Skip to content

Poliţişti de elită pe Discovery Channel

Featured Replies

• Moderator

pai se schimba ? sau raman aceleasi pt fiecare luptator ?

• Replies 245
  • Views 46.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pentru cei ce aţi ratat vizionarea primului episod la tv, aici îi puteţi vedea pe ai noştri ... enjoy

• Oricum,sunt prieten cu un "bad-blue-eyes-boy" ( salut Gabi D.!!) si la urmatoarea intalnire chiar il voi intreba despre aceasta problema.

• SIAS-ul în Ferentari

Posted Images

• Moderator

Nu se schimbă.

• Moderator

pai tocmai....

• Membru

Episodul asta n-a mai fost cumva?

Ori am calatorit eu in timp? :hmmmt:

In acest episod sunt date cele mai bune secvente (misiuni) din episoadele trecute.

Edited by adrianPMO

• Moderator

inseamna ca e ultimul !?

Cred ca da. Pare-mi-se ca-s 6 la numar de toate.

• Membru

Da da ultimul episod ! <_<

cat s-a terminat si episodul asta.s-ar putea face vreun clasament al celor mai "tari" secvente?stiu ca toate sunt periculoase,dar ma refer la cele mai palpitante

Nici nu putem compara Discovery cu râsurile de televiziuni pe care le avem noi. În timp ce ăia fac emisiuni adevărate pe care le privești de drag, ai noștri fac seriale ca "State de România" (sper că nu i-am pocit denumirea, e vb despre telovela aia penibilă cu țigani). Ai noștri sunt lipsiți de idei, imaginație și orice altceva, dar sunt obsedați de can-can. În fiecare buletin de știri apare ciobanul ăla în știri de tot râsul, iar ziariștii se milogesc de telespectatori să le mai trimită și lor un clip sau o poză ... poate, poate fabrică și ei o știre.

La noi daca nu e chilotareala nu aduce domne rating si asta vo spune unu din interior

Apropos de ce folosesc frontieristii cat si multi alti politisti mobilele in locul TETRA si asta e o parere personala bazata pe studierea standardului TETRA si EADS (sunt documente publice doar ca e foarte mult de citit).

1. Acoperirea deficitara in anumite zone

2. Daca nu ai acoperire de la releul de retransmisie in mod DMO TETRA se comporta aproape la fel de "bine" ca o pereche de jucarii PMR din Cora

3. Desi interceptarea e destul de greoaie ea este posibila, la telefonia mobila nu ai cum sa stii ce nr de tlefon foloseste politistul X si ca e pe reteaua Y ca e in mod 2G 3G etc. pe cand la TETRA ai intre 6 si 12 frecvente radio purtatoare de monitorizat

4. Cel mai important factor e ca datele GPS atat in TETRA necriptat cat si in criptarile folosite de TEA 1,2,3,4 cat si de EADS sunt transmise in clar.

• 4 months later...

Cu ocazia Zilei Naţionale a Poliţiei Române, Discovery Channel va redifuza în această seară, începând cu ora 22:00, toate cele 6 episoade ale seriei “Poliţişti de Elită”, primul serial filmat în România, despre activitatea a trei trupe speciale de poliţie din Bucureşti, Moscova şi Varşovia. Aviz și pentru cei ce au pierdut episoadele.

Dane, esti mare! merci de pont!! :good::emo-yessir:

Cu ocazia Zilei Naţionale a Poliţiei Române, Discovery Channel va redifuza în această seară, începând cu ora 22:00, toate cele 6 episoade ale seriei “Poliţişti de Elită”, primul serial filmat în România, despre activitatea a trei trupe speciale de poliţie din Bucureşti, Moscova şi Varşovia. Aviz și pentru cei ce au pierdut episoadele.

am urmarit un episod.

sunt sincer surprins de pregatirea lor. pacat ca societatea nu face mai mult pentru a aprecia si recunoaste munca si viata alora incapatanati sa ne apere.

pacat ca discovery cheltuie bani sa ne arate ce avem in curte, media noastra e ocupata cu tabloidele, laturile din politica si discreditarea politiei

mda .. si pacat ca rds-ul nu mai are in grila discovery... lampa masii!!

hai ca am avut vizionare oin seara asta cu un singur ochi.

air crash investigation, cu avionul presedinteluio polonez si episoade garla depsre politia de elita cu romani, rusi si polonezi

• 3 weeks later...

CBS Reality

Politia din UK si urmariti cum se comporta cei care sunt opriti...

Apr 11, 2013 11PM - 12AM

Astept injuraturile lui Kayne la adresa RDS, :lol:

Mda ... Deja de mult a inceput serialul Ultimate Cops ... Eu pe Discovery nu prea ma uit deja .Dar am vazut pe youtube cateva cu Polonia si Bucuresti ,dar acuma cand m-am uitat nu mai gasesc politia Poloneza . Cineva un link unde ma pot uita online? pleas

• 9 months later...
  • Membru

Acum pe discovery se difuzeaza imaginile din romania.

Nu sunt 5 episoade? Sau cate? Ma refer la episoadele cu ai nostri.

• 2 months later...

in primul rand imi cer scuza ca ma bag in seam, dar vizualizand acest topic si intelegand ca este vorba despre politisti de elita si dornici de performanta pe plan profesional nu m-am putut abtine sa nu postez acest videoclip.

http://www.sport.ro/stiri/durii-din-sias-i-au-inghetat-pe-americani-baietii-din-trupele-speciale-au-fost-la-un-pas-de-medalie-la.html