 barci bulgaresti si-si pune singur intrebarea parca numai pt el, dar cu voce tare: hmmmmmm, barci bulgaresti pe mal romanesc, abandonate....... oare ce-or cauta aici? :hmmmt: Eu cred ca au naufragiat cu tot cu Tom Hanks.

Nu stiu, poate exagerez eu, dar eu cred ca este o chestie mare sa vina Discovery Ch. sa faca un documentar cu tine si sa te difuzeze in intreaga Europa si tu-l lasi pe Gogu sa vorbeasca.

Edited by Ben

• Moderator

Ați remarcat dialogul polițistului de la BCCO cu suspecții?

”Rugămintea mea e să stai numai lângă noi, să nu faci miscări necontrolate care să ofere suspiciuni colegilor și să te pună iar pe burtă ori să te imobilizeze fără voia ta”

După ce îl întreabă pe tatuatul ăla câți bani are în casă, le mai solicită încă o dată să scoată toate bunurile interzise pentru deținere și îi spune pirandei

”ai doar două camere și nu ai cum să te rătăcești în amintiri”

:good:

• Membru

Oare bine am vazut, colegii de la Politia de frontiera au fost chemati la actiune in sacou si camasa alba? Atat stiu geniile care conduc Politia, au vazut ei ca vine Discovery sa filmeze, hop si ei cu camasa alba. Dupa aia ni-l mai arata si pe comandiru' ala cum se plimba cu masina. Regret ca spun asta, dar ce au filmat cu politia de frontiera, nu prea era de "Politisti de elita".

am observat pe spatele celor de la SIAS niste numere,mici,oare ce or fi?asa se striga intre ei in misiune? :hmmmt:

:)) ..sigur..!!

Daniel24 se numesc numere de identificare.

doar atat cu politistii romani in episodul de saptamana aceasta ?

• Moderator

Nu, au mai fost şi colegii de la frontieră.

Daca sunt mascati pt ce mai trebuie numere de identificare? Sa stie contribuabilu ca luat-o de la 24? :))))

De fapt, da.Asta este scopul numerelor.

Rusy niste porumbei antifonati au reclamat pe la CEDO ca mascatii sunt violenti.

Atunci cand donii rrromi violeaza copii, tatueaza prostituatele pe care le au la strada prin stainatate, cand fura cu totul bancomatele, cand golesc casele celor care ii accepta ca populatie conlocuitoare, cand talharesc fetitele in drum spre scoala, cand intra in casele batraneilor si le fura banii de inmormantare etc stiu ca atunci cand mascatii vina la ei acasa este de fapt o surpriza de halloween.

Se asteapta sa venim si cu un buchet de trandafiri albi ca la emisiunea,,Iarta-ma'".

Edited by Elvis

• Moderator
:naughty: sa nu uitam cumva!
  • Membru

Un " + " de la mine doarece era posibil sa uit :good:

• Membru

Absolut genial cu numerele alea...:)) Pai daca azi am 14 si maine 24? :)) Si poimaine 3,14? :))